Vet ni vad som får mig på bra humör? Friends. Inget annat får mig på bra humör nu, ska gå kolla på det nu.
/Rima

Mathilda on fleek

Likes

Comments

Hon hade också på sig klänning men hon bytte om. Å jag hade bara en vit klänning lol.

Igår var jag på min kära gudsysters student mottagning. Jag känner ju typ hennes släkt så det var verkligen soft & roligt. Vi käkade, pratade om massor och på kvällen körde vi kortlek.

/Rima

Likes

Comments

Jag firar inte midsommar och har aldrig gjort. Men igår var den bästa midsommar i mitt liv, helt fantastisk. Först åkte jag och fixade naglarna, är helt beroende av vita naglar just nu. Så jävla snyggt. Efter det åkte jag och mötte min syster sen åkte till vår pappa som bor i Bro. Vi kollade på några avsnitt av Orange is the new black, är helt beroende av det. Sen gick jag ut och träffade Erfan och Bardia. Har inte mått så bra på 9 månader som i går kväll!

/M

Likes

Comments

Köpte hem macaroons och brieost & fick den andra gratis fett gulligt! Köpte också engelsk sylt, fransk bakelse som jag inte kan namnet på och oliver & soltorkade tomater. Franska bakelser är så himla gott. Älska mat! 

/Rima

Likes

Comments

I torsdags så åkte jag och mamma in till stan. Jag köpte macarons och en croissant, mums! Därefter så åkte jag hem till Demi och vi softade lite, bakade rabarber smulpaj, käkade pizza med hennes familj och kollade på två avsnitt av welcome to sweden och ca 6 avsnitt av Friends. Det var så svårt att sluta kolla på älskade friends och vi kollade tills klockan halv 2 när vi var väldigt nära på att slockna haha. Till frukost åt vi goda pannkakor och så spelade jag kortlek med hennes lillebror och det var roligt, jag gillar att spela vänd tian. /Rim

Likes

Comments

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Jag skulle nog leva i How I met your mother. Jag skulle vilja vara så med mina kompisar, och bara träffas hela tiden och ha roligt!


2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Polis, konstnär, sångerska, skådespelare (det ville jag mest) och läkare

3. Vilken är din favoritdoft?

Te? Je ne sais pas...


4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

Europabalkongen i Nerja haha. Det är så fin utsikt där.5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

Jag tror på liv efter döden så jag skulle bah berättat till alla jag älskar att jag älskar dem och så. Och sen skulle jag förbereda mig för och dö och livet efter.6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?

Haha oj. Skulle klart fått andra vänner och sånt och det påverkar ju en mycket. När jag tänker efter trivs jag verkligen som tjej. Jag skulle nog tyckt det var bögigt med en del saker och kanske med några av mina intressen (magdans det är ju för tjejer hallå) och även om vissa intessen inte är så bögiga, alltså det är fler tjejer som håller på med sånt som jag gillar och därför tror jag att jag nog inte ens skulle hittat dem intressera (på samma sätt iaf). Jag skulle nog spelat sport mera som fotboll. Jag gillar det nu men jag är för upptagen med allt annat.

7. Vilket är ditt favoritverktyg?

Sax använder jag mycket så

8. Vad gör du om tio år?

Jag är väll gift antar jag. Jag vill bo i ett annat land, med mitt drömjobb & resa mycket och redan har rest och levt livet och lärt mig massor. Har gjort allt jag velat göra. Jag tror att jag kommer att vara lycklig och må helt underbrat bra! För jag är redan nu för varje år påväg mer och mer åt rätt håll så om tio år borde jag verkligen hittat rätt och må bra.

9. Vilken är din bästa danslåt?

Hm vet inte finns många bra.

10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?

Klänningar, varför inte en massa kläder till mig själv? Jag vet ju hur jag vill ha dem.

11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?

Jag skulle ha sparat det för att köpa mitt dröm hus när jag blir äldre och vet vart jag vill bo. Skulle tagit en del (varför inte) och rest bort också.


12. Vad tycker du om ordet hen?

Jag tycker ordet låter fult. Det får mig och tänka på häst vet inte varför. Men det är ju bara bra för dem som vill använda det och är en.

13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?

Jag älskar min arabiska mat. Finns mycket inom det och kan inte välja.


14. Vad tycker du om köttkonsumtion?

Jag har väldigt mycket att säga om det. Men en sak jag kan säga är att vissa äter för mycket och det är bra för både klimatet och för en själv (ifall man äter för mycket) att äta vegetariskt nångång ibland. Man kan inte ignorera att jorden vi bor i håller på att förstöras, vi bor ju fan här.


15. Är du beroende av något?

Sömn, ost och asså plockmat<333


16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

Jag vet inte men Justin Bieber låtar är lätt nostalgi hahah speciellt dem gamla man inte hört på år som "Favorite girl"


17. Vad gör dig riktigt förbannad?

Min bror när han irriterar mig, kompisar som sviker, när folk säger saker dem inte skulle sagt (oftast är det okej och inte värst grejen, men det har hänt och kan jag bli förbannad) Säkert mer saker men orka vara negativ nu.


18. Har du något riktigt bra husmorstips?

Va?


19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

Jag kollar typ inte på reklam. Men friends (och sånna) reklamer är väll bra. Absolut inte SD's reklamfilm. Usch.


20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

Detta har jag faktist tänkt på senaste tiden då jag märkt att jag ä det haha. Jag är samma jag fast jag har mognat och lärt mig saker. Lilla Rima finns liksom kvar i mig men äldre. Samma person är jag (innan 8år).

Likes

Comments

De senaste dagarna har för mig bara bestått av stress, massa frågor, googlande och läkarbesök. Allt för mina utslag. Idag fick vi äntligen svar. Det är ett tidigt stadie av hudsjukdomen Psoriasis. Eller ja, Psoriasis Palmoplantaris eftersom den bara är på händerna och fötterna. Väldigt jobbigt att höra faktiskt. Sjukhuset skickade en remiss till en hudläkare i stan, så ska dit så fort jag blir erbjuden en tid. Passade även på att kolla upp svullnaden i min hals som vägrar gå ner. Gjorde blodprov, men som vanligt kom inget blod ut. TORKA PÅ BLOD ELLER VAD?!
Ska dit imorgon igen för mer tester. Nu ska jag snart ställa mig och laga mat, Risotto blir det idag.

/M

PS. Ber om ursäkt för den äckliga bilden på min hand hahaha😂

Likes

Comments

Åh, är så jävla trött på det här. Ska alltid bli mer eller mindre sjuk. Har fått konstiga utslag på händerna och fötterna, nästan heltäckande. Men BARA där, det är det konstiga. Ska snart släpa mig mot vårdcentralen för att kolla vad det är. Det gör så ont, kliar inte, svider inte. Det gör bara ont😫

/M

Likes

Comments