Daily life, Lifestyle


Dette er mine absolutt forvoritt influencer å følge både på instagram, blogg og vlog's.!

De gir så mye av seg selv og er så fantastiske med det de driver med! De er til stor inspirasjon når det kommer til Fashion, Reiser, Interiør, det daglige livet, hvordan ta bilder, hvordan sminke seg og vloggene til Negin og Romee er mine absolutt favoritt å se på på kveldstid.

Eirin Kristiansen er så utrolig flink med det hun gjør og det føles som alt hun tar i blir til gull! Hun er helt fantastisk når det kommer til Fashion og interiør, virkelig interiør, elsker leiligheten hennes og hun har virkelig kommet langt med det hun elsker å gjøre.

Love Them all


Disse 7 er så inspirerende og verdt å følge etter min mening.


I dag er også siste dagen av nouw sin challange og jeg må innrømme å si at det har vært hardt å blogge hver dag, men utrolig kjekt. Har lært mye av bloggen og trives veldig godt med dette. Vet enda ikke hvor denne tar meg, men blir et eventyr å følge<3


Enjoy your tuesday evening by be inspired by these wonderful peoples and influencer

XX


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Daily life

Det har vært en nydelig dag i Bergen i dag! Solen har varmet og nye freshe blomster i siktet. Dagen i dag har gått i ett, men har fått tid til å gå en lang tur med Lizzy, sett neste episode av vloggen til Negin Mirsalehi, hentet skoene jeg kjøpte på Finn, elsker gjenbruk i tillegg til å lage middag til min kjære når han kom hjem fra jobb!

//It has been a beautiful day in Bergen today! The sun has been warm and new freshe flowers in sight. The day today has been super busy, but I have had time to go for a long trip with Lizzy, see the next episode of the vlog to Negin Mirsalehi, picked up the shoes I bought at Finn, love reuse as well and had time to making dinner for my darling when he came home from work!


Håper dere har hatt en super duper mandag alle sammen <3


Enjoy your evening.


XX


Likes

Comments

Daily life, Rikke tipser

Dette er den perfekte måten å organisere solbrillene min på.Solbrillene holder seg rene og støyfrie, og se hvor fin det er <3

Det er også utrolig dekorativ og kan stå fremme hele tiden! Merker også at det nå er mye lettere å bruke flere enn bare et par.Enjoy your Sunday evening and hope you all had a wonderful weekend.


XX


Likes

Comments

Rikke tipser, Daily life


Nye nydelig øyevipper uten å måtte betale i dyre dommer!
Elsker disse fra Depend!

Det at jeg kan velge hvor mange jeg vil ha på og ikke bare en stor passer meg ypperlig!
Her kan jeg velge og tilpasse akkurat hva som passer meg. Er det fest eller en middag velger jeg en litt mer røffere uttrykk mens på jobb fyller jeg bare inn litt ekstra på endene.


Enjoy your friday evening everyone


XX


Likes

Comments

Daily life, Fashion


Det er valentinsdag i dag og friske, fine blomster er handlet inn ! Så utrolig fint med blomster <3 Tek at også solen har skint i dag, fantastisk.Haha, herregud så glad den jenten her har vært i dag <3
Håper dere alle har fått mange flotte blomster av deres valentine i dag og kost dere masse <3


Enjoy your valentine by having a romantick evening


XX


Likes

Comments