I dag har jeg og kjæresten fått deilig massasje hos Daikai i Oslo! Vi fikk gavekort av søsteren til kjæresten min i fjor i bursdagsgave og endelig fikk vi brukt de! Jeg har gledet meg veldig til gavekortene skulle bli tatt i bruk, og nå sitter vi igjen med en god og avslappende følelse. Lokalet var kjempe fint med behagelig atmosfære. Vi fikk sitte i privat suite etter behandlingen, der vi fikk servert te og frukt!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

God lørdag dere! I dag dro jeg meg ganske så lenge i sengen! Det var veldig deilig å ikke ha noen planer å våkne opp til, og bare slappe av! I går på Instagram poppet det opp reklame fra Tine, om Koreansk street food - Eggebrød! Det så fristende ut, så i dag prøvde jeg meg på dette!

Gyeranppang // Eggebrød

Deig:
100 g smør
2 dl mel
2 egg
½ dl sukker
1 dl melk
½ ts bakepulver
½ ts vaniljesukker
2 ss smør, til smøring av formene

Fyll:
2 dl revet ost
6 egg
salt og pepper

Slik gjør du: Forvarm ovnen til 200 grader og smelt smøret. Pisk egg og sukker til eggedosis! Tilsett mel, bakepulver, vaniljesukker, smeltet smør og melk. Pisk dette til en klumpfri røre. Smør muffinsformer godt med smør og fordel røren i formene (de skal fylles ⅓ opp). Dryss så revet ost over. Knekk et egg i hver form og dryss salt og pepper. Stek i ovnen på 10-15 minutter.

Edit: Til neste gang kommer jeg ikke til å bruke sukker eller vaniljesukker! Jeg synes det ble for søtt, men er vel slik retten egentlig skal være! Jeg synes ikke sukker passer til stekt egg! Heller ønsker jeg å tilsette litt bacon eller skinke, for litt mer smak.

Hvis du har vanlig størrelse (12 former på brettet) slik jeg har, anbefaler jeg å skille plommen og eggehviten! Jeg hadde veldig store egg, så hvis jeg skulle brukt et helt egg i formene hadde det ikke vært plass til noe annet! Derfor skilte jeg plommen og hviten, deretter helte jeg litt hvite over alle formene og plomme i seks av formene!

Likes

Comments

God kveld dere! Endelig helg, noe jeg har sett frem til! For i morgen, for første gang på lenge har vi ingen planer! Jeg er ganske flink til å fullbooke eller gjøre masse unødvendig, enn å slappe av og nyte helgen! Helgen er over på et blunk, så nyt den! På søndag skal vi som nevnt tidligere på spa, noe jeg gleder meg veldig til! En massasjetime har vært etterlengtet!

I dag var jeg på truckkurs i Oslo hos Toyoto, ettersom det er noe jeg trenger til jobben! Noen timer med teori, samt litt kjøring besto jeg og var ferdig for dagen veldig tidlig. Men dessverre så fant jeg ut at dette kurset jeg har tatt T1, ikke er for de truckene på jobben. Tydeligvis må man ta T2 for å kjøre disse, så teknisk sett var dette unødvendig for min del.

Etter dette dro jeg videre til sentrum, for å dra innom den Vietnamesiske ambassaden. Jeg trenger visum til 10. Mars, som ikke er lenge til! Det jeg og ikke minst kjæresten min som er Vietnameser ikke tenkte på, var at de feirer jo Nyttårsaften. Selvfølgelig da vi først dro dit holdt de stengt, og helt frem til 20. Februar! Så utrolig typisk!

Etter all "uflaksen" tok vi turen innom Oslo city for litt boba tea, da vi først var i nærheten! Må benytte sjansen! Mmm.. Etterfulgt av en times tid i kø hjemover, ente vi med å ta turen innom Strømmen for å spise litt. Ble pizza på meg i dag igjen, upss.. Det smakte hvert fall! Nå er vi gode og mette, og endelig hjemme! God helg!

Likes

Comments

Hei fra kinostolen! Vi var og spiste på Casa Mia tidligere i dag og nå venter vi på at kinoen skal starte, etter all den lange reklamen!

Storytime: På Casa Mia bestilte faren min Farris, søsteren min Cola og jeg 7up. Servitøren ga faren min Cola, søsteren min 7up og jeg fikk Farris! Alle kan gjøre feil! Men ble ganske lattermild da vi fikk servert middagen, da han byttet om alle rettene igjen. Ikke helt dagen hans i dag! Så jeg og søsteren min fortet oss å bytte tallerkner, diskré i håp om at han ikke skulle se det stakkar, haha..

Likes

Comments

I dag hadde en kollega av meg med seg hjemmelaget konfekt på jobb! Jeg fikk smake på en med mint som var kjempegod og fikk veldig lyst til å lage dette selv! Jeg har laget fire forskjellige med smakene kokos, karamell, mint og peanøtter mmm!

Jeg har akkurat satt tennene i disse herlighetene og ble kjempefornøyd med resultatet! Jeg har ikke fulgt en oppskrift, kun blandet det jeg følte for! Noen små justeringer så blir det perfekt til neste gang! Jeg tenkte å dele oppskriftene med dere senere når jeg har fått justert og skrevet ned hvor mye jeg bruker av hva. Her har jeg brukt produkter jeg har kjøpt hos helsekostbutikkene. En sunnere konfekt, uten tilsatt sukker som gjør at det er lov til å spise mer enn en!

Happy Valentine's day

Likes

Comments

Mandag:
I går hadde jeg ingen spesielle planer, annet enn jobb fra 08:00-16:00, slik alle andre dager! Kjæresten prøvde ut en ny suppeoppskrift som falt i smak, mmm!

Tirsdag:
Jeg må virkelig gå igjennom klærne mine, både hva som passer og ikke. Men ikke minst om jeg mangler noe til Vietnam-turen! Dette tenkte jeg å få gjort i kveld!

Onsdag:
Valentines! En dag som er markert kun for å sløse penger og da folk PLUTSELIG er glad i hverandre! Nei da.. Men denne "oppmerksomheten" mener jeg man bør gjøre/få ellers å, ikke bare vente og vente på den 14. Februar. Men jeg/vi har ingen spesielle planer, så vidt jeg vet!

Torsdag:
Ute for å spise med søsteren og pappen min, etterfulgt av kino! Dette blir kos, gleder meg!

Fredag:
Jeg skal på truckkurs i Oslo, ettersom jeg trenger dette på jobben. Hvis kjæresten min får ta avspasering og det lar seg gjøre, tenkte vi å dra til den Vietnamesiske ambassaden for å ordne visum til meg.

Lørdag:
Enn så lenge tenker jeg å ta det helt med ro! Bare nyte helgen, med mindre noe annet faller inn som ofte skjer.

Søndag:
Vi er ikke det paret som feirer at vi har vært sammen i 14 mnd og 6 dager.. Men vi har i hvert fall "månedsdag" den 18 og innimellom er det koselig å gjøre noe litt ekstra! Vi har endelig booket spa-time, noe jeg gleder meg veldig til! Etterfulgt av middag, når vi først er i byen og skal hygge oss!

Skal du noe spennende denne uken?

Likes

Comments

Hei fine! Ny uke og nye muligheter! Det har kommet utrolig mye snø her igjen, og må si vi koste oss med det i dag! Ikke at det er noe gøy å kjøre i snøvær eller måke, men å leke ute i snøen som vi gjorde i dag med Inky var kjempe stas! Hun elsker ballen sin, og gjør hva som helst for den! De siste dagene har jeg klatret opp med henne i snøhaugene som er rundt om kring her og i dag akte jeg ned med henne på fanget. Hun var utrolig søt, men samtidig så hun litt skremt ut stakkars!

Tilbake til overskriften, mine favoritter! Jeg synes spørsmålsrunder er veldig morsomt å lese, samtidig blir man mer kjent med personen som skriver! Kanskje jeg skal slenge meg på en spørsmålsrunde selv snart! Enn så lenge har jeg satt sammen en del spørsmål om mine favoritter! Håper dere liker en liten Q&A fra min side!

mine favoritter

Favorite fast food restaurant?
Hvis vi først spiser ute er vi som regel på restaurant, sjeldent vi kjøper fastfood. Men hvis jeg skal velge en favoritt må det bli Tim's i Lillestrøm, som har kjempe god hamburger og deilig sprø fries!

Favorite food?
Hm, jeg har ingen favoritt rett som jeg kommer på men jeg er veldig glad i asiatisk mat. Indisk kommer på en god andre plass!

Favorite soda?
Jeg, eller vi drikker generelt lite brus her hjemme! Men skal jeg drikke brus vil jeg ha Sprite eller Flux soda!

Favorite ice cream flavor?
Pistasj, uten tvil! To kuler med pistasj, ja takk! Ikke noe annet!

Favorite dessert?
Tiramisu!

Favorite actor?
Liam Neeson, han er utrolig dyktig! Jeg synes rollen han har i Taken er dødsbra! Samt Non-Stop og The Commuter som vi nylig så på kino! Han kler slike roller!

Favorite cartoon?
Da jeg var liten elsket jeg å være hos besteforeldrene mine da de hadde no limited sendetid på Disney channel. Store favoritter var Kim possible, Kodenavn nabobarna, Amerikanske drage, Totally spies og Scooby Doo.

Favorite video game?
Jeg har aldri spilt mye Tv-spill. Men jeg husker da jeg og søsteren min fikk Playstation 2 med spillet Crash Bandicoot som vi elsket! Det fikk jeg faktisk kjæresten min til å kjøpe nylig på PS4 da jeg måtte prøve det igjen etter så mange år, kjempe gøy!

Favorite TV show?
Jeg synes det er veldig spennende å se på oppussingsprogrammer og boligjakten.

Favorite movie?
Jeg elsker filmer, derfor vanskelig å velge en! Jeg har en favoritt til hver sjanger, men øverst på listen må det bli Dear John og The Vow, der Channing Tatum er hovedpersonen - en vel så dyktig skuespiller han å!

Favorite song?
Dela - Johnny Clegg fra filmen George of the jungle, som også er en stor favoritt på filmlisten!

Favorite perfume?
Juicy couture! På ønskelisten står også Guerlain - Samsara, som faktisk er ganske vanskelig å få tak i! Jeg synes den dufter helt fantastisk! Jeg må bare få prøvd å sprayet den på meg selv først, for å finne ut om den dufter like godt på meg!

Favorite hair color?
Mørke brunt, eller mørke lilla/rødt!

Favorite hairstyle?
Ikke noe wow, men hestehale!

Favorite country you want to visit?
Hellas, Santorini!

Favorite candle scent?
Vet ikke hvilken lukt det er, men Voluspa sin crisp champagne, mmm!

Favorite car color?
All black baby!

Favorite breed of dog?
Min all time favorite er Pitbull! Skulle virkelig ønske den rasen var lovlig i Norge.. Men staffordshire bull terrier som Inky er (hunden vår), er rasen som er nærmest bare mindre Pitbull.

Favorite animal at the zoo?
Løve!

Favorite reptile?
Skilpadde, er vel et reptil?

Bilder fra Weheartit

Likes

Comments

Hei fine! I går som sagt bakte jeg boller, og vil dele med dere den beste og letteste gjærbakst oppskriften spør du meg! Før synes jeg gjærbakst var veldig vanskelig og uansett hva jeg gjorde var resultatet dårlig. Men etter jeg prøvde Trine sin oppskrift har det alltid blitt fantastiske resultater! Denne oppskriften har jeg både brukt til kanelknuter, julekake og denne gangen, vanlige hveteboller som om ikke alt forlenge skal bli fylt med krem! For i dag er det jo fastelaven!

SØT GJÆRBAKST, GRUNNOPPSKIRFT

950 g hvetemel
5 dl melk
25 g fersk gjær
150 g sukker
1 ts malt kardemomme
½ ts salt
1 egg
150 g smør, romtemperert

Slik gjør du: Ha alle ingrediensene unntatt smøret i en bakebolle. Det er ikke nødvendig å røre ut gjæren i melken, bare smuldre den med hendene. Elt deigen med eltekrok i kjøkkenmaskinen på lav til middels hastighet i ca 10 minutter. Tilsett det romtempererte smøret i små terninger og elt til deigen slipper kantene, og alt smøret er godt eltet inn i deigen. Kle bakebollen med plastikk, og sett den til heving. Jeg pleier å sette bakebollen inne på badet! La deigen heve til dobbel størrelse, ca 1-1½ time. Deigen er så smidig og glatt så jeg har aldri trengt å bruke mel på benken. Men hvis ikke: Ha deigen på melet underlag og del opp i 4 like store emner. Deretter deler du hver av disse til 5-6 like store emner, avhengig av hvilken størrelse du ønsker! Trill så emnene til boller, legg på stekebrett med bakepapir og la bollene heve under et klede til ca dobbel størrelse, etter ca 45 minutter. Pensle bollene med sammenvispet egg og stek dem midt i ovnen ved 225 grader i ca 12 minutter. Jeg steker bollene på 180 grader i ca 16 minutter.

Likes

Comments

fresh tulips on the table

God kveld dere og god lørdag! Et nok så sent innlegg fra meg igjen, beklager dette! Planen var å bake boller i dag tidlig, etterfulgt av en tur på senteret! Men vi valgte senteret først, og dro så fort vi hadde stått opp! Turen gikk først til Strømmen, og deretter Metro. På vei hjem bestemte kjæresten min seg for å ta en hårklipp. Så vi tok turen tilbake til Strømmen, ettersom det var halvtime ventetid på Cutters på Metro. Vi synes drop in konseptet virket smart, og valgte å prøve dette! Men det vi ikke var klar over før etter vi hadde betalt, var det at her var det 50 minutter ventetid.. Så vi tok oss enda en runde til på senteret, men måtte likevel vente 40 minutter etter de 50 minuttene vi allerede hadde ventet! Så litt klønete konsept da man ikke får vite hvor mange som er foran deg i køen og du ender med å vente og vente..
Nå skal vi spise en nok så sen middag, vet ikke om man kan kalle det middag en gang... Jeg har to brett med boller som skal inn i ovnen, om ikke alt for lenge! I morgen er det jo både fastelaven og morsdag! Ønsker dere en fin kveld videre!

Likes

Comments

God kveld dere, endelig helg! Etter jobb i dag hadde jeg negletime hos flinkeste Emilie på Neglemagi! Hun er utrolig dyktig, og ikke minst nøye noe jeg er ute etter! Ikke kjapt og billig! Det er rart hvor fin man føler seg med et nytt sett med negler, spør du meg! Uten negler føler jeg meg veldig naken og ikke minst «upyntet». Men negler på jobb har vært problematisk før, så vi får se hvordan det går denne gangen! Krysser fingrene!

Likes

Comments