Åå, julen nærmer seg! Dette er den andre julen hjemme i Norge, det er noe helt annet enn å være i varmt land. Det som står øverst på ønskelisten er en valp! Noe jeg vet jeg ikke kan få dette året med tanke på ingen dyr i leiligheten, men neste år!! Da har jeg et dypt ønske om å få enten en mops eller en maltipoo ❤️❤️

I år velger jeg å ønske meg små ting som gjør meg skikkelig glad, men er vanskelig å ha samvittighet til å kjøpe selv som student❤️


Ellers ønsker jeg meg sølv vase, fin skål, dagbok, starbucks julekopp og egentlig all slags tekopper, og så blir jeg veldig glad for noen gode teer- elsker pukka sine 😍

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Heisann! Nå var det lenge siden sist.. Det er rett og slett fordi at jeg ikke har hatt et liv i det siste.. Det eneste jeg har gjort er å kjøpe nye ting og sitte i lesesalen.. Siden sist har det også komt snø her i Oslo, wow så vakkert det er!! Ovenfor er noen bilder rundt i nabolaget, elsker nabolaget mitt og er ganske morsomt å se at nokså mange norske kjendiser også bor her 😉

Kjøpt meg et hvitt falskt juletre fra clas olsson til bare 79kr, og det passer veldig fint i leiligheten! Anbefaler det til alle studenter som vil ha julestemning :-)Jeg har også tatt i bruk tise og fant den glamorøse lampen til kun 100kr og den grå velour puffen til 250kr!


Skal bli finkere til å oppdatere, så vi ses senere :-)

Likes

Comments

I det siste har det vært sene dager med jobbing. Jeg trenger derfor noe enkelt å lage med en gang jeg kommer hjem. Ikke noe steking av kjøtt osv og så må det jo såklart være litt rimelig- livet som student!

Retten ligger på omtrent 80kr. Det varer for meg to middager så det blir ganske rimelig. Det er også en god snacks å ta med seg i matpakke:-) Og det er ikke minst super godt! (ekstra godt om du har hangover)

Alt du trenger er: lefser, røkt laks, kremost, ruccola og paprika!

Hvor mye du tar på er smak og behag :-)

Likes

Comments

Alle bildene er fra weheartit​​​​

Åå som jeg vil reise!! Og sove!! Forhåpentligvis får jeg dra til et varmt land i julen- gleder meg til fri!! 💕

Likes

Comments

"Lite tid, ikke tid til sminke eller hår- Skal bare til lesesalen uansett"

Jakke- hm, Genser- soaked in luxury, Bukse- zara, Solbriller-celiné

Likes

Comments

God morgen!!

I dag våknet jeg av alarmen kl.8. I det siste (hvertfall igår) har jeg følt meg veldig overveldet. Det er skolen som krever så mye tid og energi ut av meg- dette fører til at jeg blir veldig stresset og klarer ikke å fokusere når jeg leser. Så ved å stresse kommer jeg meg saktere i mål.

I dag når jeg sto opp grublet jeg litt for meg selv- hva er det som egentlig står på spill? Hvorfor lar jeg meg selv få "breakdowns" over en eksamen. Skole er ikke livet, dessverre valgte jeg en studieretning som ikke interesserer meg- som gjør det så vanskelig å huske alt som skal bli husket. Og ikke minst ikke sovne når jeg leser!! haha, det er faktisk et alvorlig problem. Jeg kommer til å klare dette fint- om jeg stryker så stryker jeg, og har dessuten 3 forsøk før jeg ikke får stipend.

I dag skal jeg være flink til å ta pauser, roe ned og ikke la meg selv bli så stresset. Jeg må huske å spise og la hjernen slappe av litt. Så jeg starter idag på en rolig måte- med en god frokost!

Hva jeg bruker i min yogurt og musli:

- Alpro yogurt

- Coop musli med frukt

- Blåbær/Bringebær/ Banan

- Og tilslutt honning på toppen

HA EN FIN DAG!! unn deg noe godt <3​

Likes

Comments

HeiHei. For en fin tur jeg hadde hjem. For å starte uken på en kos måte valgte jeg å ta meg en tur i bogstadveien før forelesning.

Det er så mye fin julepynt i butikkene, men desverre får jeg ikke lov å pynte før 15 november, haha..

Jeg fikk kjøpt meg noen basics (får aldri nok, og vasker alt for lite klær- så kjøper heller nytt!) Det er jakker og tilbehør som gjør mine antrekk ulike så jeg er alltid på jakt etter nye fine jakker. Fant disse fine jakkene på zara- men er usikker på hvilken jeg bør kjøpe??

Likes

Comments

For en fin dag å reise hjem på. Det er strålende sol ute og idag våknet jeg opp av meg selv og ikke alarmen. Ganske slitsomt å bære med seg to bagger og så utrolig stress å pakke i bare håndbagasje!!- men det går fiint:-)

Ses senere, ville bare også takke alle som leser bloggen min- det gir meg så mye glede💕

Likes

Comments

Mitt hverdagsantrekk må være noe jeg er komfortabel i. Dette antrekket er et typisk meg antrekk, det er et antrekk jeg kan gå med på skolen, men samtidig gå ut å spise med. Nå når det er kaldere tider er pelsjakke og lue også added- noe jeg elsker. Perfekt med lue når jeg ikke har tid å fikse håret og vil sove bittelitt lenger :-) Det er en travel hverdag, så når jeg kommer hjem står kjæresten allerede klar til å gå- så det var bare tid til et antrekksbilde ute, men antrekks bilder ute er noe jeg skal få til mer.

Black on black er faktisk uniformen min, toppen er en lang genser hvor jeg har knyttet et svart bånd rundt livet, dette er en sykt pen detalj. Luen er fra fwss, jakken er fra zara, buksen og genseren fra hm, sko fra mango og veske fra lv. Perfekt skoleantrekk 💕

Resten av dagen har jeg en del skolearbeid som må gjøres og jeg må også pakke til jeg skal hjem imorgen, jeg drar nemlig rett fra skolen😌

Likes

Comments

Wow, tenk nå kommer vintertider. Nå er snart oktober over, synes egentlig at det er litt deilig. Føler jeg har fått gjort det meste høsten handler om: ta vare på seg selv, være inne og kose seg med film, bake kanelboller og gå i strikkegensere. I dette innlegget vil jeg si hvilke "ting" som jeg har elsket i oktober. Jeg liker altslags ting så det vil være skjønnhet, mote, interiør, mat og annet :)

🍂Tv-tid er et must på høsten. Selv ser jeg for tiden på gossip girl. Gossip girl er skikkelig høststemning og selv om jeg har sett det x antall ganger går jeg ikke lei.

🍂Matfavoritten denne måneden er tortillapizza og kanelsnurrer. Kanelsnurrer tenker jeg å lage et eget innlegg om forhåpentligvis imorgen. Tortillapizza er også sykt enkelt. Du bruker en tortillalefse som bund. Tomatpure/ ketchup/ aioli som pizzasaus og topper det opp med ost og hva enn kjøtt du har i kjøleskapet og du kan jo også ta på mais, løk, ruccola osv :-) Deretter tar du den i midten av ovnen på ca 200 grader og lar den steke i 3-5 minutt

🍂 Pelsjakker er en helt klar favoritt. Begge på bildene er fra zara og koster rundt 400kr. Vet også de selger mange lignende fine fra ebay som koster rundt 200kr, disse skal jeg teste ut og kanskje skrive et innlegg om jeg anbefaler dem?

🍂 Høyhalset strikk er også noe jeg kunne gått med hver dag denne måneden. Åå det er så fint, og perfekt for denne årstiden. Disse strikkegenserne er fra riccovero og fretex.

🍂 Har også elsket min vintage louis vuitton noé


🍂 Denne måneden kjøpte jeg ulike maskaraer for å teste ut hvilken jeg likte best. Jeg har kjempelenge vært avhengig av falske vipper. Men nå har jeg faktisk endelig sluttet og føler meg så mye finere. Denne Loreal telescopic er sykt bra for lange vipper. Vippene mine har også vokst veldig etter jeg sluttet med falske som er et mega pluss. 


🍂 For å ta vare på huden prøvde jeg den nye orgins fuktighetskremen- den er sykt god-gir meg en glød uten sminke. Den bruker jeg både morgen og kveld. Et par ganger i uken bruker jeg også be berry ansiktmaske- denne ansiktmasken liker jeg utrolig godt, den er enkel å få av og føles veldig god. Føler og den hjelper med glød og holde huden ren.

Har du noen favoritter som jeg bør prøve?

Likes

Comments