Heihei og god kveld ♥

Som jeg skrev på mandag så var jeg i Halden og satt på vippe extensions og vokset/farget brynene! Siden jeg ikke har gjort noe spennende idag så tenkte jeg at jeg kan fortelle litt om den opplevelsen!

jeg var hos en som heter Beate Grøgård, som driver B. G. Nails & beauty, har vært hos henne et par ganger for to år siden for å sette på vipper, og blir like fornøyd hver gang! Kjempe hyggelig dame som vet hva hun driver med ♥

Dette er mitt før og etter resultat, og man kan soleklart se forskjell! Jeg har alltid vært veldig usikker på å gå uten sminke på vippene og bryna fordi jeg har veldig fine og tynne hår med lite farge.. har også tidligere prøvd å farge bryna uten at det ble noe særlig farge, men som dere ser her så ble det faktisk veldig bra!

Så nå sitter jeg igjen veldig fornøyd, satt på vipper en siste gang mens jeg prøver ut iGlow vippeserumet som jeg skrev et innlegg om igår! Det står at man kan bruke serumet mens man har extensions, så da tenkte jeg at jeg kan ha extensions mens jeg venter på at serumet skal fungere♥


Hvordan er deres erfaringer med vippe extensions?

(Dette er ikke sponset, betalte hele summen selv og forteller det jeg virkelig mener)


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Heihei alle sammen, håper dere har hatt en god tirsdag så langt
Idag fikk jeg iGlow vippeserum i posten som jeg har gledet meg helt sykt til å teste ut! Har hørt så mye bra om det og håper jeg får lignende resultater av serumet!

Etter det jeg har lest så skal man påføre serumet som en eyeliner (1-3mm fra vippekanten) hver kveld, og i løpet av 3-8 uker vil man merke at vippene er lengre og fyldigere, noe jeg føler jeg trenger!

Så da begynner jeg å påføre i kveld når jeg legger meg og gleder meg til å dele resultater og mine tanker om serumet til dere om noen uker.

Har dere prøvd eller vil prøve iGlow long lash serum?♥

Likes

Comments

Heihei! Da var det dag 1 av #nouw30daychallenge og siden jeg egentlig ikke har gjort noe spesielt idag så tenkte jeg at jeg i hvertfall kunne fortelle om det jeg gjorde!

Startet dagen som vanlig med å jobbe, og etter jobb så dro jeg til Halden for å sette på vipper! Har hatt et sånt hat/elsk forhold til vippe extensions i 3 år nå, klarer ikke å bestemme meg for om jeg faktisk liker å ha det eller ikke, men jeg venter på iGlow vippeserum i posten nå, så tenkte jeg kunne ha et lite review underveis når jeg begynner med det, om det er interessant for dere ♥


Etter dette gikk turen til Sverige med mamma og vi spiste deilig kinamat og shoppet litt som vanlig.

Når jeg kom hjem fra Sverige gikk turen rett opp på spenst hvor jeg og Lill Kim hadde en liten legday, tok noen bilder av øvelser vi gjorde og tenkte jeg kunne lage et lite innlegg om det imorgen.Så det var min mandag oppsummert, ikke så veldig interessant men lover å bli litt mer kreativ fremover ♥ hadde en litt travel dag men sånn er det innimellom. Ser frem til å få til et mer strukturert og ordentlig blogginnlegg i morgen!


♥GOD NATT♥

Likes

Comments

Hallo, og god søndag til alle sammen ♥

Jeg heter Rikke Andrea og har nettopp startet å blogge her på Nouw!
Etter litt vurderinger og overtalelse fra min bestevenninne så bestemte jeg meg for å prøve meg på å blogge.
Hun fortalte meg at det var en challenge som het #nouw30daychalllenge , der det går ut på å poste et blogginnlegg
hver dag med en sjanse om å vinne en tur til paris for to, så hun mente at det var en perfekt tid å prøve
seg på å blogge siden kriteriet er å måtte blogge hver dag i 30 dager, og det er jo en fin måte å holde
seg litt motivert til å blogge på!

Så da får jeg prøve ut litt og se hvordan blogging fungerer for meg!
Mine tanker rundt denne bloggen er at den skal gå ut på trening, litt sunne matretter og min hverdag generelt.
Så håper dere syns det kommer til å bli interessant å følge med på.

Håper dere fortsatt har en fin søndag videre♥


For å melde dere på konkurransen klikk her ->
Bloggen til venninnen min ->


Likes

Comments