Syksyn parhaita

Heissan pitkästä aikaa! Jälleen kerran pääsi käymään niin, että postaamisesta tuli parin kuukauden tauko. Vaikka Nouwia availen lähes päivittäin, ei ole ollut yhtään innostusta kirjoittamiseen... Syksy on ollut kiireistä aikaa. Koulussa alkaa pian jo toinen koeviikko, ja sen jälkeen joulukuussa minulla alkaakin ajotunnit, wanhojentanssitreenit ja myös terveystiedon ylioppilaskirjoituksiin lukeminen! Kiirettä siis pukkaa, mutta ainakin joulukuussa yritän löytää aikaa blogillekin, mikä varmasti onnistuu. Joulu on blogin ja muunkin elämän kannalta kaikista inspiroivinta aikaa, joka tuo iloa loppusyksyyn ja alkavaan talveen. Muutama joulupostaus onkin ollut viikkojen ajan mielessäni suunnitteilla, sen osalta olen ajoissa liikkeellä :D Tänään vuorossa on kuitenkin tuttuun tapaan parhaimpia juttuja koko syksyn ajalta!

Mikä on ollut syksyn paras...

...reissu?

Syys- ja lokakuun aikana tuli tehtyä parikin matkaa Suomen sisällä. Kun itselläni oli etäkoulua ensimmäisessä jaksossa, lähdimme äidin kanssa Lappiin upean ruskan keskelle viikoksi. Vaikka se mukava reissu olikin, voiton vie silti parin päivän miniloma Tuurissa syysloman aikaan. Minä olin koko ensimmäisen päivän iltaan saakka tivolissa ja toinen meni kaupoilla kierrellessä sekä Kyläkaupan ihanaa jouluosastoa ihaillessa!


...kirja?

Kirjaston sivuilta sai lainattua äänikirjoja kuunneltavaksi, joten matkalla Lappiin kuuntelin Juuli Niemen kirjaa ''Et kävele yksin''. Olin lukenut sen aiemmin ihan oikeana kirjana, mutta pidin silti tuosta kuunneltavasta versiosta enemmän!


...juoma?

Syksyn aikana on mennyt monta kuppia erikoiskahveja, enimmäkseen flat whitea! Tavallinen kahvi ei ole ollenkaan, minun mieleeni, mutta espressopohjaiset ovat parasta kylmään aamuun. Harmi vaan kun en omista omaa espressokeitintä :D.


...asu?

Snapchatin muistojen perusteella syksyn luottoasunani on toiminut näissä kuvissakin näkyvä neulepaita sekä siniset mom jeansit. Takkina on yleensä joko villakangas- tai teddytakki. Näitä näkee päälleni useasti viikon aikana.


...näky?

Muutama viikko sitten tännekin päin satoi ensilumi, joka harmillisesti kesti vain hetken, mutta meidän koulumme piha oli ainakin ihan valkea parinakin aamuna! Toivottavasti pian tulisi jo kunnolla lunta...


...päivä?

Pariin kuukauteen on mahtunut moniakin hyviä päiviä, mutta parhaimpina ehkä tivolipäivä Tuurissa, edellinen sunnuntai, jonka aikana sain kirjoitettua monta sivua muistiinpanoja, katsoin pari jouluelokuvaa sekä sisustin huonetta uusiksi. Top 3:een pääsee myös eräs tiistai, kun kävin kampaajalla ja kuuntelin illan mitäs muutakaan kuin Jouluradiota!

TAKKI VERO MODA | NEULE H&M | HOUSUT VERO MODA | KENGÄT H&M | KORVAKORUT UR&PENN | SORMUKSET JA KAULAKORU H&M

Mahtavaa viikon jatkoa!

  • Lähetetty: Asut

Tykkää-merkinnät

Kommentit