Päivä kanssani | Perjantai 11.9.

6.35 Heräsin yli puoli tuntia ennen kellon soimista sisäisen kelloni takia. Hetken aikaa selailin puhelinta ja tarkistin yön aikana tulleet ilmoitukset. Lopulta nousin ylös, petasin sängyn ja rupesin siivoamaan huonettani :D. Yritin myös palauttaa erästä historian tehtävää, mutta se ei onnistunut enää, joten päätin jättää vain läppärin laturiin.


7.11 Kävin tekemässä aamutoimet, jonka jälkeen menin keittiöön syömään aamupalaa. En ole aamupalaihmisiä, joten söin vain pari ruisleipää. Huomasin kellon olevan jo paljon, joten kiiruhdin takaisin yläkertaan.

7.43 Puin päälle punaisen villapaidan ja treenihousut. Meikkasin myös vähän ja vaihdoin korvakorut. Myöhemmin koulussa olisi liikuntaa, jonka vuoksi en jaksanut panostaa ulkonäkööni yhtä paljon kuin normaalisti. Heitin vielä hiukset ylös nutturalle ja takin päälle, koska ulkona oli aika viileä sää.

8.06 Olin jo matkalla bussipysäkille. Linja-auto tuli vartin yli kahdeksan, mutta sen kulkiessa pidempää reittiä matka kaupunkiin kesti melkein 45 minuuttia. Keskustassa vaihdoin bussia, jolla pääsin ihan koulun viereen. Ennen puoli kymmentä olin jo koulun käytävällä lukemassa historian kirjaa läksynkuulustelua varten.

9.45 Ensimmäinen tunti alkoi. Läksynkuulustelu meni ihan hyvin, vaikka yhteen kohtaan en saanut minkäänlaista vastausta. Tunnin aiheena oli Lähi-Itä ja kirjoittelin muistiinpanoja vihkoon. Sain myös tehtyä yhden tunnilla palautettavan tehtävän melkein kokonaan.


11.15 Historian jälkeen oli terveystietoa. Olen yrittänyt nyt kyseisillä tunneilla kuunnella ja keskittyä hyvin, sillä ensi keväänä tiedossa on terveystiedon ylioppilaskirjoitukset. Tunnilla keskusteltiin lähinnä ryhmissä, mikä oli ihan mukavaa vaihtelua.

13.15 Vihdoin viimeinen tunti! Liikunnassa pelailtiin aluksi vähän jalkapalloa, jonka jälkeen minä ja muutama muu siirryttiin pelaamaan mölkkyä, kun toiset lähtivät pelaamaan kunnolla. Oli ihan hauska tunti, vaikkei hirveästi lopulta liikuttukaan :D. Päästiin tunnilta hieman aiemmin, joten kävelin parkkipaikalle odottamaan.

14.39 Kyyti saapui ja ajettiin kotiin. Kotona söin nopeasti muutaman päivä sitten tehtyä uunifetapastaa. Kävin vaihtamassa hupparin päälle ja pakkasin tavaroita ennen tanssitunnile lähtöä.

15.32 Lähdin kävelemään jälleen bussipysäkille. Odottelinkin kauemmin kuin oli tarkoitus, sillä bussi oli myöhässä. Lopulta se kuitenkin saapui ja matkalla kuuntelin musiikkia ja päivittelin Instagramin storya.


16.11 Olin päässyt keskustaan ja kävelin Jameralle ostamaan koulukirjoja seuraavaa jaksoa varten. Sain yhtä lukuunottamatta kaikki käytettynä, joten rahaakin säästyi! Kirjat ostettuani pyörin hetken kaupungilla, ennen kuin menin tanssisalille.


17.00 Tanssitunti alkoi. Meitä oli yllättävän vähän paikalla, mutta ainakin oli hyvin tilaa. Tunti meni hyvin ja oli jälleen kerran hauskaa! On ollut ihana päästä takaisin tanssimaan pitkän tauon jälkeen.


18.06 Tunti loppui kuuden aikoihin. Kävin vaihtamassa sisäkengät pois ja lähdin odottamaan kyytiä kotiin. Hetken odoteltuani äiti saapuikin hakemaan minut. Kotiin päästyäni söin heti perunoita ja kalapuikkoja, jonka jälkeen hengailin sängyllä puhelimen ääressä.

20.49 Söin iltapalaksi pari kananmunaleipää ja samalla muistin, että Sohvaperunat alkaa ihan kohta telkkarista! Söin olohuoneessa samalla, kun katsoin ohjelmaa. Sohvaperunoiden jälkeen alkoi Big Brotherin koostelähetys, jonka mainoskatkon aikana kerkesin käydä suihkussa. En kuitenkaan jaksanut katsoa koostetta loppuun asti, koska alkoi väsyttämään.


22.39 Heitin päiväpeiton ja ylimääräiset tyynyt sängyltä lattialle, sammutin valot ja puhelimen selailun jälkeen menin nukkumaan.


Mitä pidätte tällaisista postauksista?

Tykkää-merkinnät

Kommentit