Muutosta hiuksiin

Hyvää lauantaihuomenta! Kävin juuri ulkona ottamassa kuvia, ehdin onneksi ottaa ne ennen kuin alkoi satamaan lunta. Kiva, että saatiin kunnon talvi tännekkin niiden tammikuun vesisateiden ja loskakelien jälkeen...

Mun loppuviikkoni on mennyt lähinnä leipoessa ja synttäreitäni juhliessa, täytin eilen nimittäin 17! Outoa ajatella, että vuoden päästä olen jo täysi-ikäinen, en malta odottaa sitä päivää!

Mutta sitten itse asiaan! Kerroin viime postauksessa värjänneeni hiukset viime viikonloppuna ja nyt tekin pääsette näkemään lopputuloksen. Instagramissa minua seuraavat ovat saattaneet uuden hiustyylini jo nähdäkin. Tykkään kyllä hurjan paljon näistä vaaleista hiuksistani! Ja koska ehdin olemaan koko tähän astisen ikäni brunette, blondit hiukset on erittäin kivaa vaihtelua.

Olin tätä ennen värjännyt hiuksiani tasan kerran, aivan tämän vuoden alussa. Siitä en muistaakseni täällä edes maininnut, mutta ''ombre''-tyylinen kuontaloni näkyy ainakin viime postauksen kuvissa. Silloin lopputuloksesta tuli hieman epätasainen, mutta kuitenkin ihan hyvä. Siitä huolimatta halusin kunnolla repäistä ja värjätä tukan kokonaan blondiksi, vaikkei sitä kotona tehtäväksi suositellakaan :D. Onneksi hiukseni eivät kuitenkaan vaurioituneet käsittelystä lähes ollenkaan! Ja oikeastihan nämä ovat paljon keltaisemmat kuin kuvissa, mutta onneksi hopeashampoo ja -hoitoaine pelastavat!

Mitä pidät uudesta hiustyylistäni?

Rentouttavaa viikonloppua! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

SofiaKeitaanranta
SofiaKeitaanranta,
Kivalta näyttää uusi hiusväri, sulle sopii hyvin sekä blondit että brunetit 😊 ! ja myöhäiset synttäri onnittelut täältäkin <3
nouw.com/sofiakeitaanranta
RiikkaPauliina
RiikkaPauliina,
Kiitos paljon sulle!😊
nouw.com/riikkapauliina