Mitä odotan syksyltä?

Aina vuodenajan vaihtuessa inspiroidun eri asioista ja nyt onkin sopiva aika fiilistellä kaikkea syksyistä! Talven lisäksi syksy on suosikkiaikaani, ilmat viilenee ja puiden lehdet vaihtaa väriä. Syksyn myötä päästään odottamaan jo jouluakin, mikä kelpaa minunlaiselle jouluihmiselle! Mutta ei mennä siihen vielä, haha :D. Tämä samainen postaus on nähty blogissani viimeksi pari vuotta sitten, joten on jo aikakin päivitetylle versiolle siitä!

Tältä syksyltä odotan...

- Vaatevaraston päivittämistä syksyisemmäksi. Olen itse asiassa kaivanut jo kaikki ihanat neuleet ja paksummat takit pois laatikoista ja tuonut huoneeseeni. En malta odottaa että pääsen pukemaan niitä taas päälleni. Haluan myös ehdottomasti kuvata syksyisempiä asuja bloginkin puolelle!

- Tanssituntien alkamista. Viime syksynä aloin käymään katutanssitunneilla, mutta keväällä ne loppuivat sattuneesta syystä lyhyeen. Meidän kaupungissa järjestetään nuorille ilmaisia liikuntamahdollisuuksia ja katutanssi on yksi niistä.

- Pimeneviä iltoja.

SHIRT CUBUS | JEANS MONKI | SHOES NIKE | BAG CLAIRE'S | HAIRPAND GLITTER | EARRINGS UR&PENN

- Syyslomaa, vaikka vasta palattiin kouluun, mikä oli mielestäni myös ihanaa :D. Joudumme vähän pidempään etäopetukseen tämän jakson loppuun asti, ja koska etäopiskelu ei ole ihan minun juttuni, odotan innolla syyslomaa ja kaikkea mitä se tuo tullessaan!

- Lämpötilojen laskua. Kuten moni saattaa tietää, rakastan kun ilmat viilenevät ja pakkaset alkavat. On ihanaa vetää villakangas- tai teddytakki päälle, kun muuten ei enää tarkene.

- Ruskaa, josta tulee toivon mukaan tänäkin vuonna upea. On ihanaa nähdä kun ulkona on paljon värejä.


Mitä sinä odotat tältä alkavalta syksyltä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit