Back to business

Heissan pitkästä, pitkästä aikaa ja kivaa keskiviikkoa! En ole avannut blogiin uuden postauksen luonnostelua sitten kesäkuun alun, kun tein yhteistyöpostauksen BGA:n kanssa. Suoraan sanottuna viime kevät ei motivoinut yhtään kirjoittamaan; ensin jouduttiin etäopetukseen koko loppu lukuvuodeksi ja sen jälkeen alkoi kesäloma, mikä meni lähinnä reissatessa, kaupungilla ja elokuvia katsellessa. Kesä oli kuitenkin paras aikoihin, poikkeustilanteesta huolimatta! Ja vaikken ole blogin osalta ollut aktiivinen, kuvia on tullut räpsittyä vaikka kuinka paljon viimeisten kuukausien aikana.


Viikko sitten mulla koitti paluu arkeen, itse asiassa uudessa koulussa! Vaihdoin lukiota nyt toisen vuoden alussa ja vaikka meillä oli vain pari päivää lähiopetusta viime viikolla, niin arki uudessa koulussa vaikuttaa todella kivalta ja olen innoissani tulevasta lukuvuodesta. Meillä on tosiaan joka toinen viikko etänä ja joka toinen viikko lähiopetusta. Kun on ollut maaliskuusta asti kotona, niin on ihanaa päästä takaisin edes jonkinlaiseen normaaliin arkeen. Mulla ensimmäinen jakso on aika helppo, sillä lukujärjestyksessä on vain viisi kurssia. Muut jaksot tuleekin olemaan sitten ihan täynnä :D.

Syksylle mulla ei ole kauheasti suunnitelmia, oikeastaan vain kouluhommia ja niihin on tällä hetkellä paljon motivaatiota. Yritin myös kesän aikana saada treenirutiinit ja elämäntavat kuntoon. Tässä olen onnistunutkin aika hyvin, joten tarkoitus olisi jatkaa terveemmän elämäntavan ylläpitämistä myös tästä eteenpäin. Ajattelin palata bloginkin puolelle ja aktivoitua kirjoittamisen saralla. Itselleni ongelmana on se, etten saa mitään aikaiseksi vaikka kuinka haluaisin, joten siinä on toinen hyvä tavoite syksylle. Toivottavasti loppuvuosi sujuisi nyt mukavasti, jotta voi toteuttaa kaikki kivat jutut.

Miten teidän elokuu on sujunut tähän asti?

T-PAITA H&M | FARKKUHAME SECOND HAND | KENGÄT SECOND HAND | LAUKKU GLITTER | KORVAKORUT UR&PENN | SORMUKSET TAKKO/H&M

Tykkää-merkinnät

Kommentit