Arkea ja lomailua | Puhelinkuvia x12

1-4. Mulla oli muutama viikko sitten hiihtoloma, ja yhden lomapäivän vietin Helsingissä. Kävin muun muassa shoppailemassa, syömässä Story -nimisessä paikassa, kiertelelemässä kaupungilla ja Fazerin kahvilassa syömässä berliininmunkin ja laten. Oli erittäin mukava reissu ja odotan vaan milloin pääsen uudestaan Helsinkiin!


1. Viimeisten viikkojen aikana olen käynyt pariinkin otteeseen elokuvissa. Ensimmäisenä vuorossa oli uusin Heinähattu ja Vilttitossu sekä juuri viime lauantaina olin ensimmäistä kertaa yksin leffassa, kun kävin katsomassa Se mieletön remppa -komedian. Leffaputki täydentyi vielä Aika jonka sain -elokuvalla!

2. Tulppaanit ovat saapuneet kauppoihin, ne ovat niin ihanan näköisiä!

3. Helmikuun vesisateiden jälkeen on ollut myös hyviä säitä ja aurinkokin on paistanut. Kuvassa näkyy auringonlasku eräältä iltakävelyltä.

4. Mukava kahvihetki suosikkikahvilassa. <3


1. Hiihtolomalla pääsin pitkästä aikaa ratsastamaan, kun joululahjaksi saamani issikkavaellus osui hiihtoloman ensimmäiselle päivälle. Oli niin ihanaa olla yli puolen vuoden tauon jälkeen hevosen selässä.

2. Meillä vietettiin syntymäpäiväjuhlia maaliskuun alussa ja asuni koostui silloin tuosta neulepaidasta sekä Vero Modan rusettihousuista. Korvista löytyi myös uudet suosikkikorvikseni, jotka ostin Helsingin reissulta.

3. Olen tykästynyt hirmuisesti uunifetapastaan. Pitäisi tehdäkin sitä taas joku päivä!

4. Uusi meikkivoide pääsi vihdoinkin käyttöön ja vaikkei se ole vielä kunnolla vakuuttanut, niin on se silti ihan kelvollinen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit