12 kuvaa kesältä

1. Tänä kesänä tuli juotua erittäin paljon jääkahvia ja kokeilin tehdä sitä myös kotona!

2. Löysin H&M alerekistä tämän pinkin off shoulder -paidan ja se on nykyään yksi suosikkikesävaatteeni. En yleensä edes käytä tämän värisiä vaatteita, mutta kyseinen paita on niin ihana!

3. Heti kesäloman alussa lähdin pienelle piknikille satamaan ja sain suoritettua yhden kohdan summer bucket listastani.

4. Toinen hyvä ostos kuluneelta kesältä on tämä aktiivisuusranneke. Edellinen taisi hajota, sillä se ei ottanut enää askelia eikä toiminut muutenkaan, joten päädyin ostamaan tämän Samsung Galaxy Fit e:n. Se on paljon monipuolisempi kuin edellinen rannekkeeni Polar Loop 2, eikä hintakaan ollut ollenkaan paha.

1 & 2. Perinteisen kesälomareissumme teimme tällä kertaa Pohjois-Suomeen. Aluksi kävimme Kuopiossa ja sieltä päädyimme myös Norjan puolelle muutamaksi päiväksi. Kuvissa upeita maisemia Riisitunturilta!

3. Ikean lihapullat = parasta 😍

4. Vuokatissa kävimme ensimmäistä kertaa ikinä seikkailupuistossa. Menimme neljä rataa, joka oli kyllä ihan tarpeeksi. Seikkailupuisto oli tosi hauska kokemus!

1 & 2. Norjan puolella kävimme Senjan saarella, sekä Tromssassa kaupoilla ja Polaria -akvaariossa.

3. Yksi joka kesän kohokohdista on, kun pääsee Tuuriin Miljoonativoliin. Viime vuonna emme siellä käyneet, mutta tänä vuonna tivoli oli ilmainen kaikille ja vietimme siellä kaksi päivää!

4. Loman viimeisenä viikonloppuna näin pitkästä aikaa kavereita kahvittelun ja kuulumisten vaihdon merkeissä <3.

Tykkää-merkinnät

Kommentit