Hej tyvärr måste jag informera att jag hade en av dom värsta dagarna idag!
Skolan var bra! Inget speciellt! Förutom att den närmaste vännen jag har, börjar sagta fara åt ett annat håll! Det gör mig så svag!
Önskar bara att hon skulle förstå att hon betyder så mycket för mig!
Min dåliga dag börjar med att jag skulle vara med just henne, men hon hade bjudigt andra med, som var okej men ärligt sagt så känndes som jag inte tillräckligt, och att jag skulle vara tråkig, så kände jag mig när jag blev utanför, men vi komer dit snart i texten! Men det är okej att ha andra med, det är inte problemet! För man måste vara flexibel och tillåta andra med, så länge ingen blev utanför, som jag, och det är trevligt att ha andra med!

Jag kom hem till en av flickorna som skulle också komma med (vi kan döpa henne till katt, och den som jag igentligen skulle vara med kan heta sol, dom andra flickorna kan heta ros och dyna) Så när jag kom till katt så var dörren faktist öppen så jag smög in för att vara finurlig!
Så började vi gå mot busshållplatsen, men ingen hade sagt ett ord åt mig. Katt försökte göra så att jag inte skulle helt känna mig utanför, det märktes och jag blev glad att hon försökte men det gick inte så bra. Jag sa ganska genast upp, jag bara stack! Självklart började jag gråta för jag förstog om jag skulle vara kvar skulle det bara bli värre för jag skulle känna mig mer utanför och bli mer deprimerad!
När jag kom hem så blev det inte bättre, min OCD (tvångstankar) tog fart och jag kände mig ledsen! Jag började städa för att jag skulle ha en fest på fredagen! Jag gillar att städa ensam och får en dålig kännsla när man stönar mitt i mitt städande, så blev aölt värre jag blev arg och ledsen och skrämad, jag rymde ett tag och allt blev bara dåligt, men jag vill inte helst gå på detalj, idag för att jag får annors ångest! Men var snäll mot ALLA skada ALDRIG någon och se till att alla är glada och ingen är utanför! Tack

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

2016..2016 Nytt år! Tiden går så fort! Så om du har något mål eller nyårslöfte eller något annat som är "snällt" så tycker jag att du sätter dig upp och gör det, är det träna, då tränar du du kommer känna så mycket bättre efter det är bara att ge tid! Jag vet att alla har tid men man måste använda tiden man har! Är ditt löfte att tillexempel att "ingonera" OCD så kan du det, jag försöker det också! Det är svårt jag vet! Men vi är starka vi är kraftiga! Vi klarar det! OCD är för ni som inte vet är tvångstankar och tvångshandlingar, men i mitt fall bara tankarna ( handlingarna har jag, men det är sällan) Jag kan skriva en text om min OCD ,men OCD går inte föklaras med ord alltid!

Likes

Comments

Hej förlot om jag inte har skrivit på ett tag.
Men gott nytt år! 2016 är ett nytt år med nya mål, själv har jag ett mål och jag ska försöka uppfyllla det! Jag var i England ett tag men det var inte så roligt men vi gjorde inte så mycket än titta runt och lite shoppa och gå på spa. Det kan man inte klaga på!
Idag fick jag min nya hamster Yoshi eller några kallar honom Harry! Han är så söt och han gillar att gå i rör och röra på sig. Tar en bild så fort jag kan!

Likes

Comments

Igår var det en av bästa dagen på året! Julen!

Hur min jul gick till var att jag vaknade ganska trött för att jag var så förväntansfylld så att jag inte kunde sova!
Sedan drack jag varm kakao och bakade pepparkakor.
Sedan får det andra till julkyrkan och jag blev med min morfar och klä julgranen!
Sedan när de andra kom tillbaka från julkyrkan, så prata vi och diskutera innan vi åt.
Sedan satte vi oss och åt. Det var det godaste jul maten jag har ätit.
Efter vi hade ätit, delade jag ut julklappar.
Jag blev nöjd med alla julklapparn men jag fick en väska som jag inte hade önskat mig så vi går och returnerar den till butike och köper den önskat (jag har ingen nytta av den andra väskan), om vi kan returnera väskan. Fast tanken räknas, och jag är ändo tacksam för jag fick väskan.
Jag blev lite besviken när min mamma trodde jag skulle ge henne en egengjord present (jag gav henne redan en egen gjord)
Men de har löst sig.
Julen kändes sig inte som riktigt jul dethär året!

Likes

Comments

Den trevligaste tiden på året är tillbaka.
Julen såklart.
Julen är så härlig säsong på året. Maten, familjen, vänner och själva stämningen gör mig extra glad.
Jag skall inte ljuga, jag älskar nog att både ge och få presenter till jul.
Jag är så avkopplad efter all stress.
Jag har tagi sköna bad som har hjälpt mig att avkoppla, så jag tipsar dig om du stressar, ta ett skönt bad.
Men själv är jag en som inte gärna sitter inte länge i ett badkar för jag blir svettig och obekväm efter ett tag.
Jag och min kompis har planerat att flyga till Paris efter nyåret men vi har inte bestämmt ännu om det blir av.
Nu handlar det bara om vad min pappa kommer säga. God jul och gott nytt år alla fina människor

Likes

Comments

Hej läsare.
Jag har bloggat förut men jag gjorde det på engelska så tänkte byta till svenska för det är så mycket bättre på.
Alltså julen är runt hörnet och jag längtar så mycket att jag blir nästan hyperaktiv.
Har ni får er julstress redan? Själv har jag köpt så tidigt presenterna att jag inte oroar mig, lite stressad jag efter en.
Städning är helt åt skogen så jag har ingen aning om jag ska fixa det.
För varje gång jag försöker fixa det så är det alltid någon som skall förstöra det.
Okej jag skall inte helt skylla bort mig, lite har jag själv stökat till det.
Hejdå

Likes

Comments

A picture a took from Japan