Hej kompisar!!!

Det var ju faktist väldigt, väldigt, väldigt länge sen Jag skrev något sist. Det är mycket för att jag antingen glömmer bort det eller bara inte orkar... Alla kan va lata ibland Oki?

Nej men vad har hänt sen sist då... Jag har kommit med i en förening som heter kpc som är en cheerleading grupp som springer omkring i Växjö city eller på olika marknader.

Men jag har inte så mycket mer att säga faktist. Jag klipper in några bilder från vad som hänt så tagga extremt vackert flöde!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hajsan!
Hoppas ni mår super!
Nu sitter jag på espresso house och tänkte att det nu är min tur att tycka till om tjejtrender som speciellt har varit inne denna sommar och även inne nu till hösten! Det här är såklart mina åsikter så jag hoppas inte att någon tar illa upp sv det. Så vi börjar direkt tycker jag!!

Overknee boots!
Detta tycker jag är väldigt snyggt! Framförallt till en kjol eller en klänning. Tycker det ser väldigt avslappnat men samtidigt väldigt stilrent och uppklätt.

Choker!
Jag tycker att detta ser fint ut på vissa men inte riktigt min stil... En sån med bara gummiband tycker jag ser väldigt billigt ut men med störningar och berlocker tycker jag är väldigt fint. Se bild nedan
⬇️.

Adidas skor!
Detta är något som typ minst halva skolan har. Jag tycker det är supersnygga men är lite avis eftersom att jag inte har ett par själv. Men jag tycker som sagt att det är väldigt snyggt. Och det är typ snyggt till allt och det är väl lite det som är det mest praktiska med dem!

Odd Molly koftor!
Jag tycker att dem är väldigt fina men eftersom att så många har dem tror jag att jag tycker att den har blivit lite uttjatad, men jag tycker fortfarande att den är väldigt fin. Men om man ska köpa en som inte är fake tycker jag nog kanske att det är lite överdrivet mycket pengar..

Trasiga jeans!
Denna trend har verkligen fallit mig i smaken. Men dem ska ju se lite speciellt ut för att jag ska fastna. Jeans med ett litet rakt hål på knäna är nog inte riktigt min grej men ganska stora eller ganska många hål tycker jag är snyggt! Hoppas att bilderna nedan förklarar lite hur jag menar!

Utvakade flätor!
Detta är 10/10! Dock lite less på att jag aldrig lär mig att göra egna men det kanske kommer! Men det är så snyggt! I alla hårfärger!

Calvin Klein!
Jag tycker att det är super fint men tycker väl att man kan få bättre för pengarna. Har inga själv men hört att kvaliteten ska suga. Man kan även typ köpa exakt lika dana från hm fast utan texten då såklart... Men dessa underkläder är ett bra exempel att man bara köper pga märket. Tröjorna tycker jag dock är sjukt fina och har inte hört något dåligt om dem!!

Levi's t-shirt!
Simpelt, stilrent, billigt-
👍🏼
Jag tycker att dem är fina och är rimliga. Men rimliga menar jag då typ priset. Nej men dessa tröjor är en tumme upp.

Jeanskjolar!
Detta är något som verkligen kommit tillbaka. Korta tighta jeanskjolar. Men detta är riktigt snyggt! Älskar det verkligen. Tror att de flesta tycker att denna trend är super fin!

Silvrigt hår!
Fint men det finns nog få som ser riktigt bra ut i det. Men dem som passar i det är extremt snygga. Detta är en typisk trend som får bära eller brista.. så det är väl bara att testa!!

Snörning!!
En väldigt stor trend är alla tröjor och klänningar med snörning.. Jag tycker att det är supersnygga men lite som med odd Molly, lite uttjatat. Men förstår alla som använder snöringarna för det ser bra ut. Men tycker nog att det kanske gått över en gräns..


Likes

Comments

Hajsan!!

Jag heter Filippa Rietz och är då 14 år för tillfället! Jag bor i Alvesta men går i skola inne i Växjö.. Men kalla mig inte för smålänning för jag kommer från Eskilstuna haha!

Jag börjar alla mina dialoger och texter med "Hajsan!!" så det kommer ni som läser denna värdelösa blogg antagligen märka av haha.


Jag har 2 katter som heter Stella och Asta (dem kommer ni få höra mycket om kan jag säga haha)


Som ni antagligen märker i detta inlägg så är det här mitt första.. Men det innebär att ni inte får glömma att sprida denna blogg vidare (om ni tycker att den verkar kul eller intressant då för annars så finns det ju ingen mening med att sprida den vidare)


Följ, gilla, kommentera och se glada ut så blir alla nöjda! Förhoppningsvis syns vi igen.


Så hejdå alla fina!Likes

Comments