Mitt namn är Emelie Eriksson och jag är en 21 årig tjej ifrån Kristianstad.

Om jag ska försöka beskriva mig själv lite kort så är jag en person som kan vara oerhört öppen och social så länge jag känner mig trygg med mitt umgänge. Däremot kan jag också vara rätt så tillbakadragen och egen, särskilt när det kommer till nya bekantskaper.

I de allra flesta fall har det aldrig med personen jag möter i fråga att göra utan det handlar om osäkerheter i mig själv. Tycker egentligen om att träffa nya människor och jag jobbar varje dag på att försöka bli mer säker i det mötet.

Hur som helst så tror jag starkt på moral och karma. Jag är egentligen rätt så brutalt ärlig och trogen dem jag älskar. Skulle aldrig svika någon avsiktligen. Det är också väldigt viktigt för mig att alla ska få va som dem är, så länge det inte skadar någon annan.❤️

Jag har ridit och hållt på med hästar i större delen av mitt liv. Började på ridskola vid 6 års ålder och fastnade för det direkt. När jag var 10 år gammal så fick jag min första ponny. En helt otroligt snäll b-ponny som jag hade så himla roligt med.

Tyvärr så blev jag ju efter hand för stor för honom och när han såldes så började jag istället att rida en ung d-ponny som idag är min egen.

Wixen som han heter är en väldigt speciell ponny och våra första år tillsammans var katastrofala. Dels var jag en alldeles för orutinerad ryttare på en så pass ung och känslig häst och dels hade han inte direkt fått den bästa starten.

Jag har nu känt Wixen i ca 6 år och den tiden då vi skenade längs fyrkanten i panik är som bortblåst idag. Nu går det att rida ut ensam, öppna grindar från hans rygg, lasta honom själv och massor med mer som jag förr trodde var helt omöjligt. Tydligen så är ingenting omöjligt bara man har tålamod nog att inte ge upp.

Hanna som jag driver bloggen med har varit en riktigt nära vän till mig ända sedan vi båda gick på dagis. Idag är hon en av mina bästa vänner och jag kan alltid lita på att hon finns där för mig. Vi delar hästintresset tillsammans och tyckte det kändes som en rolig idé att starta upp den här bloggen. Hoppas att du som läser vill följa oss på vår resa! 😁

Likes

Comments

Likes

Comments