​Denna terminen har varit rolig och kort. Denna texten ska handla om alla mina åsikter om terminens alla stunder.

Denna termin har jag hunnit med att göra min identitet och ett arbete med motsatser, fattig och rik.

Det har varit svårt att komma på saker om sig själv bara sådär och arbeta med sig själv. Jag har extremt värdelös fantasi men tillslut efter blod, svett och tårar! 

Sedan när jag var klar med det så var det så var det en stor utmaning, väldigt stor utmaning att hitta en motsats. 

Min motsats blev då fattig och rik, materiellt fattig och rik. Fattig och rik är en stor del av samhället idag. Och jag är en del i samhället så det berör mig med materiell fattigdom och rikhet. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​jag har gjort klart min Photoshop på mina motsatser rik och fattig. Jag hade lite problem med att fixa med photoshopen men d löste sig.

Hade haj.

Likes

Comments

Hej igen!
Idag så har jag blandat blå och gul färg till grön och rollat en bakgrund till min identitet. Den är grön för att den gröna färgen ser jag som glädje eller en glad färg, därför är bakgrunden grön. Sen har jag valt att göra en innebandyboll eftersom att jag spelar innebandy och spenderar mycket tid på det. Musik lika så, det är därför jag har målat och klippt en not. Det är väll allt jag har hunnit med idag, så tack och hej Leverpastej.
/Rickard

Likes

Comments

Hej, idag har jag skrivit ut mitt foto och har klippt&klistrat in det i ett annat vitt papper. Jag har även ritat mina "ord" som beskriver mig. Det gick bra idag men jag känner att jag kan göra det bättre. Nästa lektion ska jag nog fixa min bakgrund och göra om detta på ett annat papper, hade gott haj!
/Rickard L

Likes

Comments

Hej bloggen, idag har jag skissat min idantitets idée samt tagit foto som jag ska ha till min identitet. Jag tänker att jag ska ha ett foto på mig och sedan är det som att men ser in i hjärnan och ser vad jag gillar där det då står med text. Jag tror att det kan bli ganska snyggt sen när det är klart.
Hade !
-Rickard

Likes

Comments

Hej bloggen hur e d läget? Bara bra själv här för att jag är i bilden i skolan då vi nu håller på att skapa en blogg som vi ska använda till hur det går för oss i bilden i varje lektion och om hur resultaten blir. 

Hade gött, haj! -Rickard Lindahl

Likes

Comments