Ställer mig vid spegeln varje morgon, kollar på mig, funderar på om något har bättrats, funderar på om jag verkligen har utvecklat mitt yttre. När man väl märker skillnaden själv. Det är då man får motivationen. Motivationen till att träna mer och fortsätta äta rätt.

När jag står där, ser jag hur min hy har blivit bättre, hur min kropp håller på och definieras mer och mer. Jag ser ett trött morgon leende, leendet säger att det är roligt, jag har passerat gränsen då man har slutat tvinga sig till målet, man låter målet ta hand om resan.

Hur känner ni er vid spegeln ?

SHME!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Då har man tränat bröst och triceps, man gillar verkligen att starta veckan med bröst/triceps. Det är otroligt skönt ute, det är inte för kallt och det är inte speciellt mörkt, det är perfekt för att jogga lite. Tycker inte om att springa ute när det är för kallt, då jag får fruktansvärt ont i halsen och blir lätt sjuk.

Har inte pratat så mycket om min kost eller hur jag tränar, men jag tycker jag låter det vara lite diffust nu i början av bloggen och låter det komma in mer på djupet efter ett tag.

Måndag jag har inget emot dig.

Likes

Comments


Alla har en viss grad av social kompetens i sig, det handlar bara om att kunna ta fram det till sitt fulla max. I dagens samhälle är det viktigt att våga ta kontakt med människor och varje människa är inte lik den andra. Ju högre social kompetens du har, desto lättare blir det att kunna skapa ett samspel med de andra, det kan vara jobbigt att samarbeta med människor man inte tycker mindre om. Så då kommer vi till de vanligaste platserna som i skolan och arbetslivet. I skolan måste man kunna jobba med andra människor, samma sak är det i arbetslivet.

Likes

Comments

Då leder Söndagen till sitt slut. Idag har det inte varit så händelserik dag. På gymmet blev det ben och axlar. Känner nu i nedre kroppen att det kommer kännas fint imorgon. Har inte kunnat uppdaterat något i helgen då jag har varit bort, tyvärr fanns det inget internet i min närhet.

Vi hörs imorgon , Haj!

Likes

Comments


Social kompetens är något som jag tycker är intressant. Har alltid tyckt om hur människan fungerar. Så varför inte dela med sig lite. Tänkte dela upp det här i olika delar, berätta om vad det är för något. För och nackdelar osv.

Det kan vara lite svårt att sätta ord på vad just social kompetens är, då det är ett begrepp som är en samling av olika typer av egenskaper. Om vi tänker oss en person som har social kompetens , tänker vi oftast på någon som har talets gåva, personen har lätt att anpassa sig med andra, man skulle kunna kalla den personen som en Kameleont ( De kan ändra färg, så dom anpassar sig med omgivningen). Det gör personen lätt att arbeta med, personen väljer att både ge och ta. Man har det lättare att förstå sig på människor, det skapar det lättare att skaffa relationer med andra människor. Om man ska försöka summera Social kompetens, så skulle man kunna säga '' Att kunna samspela med andra personer'' Något som går lite hand i hand med social kompetens är Emotionell kompetens, Det handlar om att man har förmågan att känna av andras känslor. Något som nästan krävs för att kunna samspela med en annan människa.

Det här var början, mer kommer...

Shme!

Likes

Comments

Har en stor lust att bara ligga kvar i sängen, har legat och kollat på serier från kl 7 fram tills nu. Men det blir en dag på gymmet igen. kallar bilden för "Jag vill inte upp ur sängen". Ha en bra torsdag !

Shme

Likes

Comments


Förlåt mina ben, förlåt mina axlar. Men det behövdes. Förlåt. Känslan att inte kunna gå riktigt hem, det är en speciell känsla. Det är rätt sällan jag får det under ett benpass. Men idag träffade jag en utav mina tjejkompisar. Så det blev ett mördarpass.

Imorgon står det kondition och mage på schemat. Hoppas eran dag har varit lika givande som min har varit.

Shme!

Likes

Comments

Något som intresserar mig är hur människor har lätt att ''vika'' ner sig för andra. Nu mena jag inte att det behöver vara något negativt, då i vissa situationer måste man vika ner sig. Men nu menar jag till vardagliga saker.


Vem väljer kanal på Tv:n?

Vem säger att det är nog med att äta?

Vem säger att det räcker med att träna?

Det var den sista frågan jag tänkte skriva om. Jag tränar med två andra killar, de vill olika saker. Jag agerar som en PT för dom, då jag har mer erfarenhet när det kommer till träning. Jag är där som en hjälpande hand.

En av dom vill gå ner i vikt, han har inte alltid varit stor som han själv uttrycker det. Han vill kunna se bra ut i spegeln. Han har en bra basgrund och har styrka och vilja. Men har lätt att tappa fokus.

Den andra är hans bror, Han vill öka i styrka, har bra fokus och vilja, har tränat längre än sin bror.

När dom båda ska träna så blir det en lätt påverkning av varann. Det blir dock lätt att det blir en negativ effekt av det hela. Ifall den andra inte orkar mer, så känner den andra nästan alltid likadant, fast man vet att han klarar mer, då han visar det vid andra övningar.

De har blivit bättre att inte påverkas av varann, men det finns lite kvar.

Har ni någon som påverkar er? Någon som får er att vika ner er på småsaker.

Shme!

Likes

Comments

Det är nu dags att ta mig till gymmet, 1h tidigare. blir att köra på bandet ett tag innan mina vänner kommer. Ha en grymt bra dag ! så hörs vi senare.

Haj!

Likes

Comments


Nu bär dagen nästan till sitt slut, sitter med en kopp te och kollar på serie. Det har varit en bra dag på gymmet, fast dom håller på och renoverar. Fick ett bra pump. Men nu är det dags att vila, för imorgon är det Ben/axlar/kondition på schemat. Jag hoppas ni har haft en lika bra dag.

Shme!

Likes

Comments