En ledig tisdag, även kallat studiedag. Natten från igår till idag arrangerade skolan SÄV, förkortningen för skolan är vår. Där elevkåren helt enkelt har anordnat massor roliga aktiviteter man kan göra på skolan från tidig kväll till tidig morgon. Gratis mat och fika, trevligt folk man annars aldrig skulle pratat med och en artist, vilket i år var gruppen Mares. Jag och Andrea stod mitt smeten och förutom de vassa armbågarna som kom från alla håll och kanter, var det mycket mycket bättre än förväntat. Det brukar alltid bli såhär när jag sett en artist live, jag förväntar mig något men det blir alltid så mycket bättre.

Bilderna är tagna av Andrea

Eftersom att jag var hemma skapligt och kunde krypa ner och titta Netflix, vaknade jag tidigt i morse och då passade jag på att gå en långpromenad med Rocky. Även om det var riktigt kallt var det så skönt att bara komma ut och inte behöva passa någon tid. Det är verkligen som terapi och så skönt att bara släppa allt och alla för ett ögonblick.

//Rebecca

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Januari, en av dom bästa men också sämsta månaderna enligt mig. Januari är alltid fullspäckat med massor att göra så det känns som det aldrig kommer ta slut. En månad känns som ett år. Jag brukar blunda för Januari månad och har alltid tänkt att mitt nya år börjar i Februari. Just Januari månad är så pretentiöst. Alla ska gå till gymmet och alla springer snabbt förbi chipshyllan på ICA. Att börja året i Februari gör att alla andra hinner återgå till det normala och då kan jag börja mitt nya år. Men i år kan jag verkligen inte blunda för Januari, månaden har varit så galet bra!

Här kommer mina två största toppar från Januari 2018.

Min födelsedag, så som jag har längtat. Äntligen är jag 18.Gran Canaria. Utomlandsresa jag fick i födelsedagspresent av min storebror. Vi två drog iväg till Gran Canaria och levde livet under några dagar. Tusen miljoner tack för resan, den kommer jag garanterat minnas livet ut.

// Rebecca

Likes

Comments