Åh!! Kroppen skakar av energi jag inte gör av med och jag saknar träningen. Det har nu gått två veckor sen jag sist var på gymmet, detta beror på sjukdom men nu börjar jag äntligen bli frisk. Och imorgon ska jag till gymmet här i Sollefteå och bränna av ett tufft benpass! Ska bli så skönt att få trötta ut musklerna och få bli sådär härligt trött. Ja jag längtar till och med tills jag får träningsvärken, men detta lär jag ju ta tillbaks direkt när den kommer..

Jag kommer uppdatera er imorgon om hur mitt pass såg ut, så stay tuned! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Just nu sitter jag hos Mattias föräldrar i Sollefteå och myser under en filt. Vi har firar jul här och kommer stanna tills efter nyår. Ska bli riktigt skönt att ha ett lugnt nyår för en gångs skull! Man slipper nu den där stressen över om vad man ska göra för att allt sen ändå ska bli pannkaka och inte alls som ens förväntningar.

Min jul var underbar. Full med god mat, tomtar, paket och underbara människor, precis som den ska vara. Jag försökte mig på att snapsa i år men gav bort min efter en liten sipp. Men jag sjöng med i resterande snapsvisor och skålade med min julmust! Jag har inte riktigt lärt mig tjusningen med starksprit men det känns inte heller som något jag är ledsen över.

Nu ska jag fortsätta kolla på serier och mysa med hundarna. 

Likes

Comments