Header

Igår jobbade jag till 18.00. Efter det åkte jag och Becca och hämtade upp Jennifer och efter ett tag även Tim och Jack. Vi åkte runt lite var som med bilen och bara hade kul. Vid 9 släppte vi av de och sen drog vi till Filmstaden för att kolla på bio med Jonte och Albin. Jurassic World blev det och jag tyckte den var riktigt bra faktiskt.

Btw så är jag sjukt dålig på att ta bilder just nu, måste bli bättre på det haha!

/Josefin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Några snapshots från midsommar. 

Först var vi hos Tim bara några stycken och sen drog vi vidare till en 18-års fest. P.g.a. bråk åkte vi hem rätt tidigt men var sjukt trött så det var ganska skönt faktiskt. Lyckad kväll blev det iaf!

/Josefin

Likes

Comments

Var precis och hämtade ut ett paket från nelly.com och mitt körkort!!!

Idag är det midsommar och egentligen var planen att jag skulle åka till Värmland och fira med släkten som vi gör varje år men stannade hemma istället. Ska på fest med Moa så det blir kul! Hoppas ni får en bra midsommarafton.

/Josefin

Likes

Comments

Senaste inköpet.

Igår jobbade jag till 21 och efter det hämtade jag upp Moa och vi hade en sjukt rolig kväll med Tim och Jack. Kan inte minnas senast jag skrattade så mycket, väldigt välbehövligt!

/Josefin

Likes

Comments

Yes jag lyckades faktiskt ta det där jäkla kortet! Gjorde både teorin och körningen för första gången idag och klarade det så nu får jag köra hur mycket jag vill. Mycket passande såhär i början av sommaren!

/Josefin

Likes

Comments

I torsdags fick vi äntligen sommarlov! Det har än så länge varit helt fullspäckat med en hyfsat oklar avslutningskväll, en massa jobb och även plugg. Då menar jag som tur är körkortsplugg. Annars är det väl hur nice som helst att solen har kommit fram, äntligen äntligen äntligen.

/Josefin

Likes

Comments

Studentveckan är ju i full gång och idag var jag iväg på balen i Karlskoga för att titta på alla fina som gick upp för röda mattan. Allas klänningar var hur vackra som helst och det får mig bara att längta ännu mer till min bal om ett år.

Imorgon är det skolavslutning med lek och musik i skolan, efter det är vi fria och vi inleder sommarlovet med vänner och uteservering.

/Rebecca

Likes

Comments

Idag har jag varit med Becca och Jonte hela dagen. Vi har kollat på film och sovit på repeat hela dagen haha. Mysigt och framförallt behövligt var det iaf!

På tal och ingenting så är jag sjuuukt trött på det här halvdåliga vädret. Vill bara att solen ska komma fram så man kan sola och bada för just nu känns det som att det aldrig kommer bli sommar.

/Josefin

Likes

Comments

Hej på er! Fyllde som sagt 18 i veckan och igår var det firande hela dagen. På dagen blev jag firad av min underbara släkt och på kvällen blev det fest med massa härliga vänner! Hade en otroligt bra dag och tackar alla som var med! Puss

/Josefin

Likes

Comments