Header

Hej!
Igår blev det att jag åkte till Malmö och fikade med älskade vännerna och sedan mot kvällen drog jag på fest hos min killkompis. Det var trevligt! Kom hem vid halv 5 (herregud..) och vaknade imorse vid kl 9.. Haha! Så inte många timmars sömn, men jag lever i alla fall! Ska bara ta det lugnt idag och fira morsan för att det är morsdag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er!
Herregud vad längesedan, kände att det var dax nu igen.
Vaknade för ett par timmar sedan, gjort mig lite te, ätit 2 ägg och tagit det lugnt. Mina päron kommer snart hem, dom är på gymmet just nu och skulle köpa med sig lite bullar och goda pålägg.

Planerna idag är fortfarande suddiga, vi har funderat på att dra och bada, men det kommer vara jättekallt i vattnet + att jag inte är så direkt förtjust i hav. Så vi får se vad som händer!
Dock har jag börjat känna mig lite krasslig de senaste dagarna, har haft huvudvärk och lite feber. Typiskt nu när det bara är 2 veckor tills sommarlov 🙄

Igår blev det fika med en gammal tjejkompis och på kvällen redigerade jag klart en ny video som ska upp på kanalen, så tänkte gå och ladda upp den nu. Den kommer komma upp i ett inlägg här på bloggen också när den är uppe, alltså cirka om en timme.

Ni får ha det så bra sålänge!

Likes

Comments

Black Friday har nu börjat hos bubbleroom! 50% rabatt på ett valfritt plagg från hela webben.

Jag har alltid varit intresserad utav Franklin & Marshall märket, minns när jag var 15 och skrev ett 3 meters långt inlägg på min blogg, en gammal blogg som jag hade då, om hur mycket jag skulle vilja ha något från det märket haha, men det har bara aldrig blivit av. Men mitt intresse väcktes nu igen när det var rea så passar på att klicka hem en ny myströja och mjukisbyxor där ifrån trots att det bara blir rabatt på ett utav plaggen. Istället för 1 500kr så får jag båda plaggen för 1 110kr.

Tror jag även ska klicka hem dessa skorna med ordentlig sula till vintern (så jag inte flyger omkring) när jag ändå kollar här inne.

Tryck på produkterna för att komma till dem!


Likes

Comments

Hej!
Idag har jag inte gjort någonting alls, förutom att ha tagit en lång varm dusch. Är riktigt förkyld, näsan är täppt, kraftig huvudvärk och hosta. I helgen blir det inte att träffa Kim då han ska till dreamhack. Så jag får hitta på något annat!

Snön kom för några dagar sedan här i Skåne, men nu har nästan allt tinat bort. Kunde knappt använda mina overknee boots utan klack i tisdags, det var massa is överallt och sulan på skorna är gjort av hårdplast utan några räfflor eller mönster i. Jag höll på att ramla omkull ett par gånger.. Men nu när det knappt är någon snö kvar så kan jag absolut använda dem, skönt.

Likes

Comments

12 saker du måste sluta göra mot dig själv

1. Sluta spendera tid med fel personer

Livet är för kort för att tillbringa tid med människor som suger energi och glädje ur dig. Om någon vill ha dig i sitt liv, ger de dig utrymme – du ska inte kämpa för platsen. Använd din tid hellre på dem som alltid står vid din sida, när du mår dåligt – inte bara när du känner dig bra.

2. Sluta springa från dina problem
Se dig själv i spegeln och ta tag i de problem du har. Det kommer inte att bli lätt. Men vi alla har dem, och vi kan inte lösa dem alla, för ingen är perfekt. Men vi måste se dem i stället för att springa ifrån dem, och därför måste vi anpassa oss. Det är vi nämligen kapabla till.

3. Sluta sätta dina egna behov till sist
Älska andra, hjälp andra, men glöm inte dig själv. Älska dig själv och hjälp dig själv – och gör något, som betyder något för DIG.

4. Sluta hänga fast dig på det förflutna
Du kan inte starta nästa kapitel i ditt liv, om du inte avslutar den sista. Lägg det förflutna bakom dig – det är möjligt, och det är nödvändigt. Vi har alla gjort misstag i det förflutna – men du är inte dina fel, så kom vidare och bilda istället din framtid.

5. Sluta vara rädd för att göra misstag
Att göra något är hundra gånger bättre än att inte göra någonting. Bakom varje framgång ligger det fullt av misstag – så varje felsteg du tar leder dig mot framgång.

6.Sluta upp med att tro att du inte är redo
Ingen känner någonsin att de är 100 procent redo för en utmaning. De största möjligheterna är ofta utanför din komfortzon – så du kommer aldrig att känna dig bekväm i början. Så: Go for it!

7. Sluta tyck synd om dig själv
Livets utmaningar är där av en anledning – för att ändra den väg du är på, till en bättre riktning. Reflektera över de saker som har hänt och som du har kämpat dig igenom. Mest de har tagit dig till en bättre plats – så le! Låt andra och själv se att du är starkare idag än du var igår. (PS: Ett leende kan du lura hjärnan att tro att du är lyckligare)

8. Sluta hysa agg
Lev inte livet med agg i hjärtat. Förlåt dem som måste förlåtas. Förlåt dig själv, låt gå och få frid. Att förlåta är inte samma sak som att säga det som hänt är i ordning – det vill ge sig av med saker och inte älta det. Du blir 10 kilo lättare. Håll huvudet högt, låt dig inte tryckas ner.

9. Stoppa med att förbise glädje i de små ögonblicken
Njut av de små sakerna – för att en dag kommer du att se tillbaka och upptäcka, att de faktiskt var stora saker. Den största och bästa delen av ditt liv kommer att vara de små namnlösa stunder du spenderar med någon du älskar – varje dag.

10. Sluta upp med att låtsas som att allt är bra, när det inte är det
Det är okej att inte må bra hela tiden. Ibland faller livet bara samman. Så var ärlig, och svara “nej” när någon frågar dig om du mår bra. Ju mer du känner igen dina känslor, desto snabbare kommer leendet tillbaka på dina läppar.

11. Sluta oroa dig hela tiden
Oron tar inte bort morgondagens bördor – men det tar glädjen från dig idag. När du stressar och oroar dig, är det alltid onödigt. Fråga dig själv: Hjälper det situationen om jag bryr mig? Betyder detta något alls om några år? Om inte, är det inte värt att oroa sig om. Stress har en direkt negativ inverkan på vår känsla av lycka och vår allmänna hälsa. Stanna och andas ut.

12. Sluta vara otacksam
Oavsett om du har det bra eller dåligt – gå upp varje morgon och var tacksam för ditt liv. Någonstans där ute finns det någon som kämpar för sitt. Ta hand om ditt liv och uppskatta det. Varje kväll, när du går till sängs, försök tacka de fem saker du känner dig glad att vara i ditt liv så att du vaknar lyckligare.

Likes

Comments

Surfade runt lite på nelly.com och fastnade för några jättefina nyårsklänningar! Tänkte dela med mig utav dem för jag vet vilken stress det är när nyår börjar närma sig och man fortfarande står där utan klänning. Dessutom är leveranstiden mycket segare runt julafton/nyår så det är bäst att beställa i god tid!

Tryck på klänningen för att komma till den!


Likes

Comments