Vår senaste resa

Senaste vi reste var ganska nyligen. Vi åkte i februari och kom hem i mars . Vi spenderade tre och en halv vecka i Thailand och sen tre nätter i HongKong innan vi åkte hem .
De som åkte var jag , min sambo, våra två barn, barnen farmor och farbror. Det blev en fantastik resa med många minnen rikare.
Jag kommer att berätta om resan i olika delar och om olika händelser . Jag kommer även skriva endel tips och lite att tänka på inför resa med småbarn.
När vi åkte hade vi inte bokat nånting förutom flyget. Vår tanke från början var att boka första nätterna i Bangkok och sen troligtvis flyga till Phuket och vara där runt omkring.
Men sanningen blev att vi inte bokat nånting. Vi bokade första två nätterna i Bangkok när vi mellanlandade i Finland.
Sen väl i Bangkok bestämde vi oss för att inte åka till Phuket utan vi bokade då och bestämde oss för att resa till Hua Hin istället.
Efter det så åkte vi till Koh Samet , sen Rayon och efter det Bangkok igen innan vi flög till Hongkong för att spendera några nätter där innan vi flög vidare hem .
Vi bodde på lite olika hotell, lägenhet och så. Vi bokade i princip varje boende dagen innan vi åkte dit och det funkade jättebra . Skönt att inte ha allt bokat så att man kan ändra sig och styra lite efter väder och hur man kände just då.
Vi tycker att det är perfekt att åka iväg januari -mars. Det är de tråkigaste månaderna enligt oss , så det är perfekt att åka iväg och få lite sol då.

Här kommer lite blandade bilder ifrån resan ...

  • Resor
  • Nära Finspång

Gillar

Kommentarer