Kian

Min stora pojke, min förstfödda son. Kian är 4 år och efter sommaren fyller du en hel hand 5 år. När blev du så stor ? När du var i min mage så hade vi inte en aning om hur våra liv skulle ändras och att du skulle bli hela vår värld .
Du är modig, känslig, lugn, snäll, omtänksam, gosig, kärleksfull , förståndig , duktig, klok och väldigt rolig.
Du kan vara väldig envis , kan alltid argumentera för din sak och bli väldigt arg när du inte får som du vill. Men det går oftast att prata och kramas så att vi blir sams . Du säger alltid förlåt om du har gjort nånting och alltid tack när du får nått.
Du är i en väldigt mammig period och vill alltid ligga nära speciellt när du ska sova , då vill du alltid somna på mig . Men först vill du säga hur mycket du älskar mig hundra ggr . Att du älskar mig ända till månen. Att du älskar mig ända till godislandet. Att du älskar mig tusen miljoner ggr. Och att du älskar mig hela världen.
Om du bara visste hur glad du gör mig , finns ingenting bättre än när ens barn är glad och vill ge och få kärlek.
Du älskar data och tv spel. Du kan sitta och titta på youtube när andra spelat för att lära dig hur du ska göra. Så man måste säga åt dig att sluta annars skulle du kunna sitta hela dagarna med det.
Du älskar att kramas och mys . Du är jättefin storebror och tar hand om Milian så mycket, även om ni såklart också bråkar och buffas endel.
Du är en superfin kompis.
Jag älskar dig världens finaste Kian. Du är den underbaraste och bästa människan jag vet . Du är speciell och jag kommer älska dig för alltid. Jag kommer alltid att göra allt för att du ska må bra och vara lycklig ,
Min fina fina pojke 💙

  • Nära Norrköping

Gillar