Det var visserligen ett tag sedan jag köpte dessa och kickade igång dieten men har suttit på detta material i någon vecka nu så tänkte ändå dela med mig av det. Det är defftider för min del igen och den här gången kör vi hårdare än någonsin.

Nästan fullt fokus på protein, lite fett men knappt några kolhydrater. Kommer inte ens att äta frukt eller grönsaker första veckan/veckorna, vilket är den stora anledningen till min investering i dessa vitaminer och mineraler. För att inte få brist på något!

Köpte multimineral, multivitamin, extra d-vitamin och omega3olje-kapslar. Allt är beräknat utifrån det rekommenderade dagliga dagsintaget i förhållande till vad jag kommer få i mig och inte få i mig. För att inte få i mig för mycket eller för lite av någon vitamin eller mineral, jag gillar ju inte att stoppa i mig sånt här egentligen...

Att deffa innebär att minska i fettmängd samtidigt som man bibehåller eller, helst av allt, ökar muskelmassan - samtidigt. Det är supersvårt och kräver enormt fokus samt de rätta kunskaperna för att inte "göra fel". Det är, som de flesta vet, faktiskt inte riskfritt att experimentera med mat och dieter på det här sättet.

Update; har gått ner över 5 kilo på 3 veckor utan att tappa muskler. Nu börjar jag sakta men säkert öka mängden (rätt) kolhydrater igen. För att fylla på med mer energi så jag orkar ännu mer under träningarna och kan bränna ännu mer. Är man utan för länge kan det påverka hjärnan negativt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments