Denna skulle ha postats igår egentligen, dock så fanns det inte tid!

Blev en halvtimmes cykling tillsammans med dottern! Kanske inte så länge, men den bästa träningen är den som blir av!

Idag (7/6) kommer jag inte hinna med någon direkt träning så det blir vilo dag, dock fick jag mycket motion på jobbet så det är alltid något!

På återseende!

Likes

Comments

Detta är mitt första inlägg!
Detta kommer att vara ett lite större inlägg då jag berättar lite om beslutet och varför och allt det där!

Nu kommer jag jobba som personlig assistent under sommaren och jag känner att jag har hittat rätt jobb att ha under tiden jag gör den här resan!

Om vi backar lite, så ser min situation ut som följande, jag har jobbat för ett kreditmarknadsbolag i Stockholm under de senaste två åren, innan styrelsen beslutade sig att lägga ner bolaget. Jag blev då utan jobb/sysselsättning för första gången på en herrans massa år. Detta har ju lett till att jag måste ha upprättat en kontakt med arbetsförmedlingen. Det har visat sig att de inte är så hjälpsamma! Så efter att ha sökt en hel del jobb som inte givit resultat, så har jag lyckats fått in en fot som personlig assistent.

Fördelen med den kunden jag har hamnat hos är att man jobbar dygn. Vilket innebär att jag behöver jobba typ 2 pass i veckan och då har jag en heltid.

Eftersom man kan lösa det så jäkla bra med jobbet förhoppningsvis så kan man ju lägga resterande fokus på träning och studier! Men vi får se hur det artar sig.

Beslutet tog jag när jag sa till min mamma att jag funderar på att bli polis, hennes svar var då "Varför det? Det är ju ett ganska tufft jobb" mitt svar blev då, jo men någon måste göra det och jag vill hjälpa till och finnas där för allmänheten och göra vårt land tryggare och bättre.
Hon kommer inte vara så nöjd med beslutet men det är inte hennes beslut utan mitt.

Min sambo är inte helt nöjd/övertygad än, min dotter tycker det ska bli kul, så länge jag inte hamnar i en fälla.. Barn alltså!

Men nu har jag gjort första steget mot utbildningen och börjat träna samt sökt in till hösten för att läsa Historia. Hade tydligen inte läst de på gymnasiet! Så ja nu börjar resan och jag kommer uppdatera ofta med saker jag gör och vad som händer!

PS. Det är ju inte ens säkert att jag får bli polis, jag kanske inte klarar testerna, men jag måste ju försöka! DS.

/Blivande Polisstudent

Likes

Comments