Sweet hearts outfit.

Tröja- Gant.

Topp under- Hm.

Jeans-Dr Denim.

Skor-Johnny Bulls.

Örhängen-min mammas kompis har gjort dom.

Halsband-kedjan är mammas och själva hjärtat är ifrån en tårta när jag fyllde år haha!

Likes

Comments

I love you Mami.
Jag är så glad att jag har dig vid min sida. Jag vet att jag kan vara bråkig ibland men du ska veta att jag kommer aldrig att lämna dig. Jag kunde verkligen inte få en bättre mamma än dig. Jag hoppas att du fick en underbar dag vi får fira dig när du kommer upp.

Likes

Comments

A basic outfit whith a touch of pink.

Byxor- Hm.

Linne- Cubus.

Kofta- Sisters point.

Skor- Bronx.

Väska. Michael Kors.

Örhängen- Christian Dior.

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev förlåt för det. Jag hoppas att ni mår bra själv mår man sådär. Jag har börjat att äta mindre portioner fast oftare eftersom att jag blir lätt mätt just nu. Jag har det ganska kämpigt med maten nu men man får försöka ändå. Jag har haft det mysigt hemma hos mormor iallafall. Jag hoppas verkligen att jag får gå i skolan i höst vill verkligen inte förstöra en till termin. Det finns vissa måltider som funkar bättre men måste ju äta det som serveras... Jag ska nog inte göra så mycket mer ikväll kanske ta en liten promenad eller kolla film med pappa. Jag hoppas att ni får en mysig kväll kramisar!!!

Likes

Comments

Dancing in the rain.

Jag älskar mina gummistövlar från Odd Molly. Jag tycker att dom passar bäst till ett par snygga jeans eller någon gullig kjol. Jag har mina stövlar i storleken 37. Det finns såklart andra färger att välja på.

Likes

Comments

Rise and shine.
Jag sitter framför datorn och har nyss ätit frulle. Jag vägde ju mig på pappas jobb igår. Det gick okej fast vikten var sådär. Jag måste fortfarande ta näringsdrycker. Jag ska till min mormor idag. Det ska bli jätte mysigt älskar att vara där hehe. Jag kommer inte kunna blogga så mycket under tiden jag är där tyvärr. Jag hoppas att ni får en jätte bra dag. Jag ska byta om o packa lite nu kramisar!!!

Likes

Comments

Innan vägning.
Jag ska snart väga mig på pappas jobb eftersom att jag inte har kontakt med ätstörningen alltså enheten pga att jag är i Jämtland. Jag har haft det väldigt kämpigt i veckan men man får försöka ändå. Jag hoppas att ni får en bra dag kramis!!!

Likes

Comments

Ögonbryns kit-Too faced.

Ögonskuggspalett-Too faced.

Läppglans-Dior.

Highlighter-Urban decay.

Puder-Mac.

Ögonskugga-Urban decay.

Contour kit-Too faced.

Palett-Jelly pong pong.

Mascara-Ysl.

Foundation-Too faced.

Likes

Comments

Det har snart gått 2 år sen vi kontaktade ätstörningsenheten. Jag lyssnar fortfarande på anorexin istället för mina behandlare. Jag vill bli frisk men det är så svårt att sluta lyssna på anorexin som säger ta bort smöret eller ta en promenad. Jag har planer på att plugga i höst men då måste maten fungera. Jag vill verkligen ha en frisk jul i år. Jag måste fortfarande ta näringsdrycker men när jag kommer hem igen får jag byta smak är så trött på den jag har nu. Jag hoppas att ni mår bra ville bara dela med mig mina tankar till er kramisar!!!

Likes

Comments