Grattis brorsan!

God eftermiddag vänner!

I förrgår firade vi min bror Vincent som fyllde 21. Mormor kom över med min ena kusin och min moster, som råkade vara på besök (så passande!). Jag blev utskriven från psyk dagen innan Vincents födelsedag, men hann köpa present och Danne hjälpte till med att köpa tårta. Det var förresten en tårta med hallonmousse och vit choklad, vilket blev en succé. Alla tyckte att den var jättegod. Så om ni ser en tårta med hallonmousse och vit choklad och är i tankarna om att köpa en tårta av någon anledning, så tveka inte att prova!

Jag är förresten medveten om att det var sjukt länge sedan som jag uppdaterade här. Vet inte riktigt varför, har väl glömt bloggen en aning samt haft mycket annat för mig. Men snart kommer jag nog igång igen, förhoppningsvis. Jag gillar ju att skriva, och foton är det ingen brist på i min mobil (ni som känner mig vet väl vid det här laget att jag tar typ... minst tjugo, trettio foton på samma sak, för att få den ”bästa bilden”, haha).

I dag är det väldigt skitväder. Regnar riktigt ordentligt, inget man känner för att vara ute i direkt... så det blir att stanna hemma, dricka te (jag hämtade förresten ut mitt paket som jag beställt från mymuesli i dag! Visar er det lite senare. Te-grejer är det. Och en supersöt liten te-sil som är en flamingo!), och kanske se nån film.

Hoppas ni har en fin dag, vi hörs snart igen!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh det skulle göra mig och många andra så glada om du började igen vännen. Jag följer dig mer än gärna! Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
soderluundd
soderluundd,
Jättefin blogg! 😊nouw.com/soderluundd
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229