I vanliga fall skulle jag tycka detta citat var cringe och överdrivet. Men nu beskriver dessa ord exakt hur jag känner. Jag bråkar med två av mina bästa kompisar, de som betyder mest för mig, de jag älskar. Allt var så jävla bra, jag var så glad och lycklig. Men tyvärr händer en sak som ändrar det helt. Jag ska inte gå in på detaljer, det är inte det viktiga i detta fall. Jag saknar dom och jag vet inte vad jag ska göra. Jag har försökt att prata med dom men jag kommer ingen stans. Jag ville inte att det skulle bli såhär, det skulle ju vara vi för alltid. Tårarna rinner ner för mina kinder och just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra.

Men jag säger till mig själv att allt kommer bli bra, jag får lita på det.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg

Jag har valt att inte skriva ut mitt namn, just för att detta kommer vara mer som en dagbok. Jag kommer dela med mig av allt som händer i mitt liv, och med allt menar jag verkligen allt. Det är därför jag valt att inte ge ut mitt namn, för att vissa saker kommer vara väldigt privata. Men jag har ändå valt att skriva ut allt som händer i mitt liv på bloggen eftersom det kanske är människor som går igenom samma sak som mig.

Annars är jag en vanlig tjej på 15 år. Mina föräldrar är svenska så föddes i Sveriges huvudstad, Stockholm. Jag bor strax utanför Stockholm där jag bor med min fina familj. Jag älskar att dansa och gör det flera dagar i veckan.Jag har inget emot skolan, utan jag ser det mer som en möjlighet till att lära mig ännu mer, vilket jag älskar. En av det bästa sakerna jag vet är just att lära mig nya saker.

Jag vill bara tacka för att du klickat in på min blogg och jag hoppas att du kommer gilla att ta del av mitt liv, kram.

Likes

Comments