i brist på annat att göra, då jag ligger hemma och ber till gud att jag inte åkt på magsjuka (tre barn på förskolan som har det, fyf*n för er om ni smittat mig.....), så snor jag en q&a av -> denna <- fina. kolla in hennes blogg. den har fått mina hårstrån på armarna, tårar att rinna och läppar att le många gånger. en vän jag uppskattar väldigt mycket<3

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - Egentligen vill jag knappt skriva ut de pga rädd att någon annan ska ta de? Men OKEJ, Hedwig hade hon hetat isåfall!

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? – kärlek utan sex

3. Vilken var den senaste filmen du såg? – Seven pounds

4. Har du bra självförtroende? – Hm, nja. Både ja och nej. Mitt självförtroende påverkas mest av vilka människor det är runt omkring. Så det pendlar såklart, som för alla.

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? – Spola fram tiden till 26:e mars då jag har en enkelbiljett till ett annat land. Eller till den 1:e juni då jag ska få se justin vernon <3 Sen längtar jag väldigt mycket till helgen då jag ska få hänga med vänner som jag saknar.

6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? – hämta ut ett paket på ICA jag inte har en blekaste aning om vad de är? åka till gekås och köpa resväska, boka tid på spanska ambassaden i göteborg

7. Beskriv ditt drömutseende.. – alltså alldeles för svårt, finns tusentals coola människor ju

8. Skriv namnet på någon du ser upp till – Som jag känner - min käre gudmor barbro, lätt coolaste jag vet. Annars måste jag ta och hålla med emma, kurt cobain är något extra

9. Någon du har kysst – eh, senaste eller vad menas? är de inte bara för sorgligt att jag säger att jag inte kommer ihåg? ångest?

10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? – de har jag säkert, min mor är superduktig på att spara saker

11. Den du senast sov över hos – Vivi!

12. Vem skrev du senast med på Facebook? – Lisa. Jag ska göra den där kalla såsen som man fick till fiskpinnar i skolan (världens bästa sås) idag, och sa att hon fick va med om hon ville. "Jaaa" utbrast hon, 1 min senare "gillar dock inte kalla såser". Ok?

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? – ja den är fin tycker jag!

14. Vad väljer du, godis eller chips? – sen jag blev vegetarian - chips. innan det - GODIS

15. Pinsammaste minnet från skoltiden? – haha fyfan, får ont i magen jag bara tänker på de. första veckan i sexan, hanna jagade mig av någon konstig anledning. vi sprang i en korridor och i sekunden jag kollar bak för att se hur nära hon är, öppnar en kille som går i åttan en dörr där jag springer. såklart springer jag rakt in i den och landar på rygg. vill poängtera att det satt typ 10 st av de coolaste på skolan i korridoren. alla skrattade, det är de värsta jag vart med om typ

16. Hur uppvaktar man dig? – humor och lättsam, inga jävla spel, sånt orkar inte jag

17. Har du rykten efter dig? – ingen aning, de har jag säkert. när jag va 15 gick det ett rykte om att jag blev av med oskulden i en buske vid en sleten kiosk som heter ulles grill. man kan ju hoppas det ryktet är över

18. Din absolut sämsta egenskap? – beslutsångest, svartsjuk, hypokondriker

19. Din bästa egenskap? – bra lyssnare har jag hört. det uppskattar jag hos andra så det är nog min bästa egenskap isåfall!

20. En låt du är beroende av? – gråzon - hov1. hehe man är ju kär i alla tre

21. Vad stod det i ditt senaste sms? – "Eller du kanske inte är med om du är magsjuk kom jag på nu" Elin och jag diskuterar helgplaner och jag nojjar över magsjuka (hypokondriker som sagt)

22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? – Roligast hade jag nog haft med Hanna då vi båda är bra på att skratta oss igenom förjävliga situationer, vet ej hur länge vi hade överlevt dock..

23. Kan man vara vän med sitt ex? – Haha alltså.. man önskar väl men, nej de kan man inte.

24. Har du kysst en kompis? – Japp, dem flesta. Man reppade/reppar ju ett ungdomsgäng som hette vindens gb crew

25. Hur ofta dricker du alkohol? – en/två gånger i veckan tyvärr. jag hade dock precis tre veckor helt utan alkohol, vilket säkert inte hänt sen man va 14/15. (då man börja reppa vindens gb). åter igen, ångest?

26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? – har en lång och krokig relation till missbruk, som gör mig fundersam och såklart lite partisk till den frågan. men även på ett sätt har jag ingenting emot droger i sig sålänge man håller de på ett okej level. jag förstår nyfikenheten och det spännande hit och dit, men jag själv känner inte det.

27. Vad hatar du? – i matväg är de svårt, då jag var extremt kräsen som liten vilket gör att jag typ egentligen inte smakat på någonting. det är mycket jag bara bestämt mig för att jag hatar utan att ha testat, typ - leverpastej, sill, rödkål, majonäs, all typ av mjukost, ALL marmelad etc. på tal om marmelad så var det något av de konstiga jag visste när jag va liten, kunde inte fatta att folk åt marmelad med ost på macka

28. Hade du kunnat ha distansförhållande? – ne fyfan, kanske kortare tid isåfall

29. Vad handlade din senaste dröm om? – haha drömde faktiskt att jag blev tillsammans med en föredetta som hade gjort könsbyte (?????). annars kommer jag typ aldrig ihåg mina drömmar

30. Vad väger du? - Ingen aning faktiskt, 58? 60? 62? inte en susning och ser ingen poäng i att veta heller, who cares

31. Hur lång är du? – 168 cm. Är jättenöjd med det nu, men läste en så rolig sak i en gammal dagbok jag hittade från när jag va kanske, 11. Var då med i en modellargentur som heter Elitemodels, och de berättade att när jag blir äldre MÅSTE jag vara 172 cm för att få va med. Skrev då alltså i min dagbok som 11 åring ett kontrakt med mig själv att om jag inte är det vid 18 års ålder kommer jag operera mig längre, undertecknat med signatur Elina Nyhemer, och allt. Hahah.... sorry 11 åriga jag.

32. Vilken är den bästa svenska filmen? – gillar generellt sätt inte svenska filmer faktiskt, kanske johan falk filmerna isåfall. fast ska jag vara riktigt ärlig kollar jag mest pga joel kinnaman

33. De bästa svenska skådespelarna? – Fan jag älskar Mia skäringer. Hon hade jag velat hänga med ibland

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? – Harry potter? självklart för alla hoppas jag

35. Ditt humör för tillfället?– illamående, lite yr, och röksugen, konstigt nog pga illamåendet och yrseln

36. En vacker person? – Justin Vernon

37. Har du instagram? – Ja, elinanyhemer heter jag där

38. Vem kramade du senast? – Alltså seriöst kommer inte ihåg det heller? Måste skaffa mig ett intimare liv alltså. ELLER jo en äldre dam på jobbet. Världens bästa människa. Hon ger ALLA en kram varje dag, då hon säger att alla mår bättre av en kram om dagen. I tisdags kom hon fram till mig, med förtvivlat ansikte och ångest, pga hon inte hunnit ge min kollega en alla<3dag-kram. "Men jag smsade henne och sa att hon får två kramar imorgon istället". Hur fin?

39. Vem träffade du senast? – min bror som sitter 5 meter ifrån. "vad fan är de du skriver egentligen?" sa han precis

40. När slog du dig senast? – jag och ett barn på förskolan, 6 år gammal, som ENVISADES om att hen skulle hjälpa mig flytta en lättare byrå. "då får du verkligen lyfta och säg till om de blir tungt om vi ska vila", sa jag. tre sekunder senare skriker jag på grund av BYRÅ på stortå och barnet rusandes mot dörren "MAMMA ÄR HÄR"

41. Någon du vill träffa? – Alex & Sigge

42. När grät du senast? - Grät lite till Seven pounds, men kommer inte ihåg senaste gången jag grät ut.

43. Sminkar du dig varje dag? – Haha, absolut inte

44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? – Mamma

45. Är du helsvensk? – ja!

47. En artist du inte gillar? – hm, asså får panik på måns zelmerlöv? tror de grundar sig i "cara mia" låten. sorry men IT IS NOT GOOD

48. En artist du gillar? – Lyssnar mest på band. Men en artist... tycker om The weeknd och Frank ocean!

49. Vad är det bästa som hänt dig? – Vissa dagar längtar jag tillbaka till skolan, men alltså ne, fyfan. Jag mådde inte bra på gymnasiet. Inte ett dugg. Att få mitt betyg i handen med allt godkänt var seriöst en obeskrivlig känsla.

50. Vad vill du bli när du blir äldre? – Ångestfri. Eller i alla fall kunna hantera den. Vill säga "som jag oroade mig och grävde ner mig som ung" och skratta. De är fan min dröm typ.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@elinanyhemer