SEMESTER

hallojsan folkens..

hur mår ni idag då? :) jag mår bra, men trött på denna värmen..


i torsdags kl 16.00 gick jag på semester ;) eller ja, jag är 3 ledig denna helgen innan semestern börjar, men man kan säga att jag gick på semester den dagen ;)

men iaf.. jag började med å tvätta kläder torsdag kväll,

det behövdes kan jag säga,

igår så vaknade jag i ett ryck och trodde jag hade försovit mig xD det tog ett litet tag innan jag kom på att jag har ju semester nu xD

igår så var det bara att göra sig iordning, gå ut med dixie och sen dra iväg till challa med sambons familj.. jag och sambon tog egen bil :)

först gick vi på dollarstore, där hitta jag sån där träningsbälte, ni vet såna som har gått på reklamen, det fanns i 2 olika storlekar, jag tog den lite större, eftersom jag hade tänkt ha min mobil och snusdosa i den när jag rider :) smart va? det tyckte jag iaf :P speciellt när det är så varmt ute så man kan inte ha tröja på sig, och min mobil är förstor för mina ridbyxor, så har fått ha telefon ner i bh:n och där är det ju inte så bra ställe å ha en mobil när det är såhär varmt.. så igår införskaffa jag mig ett sånt bälte :)

sen åkte vi inom biltema, ja, det finns biltema i lilla charlottenberg nu, helt nybyggt, öppnades för någon månad sen :)

sen åkte vi vidare till nästa center, och där åt vi på the corner :) var där en stund eftersom det var några som skulle in på jula, varav den ena var min sambo, han kom ut med en ny fläkt iaf :P


sen åkte vi vidare till det stora shopping centret, gick in på några affärer där.. sen så skulle vi ha åkt till blooms, men jag och min älskade sambo fick åka hem ist, eftersom jag hade ett ställe att passa.. så jag hade ingen mer tid å gå i affärer :)

då var det bara hem och lämpa av sambon med grejer, plus att jag fick gå ut med dixie en sväng, sen åkte jag vidare till jössefors och hämtade syrran. lasta i prylar i bilen, så åkte vi mot sandaholms camping utanför årjäng, syrran skulle spela med sitt band där.. och jag fick köra live på fb åt henne..

det började även åska, bleka och även blixtra runt kl 19.00, jämt innan dom skulle börja spela.. åskan var precis över campingen alltså..


och såklart så börja det regna då och då. tur att man hade både tröja och jacka i bil sen tidigare ;)


mitt sällskap var ju min moster och hennes man, och deras vänner, band-medlemmar och såklart min egna syrra :P men det var faktiskt roligt där :)


jag kom hem 00,30 ca, somnade inte förrän kl 03.00..

vaknade 3 gånger imorse, 2 av gångerna var att jag fick sendrag i vaderna.

sen tog jag med mig sista tvätten ner till tvättstugan..

så var vi och vinkade av sambons syster och hennes man vid tåget.


sen åkte vi hem.. jag slumrade till med dixie vid mitt huvud på sängen..

och ja just det, hade ju även fame här tills idag, syrran hämtade henne förut..

ikväll ska jag hämta hem den "nya" bilen :) om ca 1 timme (21.00)..


imorn blir det stallet, eftersom jag flyttade det till imorn ist, eftersom jag hann inte igår.. men så är det..

hoppas ni har haft en bra dag iaf :)

  • 80 visningar

Gillar

Kommentarer