Helgen

hallå folkens. ikväll blir det ett inlägg från mobilen 😊

men iaf. igår gick ju min sambo på semester. han jobbade kort dag. så fick hämta han tidigare. efter det åt vi mat och kollade film. efter det fick jag åka till stallet.

Isar släppte jag lös på ridbanan så han fick bralla ur. inga krav alls. bara att han skulle röra på sig 😊 han var så fin när han väl rörde sig, han var lite lat 😉

jag var iaf genom svettig när vi blev klara. sen fyllde jag på nytt vatten i hagen innan jag fick åka hem å duscha. så gick jag ut med dixie innan jag drog iväg på kvällsjobb.

Efter jobbet så fick jag åka hem till syrran å rasta hennes hundar och släppte även in katten 😊

Idag har jag jobbat dagen. 07.00-14.00..

jobbar delad tur imorn. med andra ord så blir det en lååång dag imorn.

ikväll fick jag även reda på att på måndag får vi besök.. hade tänkt att vi och sambons familj skulle åka till Norge över dagen. Men blev ändrade planer. ska tydligen bli dåligt väder. så Norgeresan blev ändras till tisdag. men då kan inte jag följa med. eftersom jag jobbar. men får se om dom åker på tisdag eller om dom tar en dag jag kan till veckan.

men iaf. då kommer hela gänget hit på besök ist. fick lite panik. eftersom det blir ju stressigt å hinna städa tills på måndag. jobbar ju hela dagen imorn..

men blev städat en del redan ikväll..

det ska ju såklart bli kul å träffa dom 😊

men nu får jag ta natta.. upp å jobba imorn.

god natt 🌹 

  • 46 visningar

Gillar

Kommentarer