guuuud vad många som besöker denna blogg fortfarande... 
 

KLICKA HÄR FÖR DEN NYA! ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag kan inte sova, vad är detta? 
Tänker inte skylla på att det är fullmåne, för det är bara en myt.. Läste precis att man lurar hjärnan att man inte kan sova  när det är fullmåne, att man skapar ett samband när det egentligen inte finns något..

Jag sa tidigare idag hur bra medicinen funkar och så ligger jag vaken här precis som förr? Enda skillnaden är att jag varken är speedad eller mår riktigt dåligt. Fast "normala" människor har väl också nätter där dom inte kan sova, eller?
Är fortfarande så ovan med det här att ligga på en stabil nivå i alla lägen.
hoppas jag somnar snart, för vore ju riktigt okul att behöva sjukanmäla mig från praktiken..
 


 

 

 

Likes

Comments

Jag har nyss varit hos min kontaktperson och vi gjorde en ny GAF skala och det visade 40 poängs skillnad från november.. Så idag kan man väl säga att jag är "frisk".. Jag kommer behöva äta medicin resten av mitt liv, men va fan.. Ett piller om dagen för att jag ska må bra? Det är ju lätt värt det! :)

Om ni bara visste hur mycket jag har kämpat för att komma dit jag är idag, så jävla grym känsla att känna att jag överlevde detta mörka helvete jag har varit i en lång tid! :) 

Likes

Comments

Hamnade på en artikel som handlar om en kille som frågar vad det heter om man har en man som brudtärna och denna kvinna som ska vara "proffs" på vett och etikett svarade ett riktigt otrevligt svar.. Ifall jag gifter mig så kommer jag ha lillebror som "tärna" eller vad man nu ska kalla det.. Eftersom han är den som står mig allra närmast.. Tror nog folk som känner oss skulle bli mer förvånad om jag inte hade valt honom.. 

Fråga: Jag har blivit tillfrågad av en tjejkompis att bli hennes ”brudtärna” på hennes bröllop. Vad är egentligen ett passande ord för detta? Jag är ju kille så då borde jag bli hennes…”best man”? (ordet brudtärna syftar ju till att det automatiskt skulle vara en nära kvinnlig vän till bruden som går där efter paret i kyrkan).

Svar: Vad är det för okunnigt trams av bruden? Du som man ska självklart varken vara ”tärna” som är en uteslutande kvinnlig benämning, eller best man till en brud. Best man är brudgummens stöd, ursprungligen vapendragare som står bredvid honom vid altaret när bruden förs dit av sin far. Något annat är en best man inte. Brudgummens uppvaktning kallas marskalk, eller marskalkar i flertal.

Avstå från att göra dig själv och bruden löjliga, för att inte tala om hur dumt det skulle se ut för brudgummens del med en annan man vid sidan om bruden. Lika fånigt som om han hade en “best woman” vid sin sida, något som frågas om ibland och som jag lika bestämt avråder från. 

Om din tjejkompis är din allra bästa vän och du hennes allra bästa vän, låt henne då ge dig en uppgift på festen, toastmaster eller annat, men låt bli något spektakel i kyrkan. Eller så är du marskalk och går på brudgummens sida efter brudparet tillsammans med en kvinna som är tärna och som går på brudens sida.

Likes

Comments

hade världens mysigaste kväll igår med Fredrik.. Enda som var minus är att jag glömde medicinen hemma så jag har sovit två timmar och jag har varit speedad hela dagen.. ska bli skönt att få sova inatt.. :) just nu sitter jag hemma hos mamma med Alex och tittar på Svensson Svensson.. snart blir det Mello..

hahahah, dog lite när jag såg denna tidigare.. ;)

Likes

Comments

Vila i frid Norran..

 

Likes

Comments

Inget med denna dag är bra, så nu ska jag lipa som en barnunge ett tag sedan göra mig klar för att åka till Fredrik..
tackohej.
 

Likes

Comments

Jävlar vad denna fröken är slut, trots att jag sov 12 hela timmar inatt.. Men man är ju inte van att jobba.. höhö..
I morgon blir det 7-13 sedan har jag helg och fredagen blir jävla massa mys på! (;


 

Likes

Comments

Det är vad jag har gjort idag, inte det allra roligaste men det var ganska intressant! :) I morgon jobbar jag 7-12 sedan ska jag in på träningsvärkstan och fixa med mina sista introdagar så jag kan börja träna själv!! 
 

Likes

Comments

gick super bra.. Lite ovant att jobba dag men det går det med.. (;
Nu ska jag ta en varm dusch, käka och vänta på att Fredrik ska komma hit!
Hörshej! (;

Likes

Comments