nu har jag varit fruktansvärd dålig på att blogga de senaste dagarna! men det är därför att jag fått reda på en hel del grejer. plus att jag känner att jag inte har något privat liv när jag bloggar. som jag behöver just nu! så därför har jag bestämt mig för att lägga ner bloggen ett tag, tills allting har ordnat upp sig! så ha det bra alla läsare, det var roligt så länge det varade!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

är nog fan det värsta som finns. när man drömt om sjukt läskiga saker, och att man sedan är så trött när man vaknar att man inbillar sig själv att man ser saker! detta röstar jag usch för. hoppas verkligen jag kan somna om nu igen för tredje gången inatt.. jag var ju helt död efter jobbet så behöver ladda upp för en intensiv vecka med jobb och nöjen!

Likes

Comments

idag har jag testat göra ett eget te här på jobbet, får vi se om det här går hem! haha

Likes

Comments

är fan att jag har så sablans svårt att somna.. så nu har man legat i sängen från 12 och försökt sova men det går inte, så nu ger jag upp det här och kollar på nå bra serie på netflix istället. imorgon komma jag vara en zombie, men men man måste ju älska livet haha!

Likes

Comments

måste ju vara det värsta man kan vara med om, efter nyår ska jag börja ta det lugnare! fokusera mer på mig, jobbet och familjen!

ikväll har jag som sagt haft en tjejmiddag, det var super mysigt! nu sitter jag här i soffan och tittar på en julfilm alldeles själv, skönt faktiskt!

Likes

Comments

för mig fungerar den skit iaf, det är så att alla problem uppkommer om nätterna. vet att jag kommer vara tvungen att göra ett väldigt jobbigt val imorgon men livet kan inte alltid vara en dans på rosor. tack Caroline för att du pratat mig igenom alla dessa jobbiga stunder ❤

Likes

Comments

tycker du att förfesten kan bli ganska tråkig? och bor du trångt och det har en tendens att bli jävligt varmt när man sitter några fler i samma rum? gör som jag, att förfesta i bara tröja och trosor är bra jävla skönt!

Likes

Comments