Header

Contains affiliate links
Da er vi kommet til del to av julegaver til de små som også er aller siste del av julegavetipsene for i år. I del en tok jeg for meg jentene og den kan du finne HER. Link til alle produktene finner dere over hvert enkelt bilde. På gjensyn!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

 • 68 Lesere

Likes

Comments

Hey hey hallå! Hvordan står det til med dere? Jeg har vært oppe og fungert en stund mens de to andre ligger å sover enda. Snella har gått fra å sovne i ellevetiden til å være den nattuglen. Nå sovner hun rundt åtte på kvelden for så å våkne igjen m…
 • 122 Lesere

Likes

Comments

Contains affiliate links
Da er det tid for del to av julegavetips til damene. Del en finner dere HER. Kunne tenkt meg samtlige av disse tingene selv. Kjekt å få noe man har skikkelig bruk for synes jeg. Sånn er det å bli voksen, man setter pris på litt andre ting. Link til…
 • 150 Lesere

Likes

Comments

Jeg har aldri vært særlig flink til å spise frokost. Jeg har prioritert det å sove så lenge som overhodet mulig før jobb og har hatt denne vanen i mange år. Før jeg dro hjem fra Lade hadde jeg en samtale om dette med en av de ansatte da hun tipset …
 • 132 Lesere

Likes

Comments

Hverdag
Heisann heisann! Nå er det blitt noen dager siden sist jeg var innom her. Som tidligere nevnt har vi drevet med flytting i disse dager og det har tatt sin tid. Det som skulle bli en ryddig prosess ble alt annet enn det. Vi fikk nøkkelen 48 timer fø…

Likes

Comments

Tittel

Contains affiliate links

Da er vi kommet til del to av julegavetipsene til mennene. Har du ikke fått med deg del en enda finner du den HER. Jeg har enda ikke kjøpt gave til kjæresten eller pappa så da får vi de om det er noe av dette de sikler på selv. Link finner dere på bildene og under.

På gjensyn!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Kjære pappa. Du er min store helt. Du har alltid gjort alt du kan for dine døtre. Du er varm, raus og gir oss en trygghet som bare du kan. Du er morsom, viljesterk og streng når det trengs. Jeg kom på bursdagen din og har siden da hatt et spesielt bånd til deg og hatt gleden av å feire sammen med deg. Du er en fantastisk far og en fantastisk bestefar. For meg er du og mamma de største forbildene i livet mitt. Dere har vist oss at vi kan gjøre feil, at vi skal være oss selv og at vi kan regne med dere. Når jeg tenker på hvordan jeg vil oppdra mine barn tenker jeg på min egen fine oppvekst og håper at jeg kan gi de det samme. Jeg har alltid følt meg elsket og tatt vare på og det er noe av det viktigste en kan vise sine barn Tusen takk for at du er som du er! Vi er veldig glad i deg.

På gjensyn!

Likes

Comments

Contains affiliate links

En ting som alltid gir meg litt ekstra motivasjon når det kommer til trening er nytt fresht treningstøy. Synes det er kommet så mye fint på den fronten så jeg har satt sammen en lite antrekk jeg har plukket meg ut. Har endelig knekt koden på det med montasje også. Kunne spart meg for mye arbeid og frustrasjon i de jeg har laget tidligere for å si det sånn.


Vi var i Trondheim igår så derfor hadde jeg ikke tid til å titte innom. Det var nemlig gjensynstreff på Lade. Ikke at vi har vært hjemme så lenge at det gjør noe, men fint å se igjen flere av de vi var der sammen med. Ei av de har fått barn siden vi dro så det var ekstra koselig å treffe på de igjen. Vi var også innom IKEA hvor vi fikk handlet inn det vi manglet til leiligheten. Vi kom ikke hjem før rundt midnatt da føret var dritt dårlig. Jeg hater å sitte på bil! Er livredd for å kollidere så jeg satt med skuldrene høyt hele veien. Det var glatt, snø OG tåke og da ble det ti ganger værre å sitte på enn det vanligvis er Nå skal vi kjøre til Kristiansund igjen og forberede siste rest før vi overtar nøkkelen.

På gjensyn!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inneholder annonselenker.

I del 1 av julegavetips til barna tenkte jeg at jeg skulle ta for meg jentene så blir det guttenes tur i del 2. Jeg kommer til å sette fokus på de minste da det er det som er mest aktuelt for min del. Direktelink til produktene og pris finner dere over bildene. Her we go!


Her var det ting både barna blir glad for og foreldre blir glad for å få til barna. Min favoritt som vi kommer til å kjøpe til lille snella må være den snakkende hamsteren som gjentar de lydene barnet lager.

Dette innlegget ble en dag forsinket og det er det flere årsaker til. Nettet forsvant i noen timer igår når jeg skulle gjøre det ferdig, også ventet jeg på en tilbakemelding fra NOUW anngående når du lager annonselenker. Jeg får opp en sånn fæl fargefirkan på bildet når jeg legger inn linken så jeg vil heller ha linken under bildet, så da jeg ikke fant ut av det måtte jeg sende de en melding for å få hjelp. Det gjorde jeg søndag kveld og venter fremdeles på svar. Så da får det bare bli slik at firkanten er i bildene i dette innlegget. Om noen vet hvordan jeg fikser det, holla at me. Skakke værra enkelt når man er noob på data si!

På gjensyn!

Likes

Comments

Se for deg følgende scenario: Du skal på butikken en kjapp tur for å handle noe. Utenfor inngangen står det en stand med personer som jobber for organisasjoner som Redd Barna, Plan fadder eller Amnesty. De står der for å verve nye faddere til sin organisasjon. Uansett hvor godt du prøver så kommer du ikke unna de. " Kan jeg stille deg et spørsmål" kommer det som regel ifra dem. Du stopper for å svare på det de lurer på og det hele utvikler seg til et foredrag om hvor lite som skal til for å hjelpe noen som har det vanskelig. Misforstå meg riktig, det er en god tanke, men det jeg ikke liker er fremgangsmåten de har på det. For imens du står der spør de om hva du heter osv, og begynner å skrive informsjonen de får ned på et skjema. Før du aner ordet av det har de fylt ut et innmeldingskjema i ditt navn som fadder. Jeg bet på det ikke bare en, men to ganger hvor jeg faktisk ble fadder uten å egentlig ville det. Jeg syntes det ble ekkelt å si nei da jeg sto der med et ferdig utfylt skjema foran meg. Jeg bruker egentlig å si ifra når det er noe som ikke er riktig, men når du står der i et øyeblikk av stress så går ting litt fort i svingene. Jeg synes ikke bare at dette blir feil måte å gjøre det på, jeg synes faktisk det er på grensen til frekt. Jeg har hørt flere historier fra folk som har blitt utsatt for det samme, flere av dem eldre enslige mennesker som ikke klarer å si nei eller faktisk ikke skjønner hva de har signert på. Nå har jeg lært og svarer med engang jeg ser at de nærmer seg. Jeg lyver å sier at jeg allerede er fadder og da slipper jeg unna.

Burde ikke denne fremgangsmåten være forbudt? Skal man ikke kunne gå på butikken uten å bli nærmest presset til å bli fadder? De kommer med argumenter som "200 kroner i måneden er ikke mye", "200 kroner dekker skolegang for et lite barn i et helt år" når det i realiteten er slik at 200 kroner kan være mye for noen, og at ikke engang alle de 200 kronene du donerer kommer dit du er blitt forespeilet.

Ser på diverse forum at personer som jobber for dem sier at det er en utmattende jobb og bli avvist eller forbigått av så mange mennesker iløpet av en arbeidsdag, men der får de ingen sympati ifra meg. Når de ikke tar nei for et nei til å begynne med er det ikke rart at det ender opp med at de blir ignorert. Jeg er iallefall drittlei av hele opplegget og synes at butikkeiere og senterledere burde sette ned foten. Det er ikke greit når du kommer dit for å handle at du blir nærmest overfalt av disse organisasjonene. De kan faktisk risikere at kunden snur i døra for å slippe unna, og det kan vel ikke være mye lønnsomt.

På gjensyn!


Likes

Comments

Da er vi kommet til veis ende på denne helgen også. Været har vært relativt dårlig så vi har vært inne nesten hele helgen med mye god mat og godteri. Jeg har bestemt meg for at nå skal jeg gå ned noen kilo da jeg ikke hadde sjans til å komme inn i bunaden min når jeg prøvde den. Var klar over at jeg hadde gått opp litt, men ikke så mye som det trodde jeg ikke. Jeg må virkelig legge om kostholdet mitt og slutte med all godisen, bare det hjelper sikkert på en hel del, men jeg vet at jeg også må trene mye. Jeg bestemte meg for at jeg skulle kose meg skikkelig denne helgen for så å starte for fullt når mandagen kommer. Har hatt to treningsøkter uken som var bare for å komme litt inn i det og kjenner nå at jeg er skikkelig motivert.

Jeg kommer til å starte med tre fullkropps økter i uka også skal jeg prøve å gå ti tusen skritt per dag. Etter en stund vil jeg gå over til å trene utvalgte muskelgrupper fire ganger i uken. Jeg har tenkt en del på om jeg skal prøve med på intervaller på mølla, men synes egentlig det er noe forbaska herk, så den får vi se litt på. Samboeren skal få ta noen før og etter bilder av meg så får vi se om jeg drister meg til å legge de ut her på bloggen,

Her har dere noe av det vi har kost oss med denne helgen. Ingenting er som en god kopp kakao når regnet hamrer på ruta.

Nå skal jeg ta meg en god og varm dusj før jeg skal lage morgendagens frokost, nemlig kjøleskapsgrøt. Kommer med oppskrift på den senere i uken.

På gjensyn!

Likes

Comments

Nå er det snart tre måneder siden jeg startet med bloggingen og jeg må helt ærlig si at jeg føler meg som verdens verste blogger. Jeg klarer ikke å organisere meg såpass at jeg får gjort som jeg planlegger og ønsker. Jeg har masse ideer og planer oppi hodet mitt, men er så forferdelig dårlig på å gjennomføre det. Jeg er sykt dårlig på det med data så alt jeg skal gjøre tar veldig mye lengre tid enn det jeg ser for meg og da ender jeg opp med noe jeg ikke er helt 100 % fornøyd med og det er ingen god følelse. Så nå har jeg planer om å stramme meg opp og ta skikkelig tak for blogging er noe jeg virkelig har lyst til å drive med, jeg må bare finne den arbeidsmetoden som funker best for meg også må jeg prøve å lære meg de tingene jeg strever med. Broren til samboeren min tipset han om en side med gratiskurs som man kan ta for å forbedre datakunnskapen sin så det har jeg tenkt å gjøre. I tillegg så må jeg organisere datamaskinen min litt bedre og laste ned de programmene jeg mangler for å levere et produkt jeg blir fornøyd med.


Nå blir november en travel måned for oss da vi står på flyttefot så målet mitt er å stå skikkelig på denne måneden sånn at jeg er ferdig organisert til vi skal ta over den nye leiligheten. Har jeg det ryddig i rundt meg så blir det mer ryddig i topplokket mitt også. Det er jeg sikker på.

En ting som hjelper å trøste seg med er at ingen av de som ligger på topplistene nå startet med et topp produkt. Det tar tid og bygge en god blogg og man lærer underveis.

Likes

Comments

Din favoritt artist.

DA er vi endelig kommet til den siste dagen på denne bloggchallengen! Hva er vel bedre enn å avslutte med min favoritt artist. Jeg har jo nevnt ved flere anledninger at Queen er mitt favorittband så da er det naturlig at Freddie Mercury er min favorittartist. Han har etter min mening tidenes desidert beste sangstemme og har skrevet en av verdens beste låter, nemlig "Boheimian Rhapsody". I 2018 kommer filmen "Boheimian Rhapsody" med Rami Malek i rollen som Freddie. De bildene jeg har sett er han så lik at det nesten er skremmende så denne filmen gleder jeg meg virkelig til.

(En dag skal jeg få det bildet over her på et lerret og henge opp i stua mi.)

Grunnen til at jeg liker han så godt er en blanding av tre ting, som er hans evne til å skrive gode låter, hans sceneopptredener og at han var så god til å synge live. Det er det som er det viktigste i en god artist spør du meg. Freddie døde av aids i november 1991 bare 45 år gammel. En kan fortsatt oppleve Queen live, men da med Adam Lambert som vokalist. Selv om det langt ifra er det samme kunne jeg tenkt meg å oppleve det.

På gjensyn!

Likes

Comments

Da er vi kommet til november og vi har sklidd inn i vintertid. Jeg blir så trett på denne tiden av året. Været er surt og kaldt og det blir tidlig mørkt. November blir en skikkelig travel måned for vår del med barnedåp, flytting til ny leilighet og en Trondheims tur midt oppi det hele. Vi skulle jo som nevnt tidligere flytte til 1. desember, men for et par dager siden lurte huseier på om vi ikke kunne flytte ut 1.november likevel. Det var jo det vi ønsket til å begynne med, men med bare to dagers varsel så gikk det ikke. Jeg vil ha god kontroll under denne flyttingen og ikke bare slenge alt i kasser med null kontroll over hva som er hvor, så vi ble enige om 15. november så vi i allefall har et par uker til å pakke og vaske på. Ser virkelig frem til å være ferdig med dette. Finnes vel ikke et menneske som liker å flytte og det samme gjelder for meg.


Nå skal jeg hive i meg resten av kaffen min før jeg skal sortere og pakke ned det jeg kan av klær. Senere kommer siste dagen av bloggchallengen og jeg kan ikke annet enn å rope hurra for det.

På gjensyn!

#november #flytting #vinter

Likes

Comments

Noe du ikke forlater huset ditt uten.

Jeg som storsett alle andre jeg kjenner prøver så godt jeg kan å ikke forlate huset uten mobiltelefonen. Jeg bruker jo den til det meste og har jeg med den så trenger jeg jo nesten ikke noe annet. Det hender jo glemsk som jeg er at den blir liggende igjen og da føler jeg meg nesten amputert.

Mobilen jeg har nå er forresten HUAWEI P10 lite. Jeg klarte jo å skrive et helt innlegg som omhandlet mobilen min uten å nevne hvilken en jeg hadde. Ganske utrolig. Jeg har hatt iphone så lenge jeg kan huske, men etter jeg knuste den sist nå bestemte jeg meg for at det gadd jeg ikke mer å kjøpte heller en billig telefon som etter min mening fuknker like bra, så får vi se da hvor lenge jeg klarer å ikke ødelegge den.

På gjensyn!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inneholder annonselinker.

Da er det tid for julegavetips til damene. Fine gaver både til mor, svigermor, venninne, søster og kjæreste.

Noe for enhver smak der. Skal selv ønske meg noen av disse godbitene til jul.

Link til produktene finner dere når dere sveiper over bildet. God shopping.

På gjensyn!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Dine favorittserier.

Dag 28 av bloggchallengen byr på mine favorittserier. Tenker at jeg slenger ivei tre av de seriene jeg liker best i tilfeldig rekkefølge. Kom gjerne med tips til serier selv også. Vinteren er jo skikkelig serietid og da er det kjekt med et tips eller to. Her er iallefall mitt tips til serier dere kan se:


SKINS

Skins er en britisk serie som handler om hverdagen til en gjeng med ungdommer som har hver sine utfordringer på forskjellige måter. Vi blir kjent men hver og en karakter i sin egen episode før siste episode i en sesong handler om alle. Iløpet av seriens syv sesonger blir karakterene i serien byttet ut tre ganger. Bare to av karakterene er med i flere av sesongene. Det er noen år siden jeg så serien første gang også så jeg den på ny når jeg var i Trondheim. Det som er så fint med denne serien er at de tar opp flere kontroversielle temaer som f.eks psykiske problemer, spiseforstyrrelser, dysfunksjonelle familier, mobbing og død.

SKAM

Denne serien finnes det vel snart ingen som ikke har sett. Serien har spredt seg som en farsott både i Norge og resten av verden og skal nå lages i amerikansk versjon. Jeg kom tilfeldigvis over serien før den tok helt av og ble hektet med engang. Jeg tror grunnen til at den ble så godt likt er at den er så lett å kjenne seg igjen i, og at den setter lys på de små og store utfordringene man går igjennom som ungdom. Blir spennende å se den amerikanske versjonen selv om jeg tror det ikke blir like bra som den norske.

SHAMELESS

Denne serien er laget i både amerikansk og britisk versjon hvor jeg synes den amerikanske er desidert best. Serien handler om Frank Gallagher og han familie. Frank er en alkoholiker som gir faen i alt og alle bortsett fra seg selv. Grunnen til at jeg liker denne serien så godt er den rå galskapen som er i denne familien. Alle er sprø på sin måte og situasjonene som vi får være med på er så tragikomiske at det nesten blir pute-tv. Jeg har ramlet litt av og ikke fått med meg de siste sesongene, så målet er å plukke opp tråden igjen iløpet av vinteren.

Sånn. Tydelig at jeg liker serier der alt ikke er rosenrødt og feilfritt. Jeg har mange andre serier jeg liker godt også så jeg måtte bare plukke de som kom først mens innegget tok form.

Vi ble en dag lengre enn planlagt på Sunndalsøra. Været igår var skikkelig bedritent så vi tok ikke sjansen på å kjøre utover uten å ha fått på vinterdekk. Nå skal jeg dra til sentrum for å spise frokost med min aller beste venninne før samboeren hennes skal legge om dekk på bilen. Senere idag kommer det første innlegget med julegavetips til damene så følg med.

På gjensyn!

Likes

Comments

(bilder fra Instagram: Martineegeland)

Jeg har planer om en tur til frisøren i nærmeste fremtid og tenkte det var på tide med en liten forandring. Nå har jeg hatt samme frisyre, med litt forskjellige lengder i flere år og er skikkelig fysen på noe nytt. Har i fortiden vært lite kritisk når jeg har vært til frisør og har storsett gitt dem fritt spillerom, men etter jeg bikket 20 ble jeg skikkelig pingle på den fronten og har kjørt det safe siden.

Etter at jeg flyttet til Kristiansund fant jeg en frisør som forsto akkurat hva jeg mente og jeg ble alltid like fornøyd når hun var ferdig. Så på tirsdag gikk jeg innom for å bestille ny time bare for å finne ut at hun har flyttet!! Kjente jeg ble helt daff i trynet der jeg sto, kan jo ikke dra helt til Oslo bare for å klippe meg, så nå må jeg bare finne meg en ny. Om noen har tips til bra frisør i Kristiansund, holla at me! Frisyren jeg skal gå for ser dere over her. Fint med en såkalt gardinlugg. Jeg har som regel håret opp så da er det fint med en frisyre som er gjør seg både oppsatt og utslått.

På gjensyn!

Likes

Comments

Et bilde fra hjemmet ditt.

Hello hello! Jeg befinner meg for øyeblikket på Sunndalsøra og har derfor ikke blogget på et par dager igjen. Vi er nå kommet til dag 27 i bloggchallengen hvor jeg skal vise dere et bilde fra hjemmet mitt. Siden jeg bor øverst har jeg masse skråtak så det er litt vanskelig å få et bra bilde av noen av rommene, så da får det bli av den lille kosekroken min. Her hadde jeg sett for meg at jeg kunne sitte å lese eller skrive, men har ikke gjort det en jævla gang enda.

Ser virkelig frem til å flytte til den nye leiligheten nå. Skal bytte ut litt interiør og kjøpe noen nye gardiner og møbler. Har laget lang huskeliste på IKEA sine hjemmesider så jeg ikke glemmer noe når vi skal dit 9. november.

Nå skal vi ta oss en tur til sentrum å ta en kaffe.

På gjensyn!

Likes

Comments

Halloen folkens! Hvordan har dagen vært så langt? Jeg har akkurat kommet inn døren etter å ha fartet på byen fra klokken ni idag tidlig. Jeg starten dagen med den ukentlige urinprøven på legekontoret før ferden gikk videre på kontroll med lille snella. Det var tid for vaksiner, veiing og måling. Sunn og frisk var hun og ligger godt over gjennomsnittet både i vekt og høyde. Helt forferdelig å stå og se på at de stakk i lårene hennes og høre at hun hadde det vondt, men det er så viktig for både henne og andre at hun tar vaksinene sine så det er noe vi bare må igjennom uansett hvor mye det river i hjertet. Alternativet er så mye verre! Vi er heldige som bor i Norge og har et vaksinasjonsprogram barna våre kan følge.


Etter endt time dro vi på Boteco for en kjapp lunsj og en kaffe. Alltid like trivelig å være innom arbeidsplassen og hilse på gode kollegaer. Jeg storkoser meg med permisjon, men det skal bli godt å komme tilbake i arbeid også kjenner jeg.


Jeg hadde bestillt meg time til å fikse neglene mine idag da behovet for det var stort. Mine egne brekker bare jeg ser på dem og de ser ikke ut i dagslys, så da er det deilig å få på seg lange fine negler som gjør hendene mine litt mer feminine. Jeg skulle egentlig gå for en relativ kort look og med en naturlig farge, men lot meg rive med mens jeg satt i stolen og endte opp med alt for lange negler i en matt svart farge. Synes det er dritkult, men hvor praktisk det er kan jo diskuteres. Skal ta påfyll før snella skal døpes i slutten av november så da blir de kortere og i en mer naturlig farge. Her er iallefall resultatet:


Dagens challenge blir flyttet til i morgen da jeg rett og slett ikke har tid resten av dagen. Vi reiser nemlig til Sunndalsøra i morgen og jeg har en hel horv med husarbeid som må gjøres før den tid. Ikke har jeg laget middag enda heller så har nok å henge fingrene i. Dere får ha en fortsatt fin kveld.

På gjensyn!

Likes

Comments

Inneholder annonselenker.

Mange synes kanskje jeg er tidlig ute nå, men julen er faktisk rett rundt hjørnet og det skader ikke å starte nå. Jeg for min del startet tidlig i år og har allerede noen gaver ferdig. På den måten slipper jeg at det går med et stort jafs av lønna når desember kommer. I dette innlegget tar vi for oss gutta. Så her kommer noen tips til gaver om det skulle være til far, bestefar, bror, kompis, eller kjæreste.

1. Barbermaskin HER. 2. T.skjorte HER. 3. Pulsklokke HER. 4. Lommebok HER. 5. Boksere HER. 6. Parfyme HER. 7. Caps HER. 8. Nattpysj HER. 9. Hodetelefoner HER. 10. Morgenkåpe HER. 11. Hansker HER. 12. Klokke HER.'

På gjensyn!


Likes

Comments

Mobilen din.

Mobilen min er vel ca like interessant som lommeboken min. Jeg har ikke brukt så mye tid på å gjøre den personlig. Jeg har standard bakgrunn, standard ringetone og meldingslyd. Eneste jeg har gjort er å sortert appene mine i mapper sånn at den får et litt ryddigere uttrykk.Bilde en er av låst skjerm, bilde to er av hovedskjermen min. Der ser dere sorteringen jeg har gjort. Har delt inn i fire mapper.

 • Bank/konto: Der har jeg alle betalings apper, nettbank og andre kontoer som f.eks HM, Bik bok og Brun og blid.
 • Sosiale medier: Den taler vel for seg selv. Her har jeg Facebook, Instagram, Snapchat osv.
 • Spill: Den taler vel også for seg selv. Alle spill i denne mappen.
 • Baby/svangerskap: Der har jeg alle appene jeg brukte i svangerskapet og bruker nå for å følge utviklingen til snella.

Hver mandag i seks uker fremover nå kommer jeg til å dele julegavetips til dere her på bloggen, så senere idag kommer tips til hva dere kan gi til gutta/ mennene i deres liv. Deretter tar jeg for meg damene og til slutt barna. Det blir kjørt to runder på hver. Da er det bare å shoppe ivei!

På gjensyn!

Likes

Comments

Lommeboken din.

Da er vi kommet til dagen hvor jeg skal vise dere noe av det som er minst spennende i livet mitt, nemlig lommeboken min. Den er så og si aldri i bruk og er flere år gammel. Det er smeltet skinn på den ene siden da jeg la den på peisen min der jeg bodde før og han som var samboeren min tente opp uten å fjerne den først. Kom hjem til en leilighet som luktet brent skinn. Ikke har jeg noe i den heller da alle rabattkort osv ligger spredd i hele leiligheten. Tenkte jeg skulle samle alt å kjøpe meg en ny til vi flytter. Greit å ha alt på en plass tenker jeg.

Det er jo egentlig en kjempefin lommebok når jeg ser på den, men tiden er moden for en ny nå. Tenkte jeg skulle se litt på nett nå å finne en ny.

Nå nærmer det seg slutten på denne challengen og det synes jeg er skikkelig deilig. Er ikke alt som er like morsomt å hverken lese eller skrive om kjenner jeg. Har angret mange ganger på at jeg startet med den. Tenkte det kunne være greit om det skulle komme et skrivesperre for da hadde jeg i det minste noe å poste, men ser nå at det er ikke mange av punktene som er særlig interessante. Haha. Nå skal jeg sette meg ned i sofaen å ta livet med ro.

På gjensyn!

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle dele med dere noen av mine favoritt musikkvideoer. De er alle fine på sine måter.

Masse fin musikk der altså.

Vi tenkte vi skulle dra på Boteco å spise en deilig lunsj. Det er jo 15 grader ute så da passer det fint med en liten vandring i byen.

På gjensyn!

Likes

Comments

Din favorittblogg.

Da er vi kommet til dag 24 i challengen. De som kjenner meg godt er fullstendig klar over hvem som er min favorittblogger. Jeg har vært stor fan av henne i mange år og har både ledd, grått, latt meg engasjere og inspirere av denne dama. Hun er den jeg mener leverer best innhold i hele bloggnorge, hun har fornuftige holdninger og er sitt ansvar bevisst som et forbilde for sine lesere, hun deler både på godt og vondt med oss lesere og er flink til å svare oss som skriver til henne. Har selv hatt noen samtaler med henne via snapchat og på bloggen. For dere som ikke kjenner meg så godt så snakker jeg selvfølgelig om Kristin Gjeldsvik.


(bilder hentet fra http://kristingjeldsvik.no)

Jeg glemmer ikke den dagen jeg leste på bloggen at hun hadde mistet sin kjære hund. Jeg satt på en restaurant i byen her og hadde skikkelig sammenbrudd. Spiste burger mens tårene rant nedover kinnene mine. Det hjalp ikke at plassen bare spilte triste sanger heller. Jeg har selv mistet kjæledyr og vet hvor utrolig vondt det er. Der slo empatien min for henne inn for fulle mugger og jeg følte hennes sorg på kroppen min. Lars stakkar skjønte ingenting og det tok meg gode fem minutter å forklare hvorfor jeg plutselig satt der å gråt.

Hadde jeg møtt henne på gata hadde jeg blitt skikkelig starstruck, noe som jeg aldri blir ellers.

Dette er vel den eneste bloggen jeg leser fast og aldri kommer til å slutte og lese. Har du ikke lest den enda så stikk innom http://kristingjeldsvik.no og kos deg!

På gjensyn!

Likes

Comments

 • Facebook
 • Instagram
 • Blogkeen
 • Nouw
Subscribe
Instagram@renatestavne