Mobbing..! Kan det stoppes??

Spørreundersøkelse om mobbing.

Alle som en kan si at de har opplevd mobbing, enten om det er i ung eller voksen alder. Det er synd å si det at for en person skal føle seg bedre enn et annet menneske så må han/henne mobbe en annen for å vise sin styrke.

Du som person kan faktisk endre dette, ja ikke politikere eller lærere men du, den vanlige personen i gata. Hadde du bare turt å vise din styrke i stede for svakhet og la det være så hadde du kanskje og bare kanskje hjulpet to personer.

Det er også en annen type personer som kan endre spesielt barnets adferd på skolen. Ja jeg snakker nemlig til deg som er foreldre, hvis din unge er mobber så har du som foreldre ikke tatt store nok grep, i mine øyne er dette svakt. Hvis du som foreldre har en unge som blir mobbet, ja hva skal du gjøre med det?? Her er noen ting.

En snakke med motparten dvs foreldrene pluss ungen til mobber, snakke med lærere om situasjonen, komme til bunns på hvorfor personen mobber...og hvorfor din unge blir mobbet. Dette er ett samspill mellom foreldre og ikke opp til lærere eller politikere for at ditt barn skal vokse opp og bli en normal person.

For du skjønne det at uansett om du er 2 år eller 70 så vil det alltid finnes mobbere, desverre så er det noen som må skade andre for å ha det bedre selv. Men det de fleste ikke tenker på er at de ikke bare skader denne personen der og da, men også flere år fremover. Det er nemlig en grunn til at personer for angst, selv skader seg, får psykiske problem og vanskeligheter med å stole på folk.

Ser du trakassering, baksnakking, vold eller ren mobbing si ofra da vel. Du kan gjøre en forskjell på at neste person som blir mobbet ikke tar livet sitt i løpet av sin unge alder. Så vær en mor og far og ta alvorspraten med dine barn og jeg snakker ikke om blomsten og bien men om livet, det å gjøre mot andre som du vil andre skal gjøre mot deg. Vis hva slags skader en person får der og da også i lange løp fremover.

Tusen takk for at du leste meg hilsen en mobbeoffer.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

#Mobbing #Siifra #Skole #Barn #Familie #Venner #Sosialt #Politikk #Samfunn #Helse #Mor #Far #Jobb #Arbeid #Blogg #2017 #Februar #Norge #Nouw


<a title="Remi89terjesen blogg" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=865263&mid=197880&f=true" target="_blank"><img alt="Remi89terjesen blogg" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=865263&p=1&l=nb" width="120" height="51" /></a>

Har du blitt Mobbet??

Liker

Kommentarer