Dine penger forsvinner i Telenor!!!

Det er veldig trist å høre det som har skjedd, spesielt trist for alle berørte som bor i dette like landet. Dette innlegget er til deg som har eller har hatt Telenor.

Ikke nok med at du er med på å betale dette selskapet som nå viser seg å være for meg bortkastet å ha, dere selskapet som kun tenker penger og ikke på mennesker. Selv har jeg vært en stolt arbeider hos dere, vist frem selskapet deres på gode måter men desverre nå er det slutt.

Dere tjener omlag 124 millioner i året kanskje mye mer..og hvor mye av disse pengene går til å hjelpe folket?omlag fire prosent av befolkningen straffes når deres penger kunne ha reddet mange, sykehjem kunne vært resturert og gjort bedre, de eldre hadde kunne hatt bedre livsgnist i seg i steden for å råtne bort i en pengeslukende aldershjem som forfaller med årene.

Min skatt går med til å holde deres selskap oppe noe jeg ikke ønsker. Min månedlige utgift er dere en del av, ja det er trist at jeg som skattebetaler må se på at folk lever fra lønn til lønn, noen bor på gata mens andre får ferdig laget mat som smaker høgg og helvete.

De nye veiene som må lages tas fra min lønning, den lønningen som jeg har slitt en hel måned med. For hva...?? Når jeg hører at deres selskap kunne ha betalt tre fjerdedeler av veiene i Norge. Ta til vidd folket.

Etter mitt utbrudd når jeg viste om dette så forsvant kontrakten med dere også, det var skoen på døren for meg ... visste jeg for mye?? Eller var det bare at jeg hadde en mening som kunne ødelegge deres fremtidige selskap?

Håper alle skattebetalere i Norge ser hvor glupsk og egenrådig dere er. Håper dere går konkurs eller tar til vettet om å hjelpe alle de som fikk dette selskapet som heter Telenor opp å gå i Norge.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

#Telenor #Samfunn #Norge #Blogg #eldreomsorg #Nouw #Politikk #Økonomi #Penger #Skatt #Skattebetalere #Nyheter #Mamma #Pappa #Familie #Venner #Arbeid #Forhandling #Sak #Hverdag #Helse #Stortinget #Side2 #Side3 #Nettavisen #omsorg

Liker

Kommentarer