Godkväll, denna dagen har endast bestått av städning, storstädning och jag har även ändrat om lite smått. Jag borde egentligen inte hållit igång i ungefär 7 timmar känner jag nu i efterhand, huvudet värker som bara den och en toarulle har gått åt att snyta mig i. Men nu är det gjort och jag tänkte vila upp mig lite tills imorgon och fortsätta med källaren.
Så underbart med ett rent hem, lite förändring och känna att man gör någonting på dagarna.
Jag börjar bli lite rastlös av att bara gå hemma, nu längtar jag efter att mina planer ska bli klara så att jag kan söka jobb.

Saknar min andra halva.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag fick jag en riktig sovmorgon, jag tycker konstigt nog bättre om att gå upp tidigt, det är så mysigt. Jag startade dagen med en promenad med Lexus och Ellen, fortsatte med lite hoppträning för Lexus och sedan åkte vi och solade tillsammans med Adina. Nu är vi påväg till mamma för lite mat och hämta vår ”lilla” valp efter en kort tur med kul i snön. Vi kommer avsluta kvällen med något avsnitt black list och bara vara, underbart!

Likes

Comments

• byta ut vissa möbler i hemmet.
Jag vill framförallt ha en ny, mindre svängd soffa i grått och ett nytt soffbord, även köksbord och stolar och en köksö. Vi har så litet kök med lite förvaring så det hade varit en ultimat lösning.

• renovera klart gästrummet
Vi har tapetsering, lister och något eluttag kvar att fixa, så mycket är det inte kvar.

• måla om huset
Vi behöver verkligen måla om huset i sommar så det är ett måste.

Drömmer lite.

Likes

Comments

Klockan har blivit natt och jag har varit borta ett tag, imorse vaknade jag och började min morgon med att gråta. Jag hade nog min allra värsta mardröm inatt, en dröm jag hade för snart 5 år sedan var lika illa och minns den så tydligt. Jag avskyr det!
Jag har iallafall den senaste tiden varit förkyld och nu har det även slagit lock för örat och har ont lite här och där.

I helgen umgicks vi med vänner, var ute och hade kul tack vare snön, köpte en vinterbil och hade det bra. Idag har det varit lugnt och jag har fått massa planer om hemmet och framtiden. Hoppas allt går vägen!
Imorgon kanske jag delar med mig av någon plan.

Mysisarna.

Likes

Comments

Det enda jag önskar just nu är att få träffa dig en gång till, berätta för dig det jag kände, det jag tyckte, hur bra du var. Det gör ont, så fruktansvärt ont att du inte är kvar bland oss, det var alldeles för tidigt! Jag saknar ditt leende, ditt skratt, din röst, hur du rör dig, dina ögon, din glädje, allt med dig. Jag undrar så hur du hade varit idag, hur allt hade varit om du fanns kvar. Finaste älskade vännen. Jag önskar att jag fick uppleva den där dagen ute på ön, dagarna du var hos oss, dagarna vi strögade, drack, rökte i Mölltorp, tog en MP och innan vi skildes få den där kramen. Jag saknar allt med dig. Mitt hjärta går sönder varje jag tänker på dig. Så fina minnen, så fin person. Fan.

Likes

Comments

Godkväll alla fina, imorgon är helgen kommen och det ska bli så skönt. Nu när jag går hemma så känns det ändå skönt att det blir helg och sambon är hemma. Idag var jag och Ellen iväg så att hunden fick springa av sig lite, otroligt att de flesta leksaker inte får vara hela i mer än 30 minuter! Om en stund kommer Moa, vi får se vad vi hittar på, jag ska iallafall försöka sova tidigare idag. I flera nätter har jag verkligen haft svårt att somna, tankarna och saknaden har varit brutal de senaste dagarna.
Hoppas ni har haft en fin dag!


​vännen, jag saknar dig. 

Likes

Comments

Jag sitter här och tänker tillbaka, tillbaka på kärleken jag haft i mitt liv. Jag lever idag i ett stabilt förhållande med samma person som jag levt tillsammans med sedan oktober 2009, samma person som jag gått igenom väldigt mycket tillsammans med och ibland tänker jag, hur har han orkat? Jag skulle inte påstå att jag har varit lätt, att jag bara har gjort rätt. Det har varit väldigt många toppar och dalar men alltid har vi kämpat för att gå vidare. Jag har verkligen träffat en person som ser mig mer än någon annan, som förstår sig på mig bättre än jag gör själv. Kärleken är fantastisk men även väldigt skrämmande. Det är inte ofta tankarna poppar upp i huvudet, men när dom väl gör det så blir jag skräckslagen. Vad skulle jag göra utan honom? Hur skulle jag klara mig om jag en dag förlorar honom? Tänk om han försvinner från mig?
Han har alltid trott på mig, stöttat mig och väglett mig, pushat mig till att göra saker jag inte vågat och hjälpt mig när jag behövt.
Jag är evigt tacksam, tacksam för att han har fått mig att inse saker, känna riktig kärlek, aldrig gett upp och gjort allt i sin makt för att jag inte ska trycka ner mig själv och må bra. Dessa åren har varit fantastiska, allt bra vi upplevt, men även allt dåligt, allt man ångrar, utan det dåliga hade vi nog inte varit där vi är idag. Vi hade inte varit så starka, stabila och lyckliga om det inte vore för alla svackor.
Så tack, tack för att du är du, att du tror på mig, stöttar mig, att du är den snällaste och omtänksammaste människa jag mött.

Likes

Comments

Har du några knäppa vanor?
Ja faktiskt, jag vänder alltid på kuddarna när jag ska sova, tar det för lång tid måste jag vända igen. Efter jag har borstat tänderna måste jag kissa även om jag gjorde det innan.

Vad är du mest rädd för?
Att någon jag bryr mig om ska gå bort.

Var på jorden hade du helst velat bo?
Florida, Spanien eller ute på landet i närheten där jag bor nu.

Vill du helst bli älskad eller ha mycket pengar?
Jag vill helst bli älskad.

Vilket är ditt lyckligaste minne från barndomen?
Det var en bra fråga, jag skulle nog säga övernattningarna hos min kusin, vi hade alltid kul tillsammans.

Hur hade din drömdejt sett ut?
En fin middag, något glas vin eller någon drink, sitta och prata och bara njuta av varandras sällskap.

Vilket jobb hade du helst velat ha?
Sociala medier, eller på något vis hjälpa barn som har det svårt i sina familjer.

Har du en nära relation till din familj?
Den är bättre nu än vad den någonsin har varit.

På vilket ställe i världen känner du dig mest säker?
Oj, I sällskap med någon jag verkligen tycker om.

Kan du nämna en sak du vill uppleva innan du dör?
Föräldralivet, bilda en familj.

Vad tycker du om att göra på helgerna?
Umgås med vännerna.

Om du fick bo vart du ville, vart skulle det vara?
I ett flott hus i Florida eller Spanien, fast jag vet inte om jag hade klarat av att vara så långt ifrån alla här hemma.

Tror du att allting händer av en anledning?
Nej, förstår inte vad det kan finnas för anledning att ta ifrån oss våra nära och kära för tidigt.

Har du någonsin varit intresserad av en väns förälder?
Nej.

Litar du helst på ditt hjärta eller din hjärna? Förklara varför.
Oj den är svår, hjärnan skulle jag säga. Det man kan känna kan vara tillfälligt, bestämmer man att man ska kämpa så finns det en chans att det man känner just bara var tillfälligt, och gör inte förhastade beslut.

Har du någonsin hatat att du älskat någon?
Ja.

Brukar du snarka, stjäla täcket eller röra på dig när du sover?
Ja, alltihop tyvärr.

Vad får dig verkligen att skratta?
Mina vänner och min sambo.

Tänk dig att världen stod still och bara du kunde röra på dig. Ingen kan se dig och ingen kommer minnas vad som hänt. Vad hade du gjort?
Gjort mig själv ekonomiskt oberoende, och sedan skänkt en del till mina nära och kära.

Har du någon favorit restaurang?
Nej inte direkt, Oléarys brukar vara väldigt bra.

Vad är din favoritmat?
Antingen pasta och pastasås eller grillat på sommaren.

Tycker du om att laga mat?
Nej.

Har du högt temperament?
Inte speciellt.

Vems ansvar är det att få en relation att fungera? hans eller hennes?
Bådas.

Har du rest mycket? Vart har du varit? Vilken typ av resor föredrar du?
Jag har varit i Turiket 2013, Cypern 2016 och 2017 och Kroatien 2017. Jag föredrar solsemester, ta det lugnt, sola och bada, äta gott och dricka gott.

Om du blev bjuden på en resa, vilken som helst, vart skulle du vilja åka då?
Maldiverna eller Spanien.

Sjunger du i duschen?
Nej.

Varför tog din tidigare relation slut?
Folk ljög för min dåvarande pojkvän.

Är du allergiker eller har du några andra hälsobekymmer?
Jag har whiplashskada.

Hur viktigt tycker du att sex är i en relation?
Väldigt viktigt.

Vad är viktigast för dig, ärlighet eller vänlighet?
Ärlighet.

Hur gammal vill du vara när du får ditt första barn?
Inte äldre än 25.

Om du visste att du skulle dö vid midnatt, vad hade du gjort 23:45?
Oj, Varit med alla jag bryr mig om.

Om du kunde resa bakåt i tiden en gång och förändra en sak, vad hade det varit?
Att vi åkte och hämtade Wille innan olyckan hände så att han hade funnits kvar hos oss idag.

Vad hade du gjort annorlunda om du kunde börja om från början?
Ja absolut.

Har du några syskon?
2 äldra bröder och 1 yngre syster.

Vem tror du känner dig bäst?
Min sambo.

Vad hindrar dig från att göra det första steget mot din dröm?
Rädsla. Osäkerhet.

Likes

Comments

Helgen flög förbi, i fredags tog vi det bara lugnt, kollade på x antal avsnitt av serien blacklist, rekomenderar verkligen!
I lördags hjälpte vi min bror, vi var senare ett gäng här hemma och spelade lite spel och umgicks. Igår var vi ute på en promenad runt vanäsudde och fikade med några vänner, kvällen avslutades självklart med blacklist!

Idag då, jag är för en liten stund sedan hemkommen från en promenad med Lexus, annars har det inte hänt så mycket. En film drog fram tankar och sorgen trängde fram så när sambon kommer hem ska vi iväg till vår väns grav och tända ljus. Saknaden är enorm och i sommar är det 5 år sedan han togs ifrån oss, jag minns det som igår.
Hoppas ni haft en lite bättre dag än mig, ny tag imorgon!


Likes

Comments

Godkväll, helgen är här och denna dagen har varit riktigt bra och mysig. Bortsett från smärtan jag vaknade upp med så går det inte klaga. Jag var iväg till storebror för att hälsa på, fick en dos bebismys med fina brorsonen, vår äldsta bror, lillasyster, sambon och mormor kom även dit.
Nu när internet strular och vi får skippa serien så varför inte städa till ett glas vin eller två.
Det är bara att starta musiken så blir det lite roligare.

PS. Veterinärbesök igår gick sisådär, han var över förväntan duktig där inne, hon tog en massa prover och det visade sig att han hade fått svamp i öronen, så öronrengöring, örondroppar i 14 dagar, även en parasitbehandling för säkerhets skull, och idag ringde hon upp angående odlingstesterna, penicillin i 10 dagar på grund utav bakterier i såren han kliat upp. Hoppas detta hjälper så det inte är allergi också.

Likes

Comments