Då var jag tillbaka, 1,5 år senare. Mycket har hänt. Jag och måsen har snart varit tillsammans i 7 månader och jag äskar honom lika mycket som jag gjorde för 1,5 år sedan. Jag och kakan pratar inte så mycket lägre då jag har flyttat pga studier. Har fått fett mycket fler kompisar nu som älskar mig för den jag är och jag har slutat "leka" med killars känslor som jag har skrivit i tidigare inlägg att jag brukar göra men efter att jag träffade måsen mer så känns det som om jag har hittat rätt.

Ni vet när jag skrev att jag trodde att han var "this-could-really-be-it-chrush"? Jag står kvar i det men har är inte min chrush längre utan min pojkvän. Jag lyckades övertala honom att 4 år inte är så stor skillnad så poäng till min envishet ;). Neh men han insåg väll att jag var hur bra som helst så han föll rätt hårt för mig. Denna killen har förändrat mig på så många sätt. Han har fått mig till att älska mig själv och han får mig att känna mig som en queen. Asså denna kille har byggt upp mig på så många sätt men han kan förstöra det på 3 sekunder men det tror jag inte han gör, hoppas inte det iaf.

Vad mer har hänt sedan sist...? Jag hade glömt av bloggen och sen hade jag ingen skriv ork vilket jag fortfarande kappt har men det är också för att jag flyttade hemifrån till ett ombyggt garage där jag bor tillsammans med en som går i tvåa och där har det inget Wi-fi så blir lite svårt att skriva en blogg på nätet då...

(Tar en snabb version, annars lär ajg sitta här hela kvällen...) När jag flyttade i augusti 2016 så flyttade jag inte till garaget direkt utan då bodde jag i ett hus på övervåningen med 2 andra som skulle gå i min klass som jag aldrig hade träffat innan. Jag hade pratat med tjejen som vi kallar för Stina vilket inte är hennes äkta namn men vi kör på det. Stina hade jag pratat i telefon med några dagar innan och vi hade blivit väldigt bra kompisar. Den andra som flytta in kallar vi för Robert och han var den enda kille i min klass. Vi tre blev snabbt väldigt bra kompisar och vi var som ett "gäng" i skolan. Detta "gäng" höll i 2-4 veckor sedan brast det. Robert var den äckligaste människan att bo med då han aldrig duschade men å andra sidan så hade vi inget "eget" rum till duschen så han vågade väl inte. Han tvättade aldrig och använde samma kläder hela tiden. Ändå fick han rummet som var ett eget rum och jag o stina delade rum typ. Efter 2 veckor drog Robert då vi sa ifrån och efter det har vi inte hört något ifrån honom

Första dagen träffade jag även min nuvarande bästa vän, Puff kallar vi henne (Jag är Piff och hon är Puff). Hon hjälpte mig med skoldatorn vi fick och sedan efter en vecka i skolan fick jag reda på att hon bodde på våningen under mig, Thanks for telling me so early, jag blev inte bästa ven med henne direkt då jag tyckte hon var lite läskigt men det blev bättre ju mer tiden gick. Efter kanske 1,5-2 månader var vi bästa vänner. Fett lång tid men okej. Vi går tillbaka till Stina igen för där har det varit mycket drama under de halvåret jag varit där nere.

Stina och jag hade de bra ibörjan, vi var bästa vänner och sa att vi alltid skulle förbli det men ja de brast efter 2 månader. Jag och några från min klass tillsammans med Stina skulle till Liseberg för att kunna lära känna varandra lite mer utanför skolan. En som var med drog dit en kille som Stina hade pratat med men hatade. Han kom dit och det ena ledde till det andra och Stina och Spinki ska vi kalla honom eftersom jag inte gillar han och han var väldigt spinkig. Om dessa människor skulle läsa denna blogg nu så kommer jag inte återvända hit igen eftersom jag lär vara död. Men iaf. Jag pratade med Puff om denna kille och Stia blev förbannad på mig så efter det så pratade vi inte med varandra på väääldigt länge. Det var småsaker som hade hänt innan som att hon flörtade med min pojkvän när jag var i samma rum och kollade på henne, inte sjysst enigt mig men aja. Hon gjorde allt för att få ut mig ur lägenheten men inte fan lyckade hon. Efter ett tag sp flyttade en person inte som vi får kalla Sofie. När hon flyttade in var de fest varje helg. Enligt de flesta tonåringarna så låter det som livets gåva men nope inte för mig som inte ens gillar att festa. Varit på en fest som var min pojkväns 20 års fest men inte mer än de. Har aldrig varit full och det är inget jag prioriterar i mitt liv heller för den delen. På en utav de här festerna (den jag faktiskt var där eftersom jag hade stalltjänst dagen efter men jag var nere hos Puff hela tiden typ så jag var ändå inte med) så var Stina nära på att dö utav alkoholförgiftning men ändå fattade inte Sofie att vi kan kanske inte borde ha fler fester i lägenheten så de fortsatte fast varannan helg istället ungefär. Detta gjorde mig och mina föräldrar galna så jag flyttade. Mest för att jag inte riktigt kom överens med Stina men också för att man inte kunde låsa till sina rum så vem som helst kunde gå in i mitt rum under festerna och göra allt från att ha sex i min säng till att sno något och det tyckte inte jag var riktigt var okej så jag flyttade till garaget som har lås till sina rum (Thank god for that).

Så nu har jag det väldigt bra efter all skit jag gått igenom men jag kan lova att det lär bli mer. Jag går liksom i en skola med endast tjejer då den enda killen stack med svansen mellan benen. som tur är har jag mina fantastiska vänner och min underbara pojkvän som jag älskar mer än allt annat, mina hästar är också något som gör att jag går upp på mornarna. Så tacksam för allt! Detta inlägget var nog inte särskilt relatable men det var mer en uppdatering i mitt liv. Vi får väl se om jag kommer tillbaka till bloggen men jag kör skola först och sen får vi se om jag har tid med denna. Hare så bra!

Bye for now xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Först, innan jag kommer till ämnet, så vill jag bara säga att han svara och att de inte riktigt va de svaret jag ville ha men jag tänker inte ge upp. Är alldeles för envis och han gillar mig bara att han vill inte att han ska få nått jävla ryckte. De är 4 år i mellan. Inte precis mycket! Nu går vi tillbaka till ämnet. Vi köööör

Dagens inlägg så ska jag faktiskt skriva om hemska truth om mig. Sånt som jag inte sagt till någon, inte ens min bästa vän. Känns ju sådär att hon kommer få reda på de genom en öppen blogg. Men antagligen så har hon redan listat ut de flesta av allt jag kommer skriva så aa men vi kör igång. 10 Hemska truth om mig :))

1. Jag hatar att äta framför folk. Asså detta kanske inte är sådär jätte hemskt men de kommer värre. Fast detta leder till att jag är oftast väldigt hungrig hela tiden för jag så gott som vägrar att äta framför någon om de inte är familj eller vänner. Hatar att prata om mat eller liknande ämne med t.ex. killar. Känner mig så tjock då.

2. Jag är nog den mest irriterande personen som man kan träffa. Ever. 

3. Jag skrattar som fan när jag är obekväm eller tycker de är awkward. Men skrattar ofc när något är roligt ock -.- men ni fattar grejen

4. Kan inte passa tider. De är jag sämst på. Är så gott som alltid 10h för sen eller 10h för tidig eller så kommer jag i absolut sista sekund. Så kul är de att planera något med mig :))

5. Väldigt när gången. Jag är den personen som älskar att kramas och bara ha kontakt med en människa. Därför är jag oftast desperat för en kille...

6. ALLTID DESPERAT. Serri, speciellt nu när kakan har skaffat kille. Så sitter man där på sitt rum och bah: ja men jag vill ock ha någon som älskar mig... Vill mysa me mig osv. En sån som inte endast är ute efter sex o bor i typ skåne. Neh men jag vill bara ha en kille som älskar mig och vill umgås. Men de har jag fan ingen.

7. Jag är ingen gold digger men jag ääälskar att få grejer o liksom att killen (i mitt fall) betalar tyo mat eller något. Asså få typ någon överraskning lite då o då typ en gång per år (*hots* min födelsedag *host*) neh men serri nu. Skulle inte de va fett gulligt om man typ åkte hem eller nått så låg de ett paket eller något på ens kudde så står de något gulligt o 'kram din älskling' eller nått? Var de bara jag som dog där?

8. Jag är en sån som dagdrömmer om allt. Tänker mig in i olika situationer hela tiden. Sånna situationer som aldrig kommer hända. Typ att jag kommer hem o Harry Styles sitter i min söng eller nått. Daaaa orealistsikt som fan.

9. Jag är en player. Jag skulle aldirg kunna vara otrogen men jag leker som fan med killars könslor. Hatar mig själv för de men älskar uppmärksamhet så de är därför jag gör de. De är absolut inget jag är stolt över, har fått mycket skit för de. Men jag är en som leker med vissa (VISSA) killars känslor för de är bara så men aa. Absolut inte allas. De finns massor av killar jag inte leker med t.ex. måsen. 

10. Denna är inte hemsk men den måste sägas. Jag är jag. Jag har flaws, jag har bra sidor. Vem har inte de liksom. Alla har de liksom. Jag har finnar, jag har lite fett, jag har mina dåliga dagar, jag har mina vanor osv men jag är äkta. Dem grejorna jag har skrivit upp här är de som gör mig, mig. Inget som jag kan ändra på. Inget som jag faktiskt vill ändra på. Visst ibland kanske de är väldigt jobbigt att jag inte kan äta framför folk men de funkar liksom. Jag tycker inte att någon ska behöva sitta o känna sig dålig över sina flaws. Finns inget fel på dem. Jag stammar rätt ofta. Fett jobbigt men vad ska jag göra liksom. Inget för jag föddes antagligen med de ock då är de så. Ska jag sitta och rätta alla mina flaws så lär jag hitta ännu fler och jag lär bli fake. Så stå upp för dina fel!

Puss på er alla fina människor :***

Bye for now xoxo

Likes

Comments

Innan jag skriver lite stalker tips så ska jag bara säga att jag är fett nervös. Jag väntar på svar av min crush, måsen, så förhoppningsvis skriver typ 'vad är de? :O' för jag skrev att jag måste säga en sak. Jag ska säga exakt vad jag tycker om han och vad jag känner för jag har mängder med känslor inne i mig som måste ut. (De låter fel men de är inte meningen) Jag är nervös för att jag aldrig har sagt de jag sak säga till han ever (!?!) o jag är mest nervös för svaret han kommer ge. Han har varit fett långt ifrån mig, alltså inte pratat osv. Så de känns ju jätte bra (not). Men tillbaka till dit vi ska så ger jag er besked sedan av vad han svara och lite så. Om han svarar... Stalker tips alltså... Jag är ju en professionell stalker, kan hitta vem som helst vart som helst. På sociala medier. För mig så behöver ja endast fullständiga namn, ålder och kanske dens kompis om de är riktigt svårt.  Men oftast går de bra med dem två första. Om man vill ha reda på någons kompis crushs flickväns ask så hittar jag det rätt lätt, max 10min liksom (inte för o skryta men ;) ) Jag jobbar snabbt och effektivt. Eftersom jag vill förbli bäst på stalking så kan jag inte säga alla mina tips men jag kommer säga nybörjar tips om hur man stalkar på avstånd och hur man gör de diskret plus att man gör de annonymt. Fett creepy annars. 

Sak 1 du måste göra är: skaffa namn på personen. Ålder är bra men inte ett måste. 

Nr 2: Fråga personen som vill att du ska stalka någon om saker som du tycker är viktigt att ha. Inte ex, instagram om de är de du ska stalka upp för då vet antagligen inte den personen de men typ vart hen bor eller något. 

Nr 3: skaffa en beskrivning på personen. Hur hen ser ut eller bild. 

Nr 4: sök runt på ex, instagram på hens namn o efternamn samt ålder i olika ordningar så kanske du hittar hen snabbt

Nr 5: Om du inte hittade hen på nr 4 så får du leta i hens kompis instagram om de är där du ska ha hens insta. 

Det här är fem enkla tips på hur du stalkar på instagram. Rätt lätt eller hur? Inte så mycket du behöver bara en hjärna och lite detektivtänk. Plus är om du letar där så hittar du en annan snygg person som du kan följa men då är du mer creepstalker än vanlig stalker. Man får tänka innan man trycker följ eller gilla på någon bild. 


Detta var ett väldigt kort inlägg men ni har fått två på en dag nu så de får räcka. Tack för mig. 

Bye for now xoxo

Likes

Comments

Jaha de här med fuckboys... Vi har snackat om känslor o massa annat om killar o allt sånt men fuckboys har jag inte snackat om än. 

Jag är endast 15 men har stött på en hel del fuckboys. Men jag är en socialt störd person som inte går ut utan jag lever för internet. Så de är där jag träffar alla fuckboys. Mest på snapchat då. 

De finns många typer av fuckboys men jag tänkte börja med att skriva lite symptom/kännetecken:

*De brukar ha keps

*De har typ aldrig på en tröja (vet knappt vad en tröja är)

*De svär rätt mycket (inte nödvändigt men oftast)

*Säger så gott som varje kväll att de är kåta

*Gör så du faller sedan släpper dem dig 

*Har deras proffs smile. Väldigt flörtigt smile som får vem som helst o falla. 

Detta är bara några av dem 300 tecknena på att dem är fuckboys. Men bara för att dem har ett smile som dödar eller att dem har kaps betyder de ju inte att de är en fuckboy. Man måste utforska lite själv. De ska jag visa er i ett senare inlägg hur man är proffs stalker för de är jag till 100%. Fråga alla jag känner så får ni se liksom. Jag stalker så mycket och så bra att jag borde få betalt för de. Men de är inte de vi ska prata om. Tillbaka till ämnet. Man måste tänka på att va källkritisk (låter som skolan men de är sant). Har du hört från någon tjej eller så så kanske de inte stämmer. Men om man kan se de på sociala medier, måååånga kompisar (inte bara 1-4 då utan kanske 6-10 eller mer så borde man börja tänka) sen måste man ju ha lite koll på vilka som säger de. Är de snubbens ex kompisar osv så är de kanske inte sant men är de typ han eller hans "riktiga" vänner så kan de va sant men man vet aldrig. Som sagt måste alltid vara källkritisk. 

Man ska oftast inte falla för en fuckboy för då brukar man bli sårad. Men jag tänker inte sitta här o skriva gör inte så och gör inte så. Nehehee jag faller själv för massa fuckboys. Då menar jag massaaaaaa fuckboys. Jag är nästan en fuckgirl men jag är oskuld så inte riktigt. Gillar att driva me kåta killar. Fett skojsigt. Men iallafaaaaaall du får tänka lite på killen du snackar med. Låter han som en fuckboy och att du har fallit, va beredd på att falla hårt mot marken inte mot honom. Men låter han som en fuckboy och du har fallit men de könns som han också har fallit, fråga honom. Du ska vara beredd på ett nej men om han säger ja. Hoppa som en jävla idiot och skrik så mycket du vill. Men han kan också ljuga för att göra dig glad och då ger jag dig tillstånd att sparka han på kuken (ledsen mamma inte sånna hårda ord) hur hårt du än vill. Men anklaga inte mig då för jag vill inte åka illa ut för att jag gav dig tillstånd hehehe. 

Innan du går och typ sparkar en som du TROR är en fuckboy så gör inte de. Du måste veta. Jag säger absoult inte att alla är de men typ 50% av alla killar har en fuckboy sida i sig. Dont go to the dark side thx. It's waaaay to dark there. Asså de låter tyo som jag blickar ut alla killar men de gör jag absout inte. Jag har träffat massa killar som är fabulösa o helt fantastiska. Gå inte runt och sög att killar är fuckboys för att han inte gillar dig. Sprid inte ryckten de är fett fittigt. 

De var allt för detta inlägget, kommer förhoppningsvis ut ett senare med stalker tips. Men de blir efter stallet. Tack för mig.

Bye for now xoxo

Likes

Comments

De här med kärlek är stort för vissa o mindre stort för andra. Sanningen är att dem som säger att de inte är en big deal har aldrig känt de. Jag vet inte om jag känner de nu men jag vet att jag har känslor för en kille. När jag har tråkigt och absolut inget o göra så läser jag cute quotes på datorn för jag vill känna de som skrivs där. (Fatta hur lonley jag känner mig nu...) Men iaf jag läser dem och tänker så gott som endast på honom. Men de var ett quote som tog lite extra, "It's hard when someone special ignores you but it's harder pretending you just dont care"

Han är så gott som alltid osocial så därför satt den jävligt hårt.

Jag vet att detta är ett väldigt tung inlägg men är tvungen att skriva av mig lite nu.

Han är då 4 år äldre än mig så 19, jag vet inte om jag har skrivit något om honom här innan men vi får kalla honom måsen (de var de snabbaste jag kunde komma på >-< jag kan även avslöja att han börjar på M). Jahg kollar min mobil de första jag gör på morgonen och hoppas på ett meddelande från honom även de sista jag gör. Jag skriver med honom så gott som varje dag men har endast träffat honom en gång. Han är lite som this-could-really-be-it crushen men vet inte om han gillar mig på de viset. Han säger ju att han gillar mig osv men jag har svårt att lite på människor osv så därför har jag svårt att lita på de... Jag är rädd för att få mitt hjärta krossat osv han är ju trottsallt 19 år och jag endast 15. Men jag tycker ändå inte de är så stor skillnad för de är ju endast 4 år.

Men eftersom jag är så liten i hans ögon (tror jag) så känns de som han nästan skäms över mig eller något. (Hoppas innerligt att han inte hittar min blogg för då skulle jag varit död...) De finns liksom så mycket jag skulle vilja säga till honom men inte vågar. Antar att han är med sina kompisar eller nått just nu därför han inte är social och jag är endast orolig att han kommer hitta någon annan eller att han slutar gilla mig eller vad som.

Men de finns massa quotes jag kan relatera till och tyckte att jag kan lägga ut dem här så kanske ni också kan relatera lite till dem eller bara tycker att dem är bra eller vad som.

Kommentera gärna vad ni tycker och gilla o allt de där.

Bye for now xox

​De finns så många mer men kunde inte ta alla. Vill ni själv hitta dem så sök bara på "Love qoutes" :)

Likes

Comments

Förlåt, men jag tänker endast uppdatera när jag känner för de och när jag har insperationen till att skriva ett inlägg vilket jag har nu.

Just nu har jag väntat sen 20.34 på att min crush ska skriva tillbaka (*host* klockan är 23.37 *host*) aa så de är ju lagom kul... 

Idag ska vi snacka om crushes, vilka som finns o va man kan få för syntom av olika crushes. 

De finns en del o vi kan börja med att dela upp dem o snacka om syntomen

Vi börjar med den vanligaste: 

CelebrityCrush: Asså denna är svår... Man kan få de i olika grader liksom. Man börjar lätt med att bli jätte glad så fort man ser, hör eller tänker på kändisen. Sedan börjar man att kallsvettas o skrika så fort man ser kändisen och sista steget är att man gråter så fort man ser h*n med någon eller helt bara ser den. Detta har jag varit med om många gånger. (Känn den paniken jag fick när jag gillade ett band, BTB, o de märkte mig på twitter. Seriöst lipa) De finns inget värre än en kändiscrush för att förr eller senare så vet man att man lär nog inte få den personen... Som man tyvärr måste erkänna för sig själv. De är svårt i början men de blir lättare med tiden, jag lovar. 

Några andra Crushes:

ChildhoodCrush; Denna är den crushen du hade när du var lite. Typ nån kille på dagis eller i förskolan upp till 4.an skulle jag säga. De är också den crushen du tänker lite 'hur kunde jag gilla honom??' när du blir äldre. 

Workcrush: denna har jag då inte haft än för jag jobbar inte. Jag har ju praoat men inte precis som jag skulle ha en crush på killen som jobba där och han va super gay vilket gör de svårare för mig att få honom i vilket fall... Men detta är då personen som du jobbar med och de kommer så småningom komma sakta men säkert känslor för den människan. 

Not your type crush: Denna är vanlig, de är alltså den personen som du vet aldrig lär vara din "typ" men du har ändå känslor för honom så han blir din 'not-your-type-crush' lätt o smidigt 

The crush you never admit crush: jag skulle vilja säga att denna är också rätt så vanlig. De är (obviously) crushen som du aldrig skulle säga till någon. De kanske är så att h*n är sjukt mycket äldre, sjukt mycket yngre eller bara en sån som din bästis hatar o då säger man inte riktigt de. De som säger de till sin bästis... High five ni är bäst!! O modigast!!!

Sist:

The this-could-really-be-it crush: detta är den crushen som du verkligen, VERKLIGEN, älskar och endast vill ha. H*n som du alltid ägnar dina tankar på. (Gosh tror att min crush stämmer in här, WTF), h*n som du alltid drömmer om, dagdrömmer om och mycket mycket mer. Väldigt lik celebritycrush i syntomen men lite lugnare. Inte lika mycket skrik o gråt mer dregel o blickar. 


Hoppas att ni gillade detta inlägget! Har ni/har ni haft något av dessa crusheserna så får ni gärna gilla eller kommentera. Skulle vara jätte kul att få reda på de. Sjukt trevligt o kul att skriva detta. Kan meddela att han fortfarande inte har sett eller skrivit och nu är klockan 00.00 så aa...... Daaamn crushes -..- 

bye for now xoxo

Likes

Comments

Jag är en sån person med massa rädslor och fobier. Mest rädslor då... Vi skulle kunna sitta hela natten och läsa om mina rädslor men de orkar vi inte så jag skriver endast några av alla 1000 för att visa att jag litar på denna blogg och för att jag ska kunna skriva av mig om dem. Sen är de ju lite skoj om ni vet de svagaste punkten på mig.

Mina rädslor är då

Spindlar

Clowner

Känslor (asså bli kär i någon)

Kyssa någon

Att dö

Krig

Mina vänner dör

Som ni kanske märker så har jag rätt många rädslor... Vilket gör att jag är en väldigt svag punkt. Så många använder de mot mig... Speciellt dem två första för knappt någon vet de andra förutom kakan o ni som läser min blogg nu da. Ni kanske tycker de är sjukt löjligt nr 3 o 4 men de är så att jag aldrig har kysst någon eller varit kär i någon. Jag har gillat massa killar men aldrig kär. Jag har pussat killar men de var i typ 4 o asså de var ju inte riktigt på allvar liksom. Tror dem flesta har gjort de liksom. Nr3 är mest för att jag inte vill få mitt hjärtkrossat så därför försöker inte jag fästa mig vid någon så jag snackar alltid me massa killar (är inte player bara pratar med killar för att de är dem jag funkar bäst me, kommer inte riktigt överens med tjejer)Jag kan inte riktigt fästa mig med en kille för är en sån som tröttnar lätt på saker om de inte händer något och då skriver jag mindre om inte han skriver till mig först såklart. Jag är liksom bara 15 så jag har ju hela livet kvar på mig att hitta den rätta.

De här med rädslor drar ner mig sjukt mycket för jag vill göra massa saker men vågar inte. När de kommer till att jag sitter på hästryggen så är jag orädd men när jag går på egna ben så är jag inte lika stöddig. Jag är livrädd för spökvandringar och skräckfilmer vilket gör att jag inte kan vara med på tjejkvällarna dem i min klass har eftersom att de alltid ska kolla på minst 3 skräckfilmer, som de aldrig gör utan endast säger att de gör för de vill inte ha mig där :)) Jag kan liksom inte göra något för att mina rädslor stänger in mig... Känns som jag är instängd i ett kolsvart rum (vilket jag också är rädd för...)

Finns de någon mer där ute som känner som jag? Som har massa rädslor och fobier? Eller är de bara jag...?


Ska ner till malmö imorn för att kolla på gymnasium! Sjukt taggad dock måste jag gå upp typ 4 för att vi ska först till kungsbacka sedan varberg o sist ner till malmö och sova där :)))

Bye for now xoxo​

Likes

Comments

​jag har kommit på att jag aldrig ska skriva "i nästa inlägg så ska jag skriva om ******" för de händer aldrig. 

De här med åldersskilladen på förhållanden och distans. Hur mycket är max? Hur långt ska de va mellan de två? Vilken ålder är vad tillåtet?

Detta är frågor som jag faktiskt ställer till mig dagligen eftersom att jag gillar killar. (Hemskt skriver en snygg kille hej till mig så har han mig, faller sjukt lätt för killar...)  Jag är rätt bra på att hitta fuckboys osv speciellt på ask. Där jag har hitta de flesta killarna jag skriver med just nu. (Låter som jag är värsta fuckgirl men  jag är oskuld o aldrig varit närheten av att bli av med den om de inte har varit ett creep i värmland som ville, sjukt många killar runt om i sverige som har velat att jag kom dit. Allt från malmö till norrland I'm just like no thx) Iaf kom bort från ämnet. Men just nu gillar jag en kille som är 19 och de flesta tycker de skulle va fel om vi blev tillsammans. Han kanske inte är världens goodguy men jag gillar han. Han bor inte så sjukt långt bort från mig heller så de är ett plus. Jag har faktiskt träffat han. 

Sen kommer vi till killarna jag pratar med som jag inte träffat som jag brukar prata med. Alla bah va försiktig du vet aldrig vilka våldtäktsmän som kan gömma sig bakom mobilen eller datorn. Neh men jag har nog lite koll att de inte är våldtäktsman. Men dem är då 01:or vilket gör att dem är ett år yngre än mig... Vissa tycker de är fel och vissa tycker att de är skitsamma så länge du gillar han. Aa men asså jag har aldrig träffat han, vet liksom inte om jag gillar han. Men ändå jag känner så här, om man gillar den person så är åldersskillnaden inte viktig. Jag har ju större chans med 19 åringen här i närheten än 01:an i skåne liksom dock så kanske jag flyttar ner dit så då har jag ju större chans med han men de hör inte hit. 

Och de här med distans... Jag känner ju att man ska kunna träffa den man är tillsammans med då långdistansförhållanden är rätt jobbiga (tro mig). Vissa klarar de men vissa inte. Jag är en sån som inte klarar de. Vet inte va just du är men jag är. Jag skulle föredra att ligga framför datan eller tv me den jag gillar i en säng elle soffa elle något ist för att skypa... Men jag säger inte de är något fel med de!

Men tillbaka till ämnet, jag tycker att distansen inte spelar roll fast att man kanske vill umgås med den man gillar o ålder är bara en siffra men kanske inte är sådär jätte bra att en 12åring äe tillsammans med en 25åring, inte bara för att de är olagligt. Vad tycker ni om distans o ålder? 

Bye for now xoxo

Likes

Comments

Jag vakna nyss och ska tävla idag. Jag tävlar i hoppning och dressyr. Men jag vill bara meddela att senare idag så ska jag skriva ett inlägg om fuckboy/fuckgirls vilket jag har längtat efter väldigt länge så jag hoppas ni är lika exalterade som jag och hoppas ni sprider denna blogg så fler kan ta del av våran lilla värld här på internet. Inlägget igår var hemskt, jag vet, men jag hade idé torka. Eftersom att jag tävlar idag så kanske de blir något inlägg om tävlingar också vad som är typiskt på en ponnytävling osv.

Hoppas ni får en underbar dag

Bye for now xoxo

Likes

Comments

Vinter, en fin årstid när snön faller och de närmar sig julen. Vintern är bäst och man får sitta inne och dricka varm choklad och ha de jätte mysigt. Tycker nog dem flesta iallafall medans jag inte alls gillar vintern. När jag var liten längtade jag alltid efter vintern, att få a pulka och julklappar osv. De ända jag längtar efter är julklappar resten kvittar. Snön får komma dagen innan jul och va borta efter jul ingen jävla mellan läge här inte. Vinter är för kallt, om man rider så tappar man känseln direkt och de gör sjukt jävla ont. Man typ dör. "Ta på varmare kläder" säger nog en del men de hjälper liksom inte med flera par vantar för då kan man liksom inte hålla i tygeln och då rider man med tunna vantar och fingrarna fryser fast så man inte kan röra dem och när man ska värma dem i varmt vatten bränner man sönder fingrarna så de är inget bra med de.

På vintern är man alltid förkyld och hemskheter. Man kan inte åka nånstans för vägarna är för hala eller så är de värsta snöstormen. Vilket gör så man får strömavbrott. Jag är mer en sommarperson om ni inte märker de. Jag kan medje att vintern är fin men de finns bilder till sånt.

Julen, den tiden där man ska äta sig tjock och tigga paket från massa personer och även ge bort massa grej så julen är till för att man sa bli tjock och fattig... "Men man ska ju umgås med nära och kära och ha en mysig tid!" Ja men då kollar man på kalle anka som man har gjort dem senaste 200åren också samma anka, samma röst, samma avsnitt, samma låtar, allt är likadant och man kan allting utantill. SÅ brukar de alltid vara minst en under 5 år där och man får höra den skrika och leva jävel så man blir irriterad av de.

Nu ska vi inte sitta och sura och tänka att de snart är 2016 och de har gått jävligt fort. De är mest därför jag inte gillar vintern. Allt går så snabbt, man växer upp snabbare och jag vill inte växa upp... Jag vill förbli barn eftersom de är mycket lättare (dock är jag tonåring men who gives a damn?)

Hur tänker ni om vintern? Älskar ni den eller hatar ni den totalt?

Berätta gärna, skulle va sjukt kul o läsa.

Bye for now xoxo

Likes

Comments