FANTOMBILD: Synålsstickaren i Sösdala

Egentligen är det skamligt. Det är definitivt inte en dag för tidigt. Äntligen har polisen i Sösdala gått ut med en fantombild på den ökände SYNÅLSSTICKAREN som gäckat orten under så lång tid. Att det har dröjt så här länge, närmare bestämt 2 år förklarar sheriffintendent James-Jöns Bootcamp med att de har haft problem med en skrivare och ett bildbehandlingsprogram.

Denna ynkliga ursäkt till karl har inte bara stuckit ner 32 unga pojkar med synålar, han har även snattat pigall och fiskeutrustning runt om Sösdala och Östra Göinge. Ett av de chockade offren, Jay-Jay Jönsson 10 år, beskrev sitt fasansfulla möte med illdådaren på följande vis:

"Jag och min kamrat Eivor hade varit på scoutläger i Kävlinge och cyklade hem sent på eftermiddagen. En monsterlik karl stod vid vägrenen och skrek åt oss att stanna, vilket vi gjorde. Man måste ju alltid stanna när okända män skriker, det har våra mammor och pappersark lärt oss. Nåväl, nu bytte jag visst ämne, eller det kanske jag inte gjorde förresten? Jaså inte det? Nåväl, när vi hade stannat började gubben skrika ännu mer. Vi förstådde (sic!) inte vad han sade. Han var troligen från Kalmar eller nån annanstans i norrland. När vi inte svarade blidde (sic!) odjursmannen JÄTTEARG och började sticka mig med en jättelång synål. Hur lång den var? Ja, kanske så här? (pojken pekar ut ca 3 cm) Det gjorde JÄTTEONT och Eivor sade att det säkert hade kunnat börja blöda om vi inte hade varit så scoutsmarta och cyklat därifrån. Vad jag tycker om Synålsmannen? Ja, jag vill ju inte överdriva på nåt sätt, eller ytterligare förvärra situationen för vederbörande, eller på nåt vis skapa skräckkaos i Sösdala, men jag vill nog ändå accentuera att jag anser att denna man är ganska dummig (sic!)"

Nu är det som sagt allas vår förhoppning att SYNÅLSSTICKAREN I SÖSDALA snarast grips eller sätts på fortsatt fri fot. Titta noga på fantombilden ovan. Känner du månne någon som stämmer in på bilden? Betänk även gärna följande information:

-Känner du någon som tycker om att skrika oförståeliga haranger åt barn?

-Känner du någon med sjuklig fäbless för synålsvåld?

-Känner du någon som har ankellånga rayonstrumpor med broderade pilgrimsmusslor?

-Känner du någon som låtsas intressera sig för Bianca Ingrosso fast denne egentligen är mer intresserad av konstgödsling och wienerbrödsfika?

Om så är fallet, ring Sösdala P.D på telefonnummer 1234-5678910

#truecrime #fantombild #sösdala #mord #rektalpedagogen

Gillar

Kommentarer