Januar rejse-challenge 1: Hvad er din top 5 yndlingsdestinationer?

I januar vil jeg lave en challenge som du forhåbentligt med stor glæde kan deltage i. Husk at tag mig eller link nedenfor, så jeg kan læse den. Jeg udfordrer @jossustravelpics @anngelic og @sarasheart


Dette indlæg vil omhandle min top 5 over yndlingsdestinationer. Det kan både være hovedstæder, lande eller spots!

1: Bali og Gili-øerne

Min absolut favorit destination over alle må være Bali og Gili-øerne i Indonesien. Der er SÅ mange oplevelser, og befolkningen er de mest flinke og gæstfrie mennesker. Størstedelen af balineseres religion af hinduisme, på trods af resten af Indonesien faktisk er muslimsk. Gili-øerne har simpelthen så blot vand, og du kan komme helt tæt på havskildpadder. Du kan læse mere om Bali her, og du kan læse mere om Gili her.

2: Færøerne

Den smukkeste natur må gå til Færøerne, som også er på toplisten over mine yndlingsdestinationer. Jeg synes Færøerne er fuldstændig fantastisk, men nok også mest fordi der ikke er så mange turister, og derfor er naturen ikke ødelagt. Færinger gør meget for at vare om sin natur. Alt er bare grønnere på Færøerne, og der er aldrig længere end 5 km til vandet. Du kan læse mere om min tur til Færøerne her.

3: Budapest

På min topliste finder du også Budapest, som er Ungarns hovedstad. Budapest er en enormt undervurderet by, og byder på mange forskellige ting. Fede museer, vild historie, god mad og endda spaoplevelser. Du kan læse mere om Budapest her.

4: Berlin

Hvis ikke du ved det, er jeg kæmpe historieelsker. Derfor er Berlin også på toplisten over fede destinationer, som jeg HELT KLART skal tilbage til i den nærmeste fremtid. Du kan læse mere om Berlin her.

5: Italien

Den sidste på toplisten er naturligvis Italien. Jeg tror, at jeg har været i Italien omtrent 13-14 gange. Første gang i 2004, og senest i 2019. Alle gange på sommerferie. Jeg elsker især maden i Italien. Vi har i mange år været på camping på Adriaterhavskysten, og i 2019 var vi første gang ved Gardasøen, hvor vi også besøgte Pisa, Firenze og Milano. Jeg er på ingen måde færdig med at udforske Italien, så derfor er denne også med på toplisten over destinationer.


Hvad er din top 5 over favoritdestinationer?


#rejseguideafguld #nouw #nouw30daychallenge #bestofnouw #travel

Frederikke Guld // Rejseguide af Guld // Instagram: frederikkegulddd

Synes godt om

Kommentarer