Jeg er en jente på 19 år som alltid har vært glad i å reise. Som liten lærte jeg at man får veldig mye ut av å reise til andre steder enn der man selv bor for å få et litt bredere perspektiv på ting. Har alltid vært rastløs på å se nye ting, komme meg bort fra hverdagen her i Gjerdrum kommune, oppdage nye steder og møte nye mennesker. Reising for meg gjør at jeg setter mer pris på ting, og gir meg en masse av motivasjon. Spesielt i vintertider hvor jeg vanligvis blir vinterdeperimert og ikke har lyst til å gjøre noen ting, hjelper det veldig å reise til f.eks. fjellet for å stå litt på ski og bare komme bort fra den mørke hverdagen. Dette har hjulpet meg masse i vinter, og har faktisk ført til at jeg klarer å sette mer pris på vinteren.


Jeg trenger heller ikke å reise langt for å bli fornøyd. I helgen som var dro jeg og min søster til Rjukan som er en veldig unik liten by med masse historie og den imponerte meg. Rjukanbyen i seg selv var veldig liten, og ligger nede i en dump mellom to fjell. Dette gjør at sola ikke strekker helt til. Ellers var det masse koselige og gamle hus der som gjorde at det virket som at man reiste litt tilbake i tid, som var ganske unikt. Kjører man litt opp på høyden, opp mot gaustafjellet så får man utrolig utsikt ut over rjukan, og på toppen av gaustatoppen så har man utsikt over ca 1/6 av Norge.


Den følelsen jeg fikk når jeg gikk ned fra fjellet med fjell på alle sider som var fulldekket med snø var helt magisk.

Fikk meg til å innse hvor fint Norge kan være, og turen på Gaustatoppen gjorde meg hekta. Spent på hvilket sted som blir det neste, oppdatering kommer. Har ihvertfall bestilt meg tur til Rhodos i mai, så det blir bra!

Likes

Comments