från och med idag börjar jag mitt nya mat schema med mer varierad kost och ett högre kcal intag. köpte ett kostschema av min gamle vän Sam Mikaelsson. Jag låg på alledes för lågt intag och även om det funkade var det inte hållbart länge till. Jag litar till 100% på Sam och detta kommer ge mig bra resultat. Kommer äta 2300kcal om dagen istället för 1500kcal. Kommer köra på detta schema i iallafall 2 månader med väldigt få ätar dagar och tror att jag kommer lyckas nå mitt mål på 88kg innan den tiden. Sen ska jag köra på på riktigt med mer träning och mycket mer kcal. Målet är 95kg och vältränad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

97.3-94.2 på 10 dagar. känns jävligt gött :) och målet på 88kg känns inte lika far away längre. Jag skulle skriva om mitt mat schema och liknande tänkte jag.
06.10 3st ägg.
08.30 1st proteinpudding.
11.00 150g kyckling och 100g keso.
13.18 1st protein shake.
16.30 200g nötfärs och 100g keso
+(träningsdagarna 1st proteindrink efter gymmet)
20.00 1st protein drink.

och detta lanserar ungefär på
1500 kcal
200g protein.
50g kolhydrater.
50g fett.

Detta ska jag köra med 10-20 dagar till innan jag går på en normalare nivå på 2000kcal.


Likes

Comments

yes då är jag på det igen.. känner mig som en trasig skiva som upprepar sig. Men har börjat en viktnedgång IGEN.. Jag startade på 103kg senast kom ner till 91. något innan Egypten och fick smak för det goda lata livet.. Jobb började och energin var på noll. Nu i söndags 23/8. Började jag igen fast på 97.3kg och målet denna gången är 88kg och det är inget som känns som en omöjlighet, det är bara att ligga i. Jag vägde mig som hastigast i morse utan toabesök ( och fuskdag igår med pizza och cola ) så stog vågen på 95.5 och jag är otroligt positiv idag :) Jag har satt november som mål för vikten och jag kommer väga in på torsdagar varje vecka och runt 25e varje månad köra en större invägning med fettprocent och liknande. Får väll se om alla tröttnat på min viktresa eller om ett par kommer följa den igen :) Imån tänkte jag skriva lite om vad jag kör på för mat och kcal mängd nu dom första 20-30 dagarna innan jag stabiliserar på ett normalare intag under deffen. Må bäst / Victor

Likes

Comments

Eller ska vi döpa om det till HBTQ song contest? Hela skiten har omvandlats till nån jävla PR för homosexuella.. Misstolka mig rätt folk får göra vad fan dom vill och gilla vad fan dom vill.. men denna tävling handlade om låtar från olika länder innan! Sen dök den där jävla korvtransan upp och vann just för att "den" är just transa (och endast därför om vi ska vara ärliga). Iår har vartenda jävla land satsat på homosexualitet, fetma eller förståndshandikapp.. seriöst måste allt fieras till nått det inte är? Kan inget få vara som det är och har varit? Förr lagade man inget som var trasigt, självklart kan man utveckla både musikaliskt och visuellt men det blir ju löjligt till slut... Vad är nästa steg? ska vi dela ut vinst i fotbolls VM för att nån är bög eller cpskadad? I verkliga livet där det inte bara finns regnbågar och enhörningar delar vi ut priser för att man förtjänar dom inte för att man är "annorlunda". Kan man helt ärligt ta emot ett pris som man vinner bara för att man är bög eller transa? Lite som att ta emot ett jobb för att dom måste kvotera in kvinnor eller mångfald.

Likes

Comments

Idag rullar det på jobbet.. står själv för första gången utan min handledare. Är så sätt låst på samma balans fram till lunch men känns ändå gött att man lärt sig så bra på så kort tid :) och efter lunch blir det nästa balans som kommer sitta riktigt bra när dagen är slut. Kanske lika bra att be om att få ha det så denna veckan bli låst på en station halva dagen så man kan nöta in den ordentligt. Sov inne i gästrummet inatt igen men sov inget vidare.. sovit dåligt det senaste, kan antingen vara att jag slutade röka för 1 vecka sen eller att det fortfarande är så mycket att lära sig på jobbet. Har iallafall gått 3800 steg redan på 2 timmar så man rör på sig ;) Hej sommarkroppen Hejdå pappakroppen

Likes

Comments

En ny barnvagn till Charlie efter en del diskuterande och tänkande beställde vi äntligen vagnen, vagnarnas vagn. En Bugaboo donkey duo. Varför kanske du tänker jo för att jag ångrar lite att jag inte gick med på min frus önskan om en bugaboo från början. Vi kunde ha köpt den lite billigare Bugaboo cam+. Men med tanken på att dom här vagnarna kostar som en begagnad bil fick de bli Bugaboo Donkey Duo för vi har ändå nån gång i framtiden... Tänkt att charlie ska få ett syskon och då är denna vagnen perfekt och tillsdess kan Duo extension kitet ligga nerpackat och Charlie kan njuta av sitt lyxåk helt själv. Efter mycket sökande, bloggläsande och priskollande (sån jag är). Så hittade jag genom bloggen hejbaby.com till en Online butik i Holland som jag första gången pratade med i januari men ångrade mig i sista sekund, med tanken på att vi sparade undan varenda slant till Egypten. Men nu har jag fått iallafall ett tillfälligt jobb och båda har Csn när vi pluggar så finns det ens bättre timing? Hur som helst på:

https://www.babyplus.nl/en

blir Donkeyn lite billigare och kostar som en hyfsad moped istället ;) och det kan vi båda leva med speciellt med tanken på att det är en så bra vagn med garanti på hela 3 år och garantin är internationell som företaget Bugaboo ställer sig bakom.

Det går bra nu! Iallafall bättre än innan ;)


Likes

Comments

på volvo avklarad och det är spännande, roligt men även tufft speciellt vissa balanser (arbetsstationer). Jag känner att detta är nått som passar mig och jag hoppas verkligen att min tillfälliga anställning som går ut 12/7 när industrisemestern börjar blir förlängt eller att jag i bästa fall får en anställning på volvo PV. Jag ska ge 110% och visa att just jag är den konsulten som dom ska anställa genom att lära mig fort och producera på bästa möjliga sätt.

Det kommer bli ett spännande år och jag ser framåt med glädje :)
  • 300 Readers

Likes

Comments

Om sisådär 38 timmar är vi där 😍 och jag ska njuta som aldrig förr. Det enda som återstår är mathinas jobbpass till imån 10.00 sen är det pytte pyttelite packning kvar och sen 03.00 om 29 timmar går vi upp ur sängarna och begär oss mot paradiset Concorde Moreen. Jag ska starta varje morgon i deras underbara gym med strand och havsutsikt, kan det vara världens bästa gym? ligger iallafall i topp på min lista. Jag hoppas på en bra natt i min ensamhet med Charlie.. han är ju lite känd gör att vara som värst när jag är själv. Nästa blogginlägg blir på varmare breddgrader.Likes

Comments

Nu får du springa vidare uppe på molnen. Du kommer vara saknad speciellt av Mathina men även av mig <3 sov sött

Likes

Comments

Igår var jag på min andra formkoll på apoteket exakt 1 månad efter det första besöket.
Jag har uppnått ganska bra resultat på 1 månad speciellt om man ska vara helt ärlig mot sig själv.. jag fuskar en del minst 1 ggn i veckan ibland 2 blir det godis och liknande. tänk vad jag skulle kunna uppnå med min kropp om jag var 100% disciplinerad och inte bara 90%. Iallafall resultaten på en månad kommer i bild 1 och en nyare bild på mig själv i bild2


Likes

Comments