Header

Hej.
Jag har sett så många Youtubers pröva detta. Så jag var tvungen att kicka mig in och beställa hem lite. eftersom jag håller på att gå ner i vikt och räknar kalorier så bestämde jag mig för att pröva lite i taget. Jag började med dessa 2 som är på bilden över texten. Det är en som heter fireball den var skit stark så spotta ut direkt. Sen köpte jag även harry potter bönor med olika smaker. det jag inte såg fören jag fick hem den var att det inte var så trevliga smaker på alla. du kan se bilden nedanför texten. Sen finns det även 1 godis som heter butter finger som bara smaka socker så det blev ingen hit. Cow tale som är längst till höger den var okej. länkar allt under bilderna. mer godis kommer senare. kraaaam

http://www.usagodis.se/atomic-fire-balls
http://www.usagodis.se/harry-potter-bertie-botts-beans
http://www.usagodis.se/butterfinger-king-size-104-8g-1
http://www.usagodis.se/cow-tales-chocolate-flavour-1

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Innan jag skulle med tåget igår år vi på fresh food. Jag åt en god sallad. lyckan av det vara inte länge. mitt jävla tåg från arboga - Eskilstuna blev 1.5h sen. så jag missa mitt till Norrköping. Så kom 2h senare hem än beräknat. Och då var det bara att slänga in packningen och sen åka till jobbet.

idag har jag varit på en lägenhetsvisning en 5a. den var jätte fin ligger i ett område som heter villbergen här i norrköping. hoppas vi får den skulle vara så skönt.
kvällen stod av fotboll och så käka lite mat sötpotatis och kyckling. mumma

godnatt sov gott
psst!  har även hämtat ut ett paketet idag. men det kommer i ett senare inlägg ska bara bearbeta det först. pusssssssss

Likes

Comments

Hej allesammans! Igår vakna jag upp i örebro hos min syster. Hon bjöd på det hon brukar starta sin dag på. 50gram frysta hallon, 150gram mild kvarg och granola. Sen spelade vi guitar hero på ps4 JÄVLAR vad svårt det var.
sedan tog vi en kaffe hos pappa och hans fru innan vi åkte till hallsberg för att bowla och käka på resturang. det blev en vinst för Syrran, andraplats för min bror och såklart kom jag sist. på restaurangen beställde jag något som de kalla fläskfile Oscar. vilken portion man fick åt bara halva sen var jag mätt i magen.
vi svängde förbi mormor och morfar på kaffe innan vi drogs tillbaka till Örebro för att umgås med pappa och hans fru. Hade en jätte trevlig kväll. Kan ju säga att man mår som man förtjänar idag.

kraam alla idag ska jag hem till Norrköping och sen väntas ett nattpass.

Likes

Comments

har haft en helvete morgon på jobbet.  Har brutit ihop flertal gånger framför chef, vikarie och i telefon med samordnare. vi har väldigt länge nu bett om ökning i bemanning för att vi inte hinner med allt som måste göra för att de brukare som jag jobbar med ska få ett värdigt liv. det finns så mycket jag vill göra för de jag jobbar för. jag vill att det leendet jag visar för mina boende, skrattet och buset så får dem att bli glada ska vara äkta. Men allt känns så jävla falskt! Idag kmr jag till jobbet för att jag bryr mig om de boende, jag vill göra allt jag kan för att de ska få ett värdigt liv. jag vill hjälpa mina kollegor till en bra arbetsmiljö. Men snart känner jag hur ska jag orka vara den starka den som ska finnas där för sina kollegor när något är jobbigt som arbetsplatsombud/skyddsombud när jag knappt kan hantera mina egna känslor. det finns så mycket som jag skulle kunna skriva/säga om det här. men ångesten smyger på bara jag tänker på det. Nästa vecka ska jag träffa kommunal och hoppas att dem kan hjälpa oss. för jag vet inte hur långt jag är ifrån att gå in i väggen om det fortsätter.

helgen spenderas i örebro/kumla hos min familj. Har käkat tacos och kollat fotboll nu ska jag sova är sjukt trött. strumpan hälsar från korgen. sötaste katten

juste vägde mig på morgonen vågen stanna på 118kg -0.9kg uppföljning på vikt om en vecka.

puss o kram

Likes

Comments

Idag har jag kört ett till jobb pass mellan oss 6.30-16. åker direkt till körskolan för att komma ut och köra. Gick jätte bra kände själv att det börjar gå framåt. är så taggad på att ta det här körkortet så vill bara köra mer och mer och ännu mer. så funderar på att köpa till ytterligare 10 lektioner då skulle jag ha 40 lektioner körda under 3 månaders tid då borde jag klara en uppkörning tycker jag. 😊

usch jag är så trött så detta inlägg blir inte roligare än så här. imorgon ska jag vägas spännande. 😉 godnatt sov gott allesammans.

Likes

Comments

Jobbat 6.30 - 16 direkt till körskolan för lite teori. Sen ut till lindö med sambo och barnen. skulle fiska och spela lite boll men Jag var så trött så jag somna på filten.

Vad gör man när man inte kan sluta tänka på jobbet. har varit på jobbet Hela kvällen psykiskt sätt. det är så katastrof med bemanningen på mitt jobb så ni fattar inte. Har varit kontakt med kommunal idag och ska träffa skyddsombud man för alla vpf boende i norrköping på tisdag. det måste ske en förändring nu. Annars är väggen nära.

puss o kram alla!

Likes

Comments

Det bästa med att räkna kalorier det är att du får äta exakt allt så länge du håller dig till ditt kaloriintag.  Idag blev jag jätte sugen på Lasagne och vad är inte godare om den dessutom är hemmagjord. detta måste vara den bästa lasagne jag gjort satan vad gott det var. många kanske tänker nu men lasagne det är vell mycket kalorier i. jo visst om du tar en Storbit så ligger det över 700kcal. Men tar du en liten bit och en stor sallad till så blir du mätt ändå och kalorierna blir ju såklart inte  så mycket. Jag gick efter det här receptet http://www.ica.se/recept/klassisk-lasagne-679675/. Och vägde upp 200gram som då ska motsvara ca 370kcal.

idag har jag även vart hos min favorit massör Lena på muskelrep och fått bort lite ont i ryggen det behövs verkligen när man jobbar inom vården. Har även hunnit med en lärarledd lektion på trafikskolan samt betalt in 10 000kr på mitt körkort. det svider men det kmr vara så värt det när jag har det rektangulära kortet i handen.
Nu ska jag vila huvudet på kudden imorgon ska man upp innan tuppen och jobba lite.
kärlek till alla fina människor puss o kram.

Likes

Comments

jag älskar fotboll <3 det är så kul att kolla på och spela själv.  har funderat på ibland att börja i ett sämre lag som inte är så seriösa bara för att få spela för det är så kul.

Sveriges premiärmatch idag var ju dock inte så bra.

aja detta blogginlägg blir inte roligare än så jobbar natt och är jätte trött ska köra ett maraton i korridoren så jag inte somnar.  😪

Likes

Comments

Ställde mig på vågen under morgonen den stannade på 119.9kg känns tungt med tanke på att jag var under 100kg för ett år sedan. Men nu ska jag kämpa mig tillbaka har hållit mig till mina kalorier nu i 5dagar. Träningen ska jag försöka komma igång med också så snart som möjligt. Propud är ett jätte gott mellanmål på bilden är det karamell har även prövat chocklad som också är jätte god. Kommer ha vägning på fredagar så vikt uppdatering kommer nästa fredag.

Puss o kram hoppas ni alla haft en trevlig helg

Likes

Comments

​Dagen började med att gå upp tidigt och när bonus sonen spelar fotboll. Det blev en storslagen vinst för pojkarna. Senare på eftermiddagen har vi vart hela familjen i vasaparken på familjedag. Resten av kvällen är det 2 em matcher, taco mys och ska fixa snack till mig som är sötpotatis i ugn. 😊 puss o kram fortsatt trevlig helg. 

Likes

Comments