Nu är jag sådär trött igen i huvudet... Vet inte roligt vet jag är. Men inte där jag ska vara iaf.

Behöver ut i naturen och bara vara med min hund utan att bli stressad av barn eller fru eller jobb.

Har sökt ett nytt jobb också som jag varit på intervju för. Men det är en bit kvar ännu. Bara att hålla tummarna. 87 sökande. 6 st tig dom in till samtal där va jag med. Dom har ringt min nuvarande chef som gett bra referenser 👍🏼 så nu väntar och väntar jag...

Håll tummarna för mig.

Antagligen är det lite för mkt det sista så det är därför jag inte orkar med i huvudet. Känner stressen nu. Och det är inte ofta.

Tar en dag i taget då.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har känt mig lite trött och seg denna v. Det är konstigt hur olustig man kan känna sig ibland. Även om man som jag har gillat läget länge nu.... Eller kanske inte helt ändå då?
Jag tror ju att jag ändå accepterat mig själv länge. Typ hela tiden, fast kanske ändå inte. Ja, Något är det som stör mig.

För en månad sen så fick min bästa kompis äntligen barn efter många år med försök och kämpande. Sååå härligt och jag är så glad för deras skull!
Hon och hennes sambo gick och köpte dom här I ❤️ MUM och I❤️DAD bodysarna. Dom är ju så söta men sitter då ihop i ett 2-pack.
Har alltid velat köpa dom, MEN VARFÖR SITTER DOM IHOP? Kan man inte bara sälja dom var för sig så alla kan köpa dom?
Det är väl inte bara jag som är lesbisk eller? Måste ju finnas ensamstående både mammor och pappor som oxå vill kunna köpa dom?

Ja ja. Antagligen bara en av alla orättvisor som finns som inte vanligt folk vet om att det finns.

Fredag idag så nu blir det advents pynt till helgen iaf.
Härligt! Och kyrkan på söndag, då blir det musikal. 😝

Likes

Comments
När jag va liten va jag på mormor o morfars landställe vid kusten i en liten by som heter Åsa. Jag gick då ner till havet. Ställde mig på klipporna och hittade då mitt inre lugn. Ett lugn som är få förunnat att hitta redan då tror jag.
Har alltid trott på en god Gud och varit kristen. Ngt som då satte sig i hjärtat just där, vid klipporna , vid det enorma havet och jag fick ro.

När man sedan växer upp och allt är stökigt runt om en och man går igenom tonåren och undrar som alla, Vem är jag? Då hittade jag inte mig själv förutom vid dessa tillfällen, när jag stod på klipporna och vinden blåste i håret....

Sjunger nu i kör i kyrkan och har börjat våga sjunga solo lite mera. Fick tilldelat en sång som heter " Här vid stranden " så känner jag igen samma lugn som när jag va tonåring.

Är så lycklig att jag hittat mig själv och har en underbar fru och 2 barn. Är många som inte hittar din plats. Men det har jag verkligen gjort ❤️❤️❤️

Håller tummarna för alla er andra att ni finner frid redan i livet och kan njuta så som jag gör ❤

Här vid stranden
Nära vattnet
Finns en plats som ger mg ro
Här vi stranden
Nära vattnet
Fylls mitt inte utav ro

Här får jag vila
Och du finns där, mitt i livets kamp och strid
Här får jag vila
Och du finns där med dig nåd för varje tidFinns 2 st underbara verser till. Väl värda att lyssna på och sjunga

Nya psalmboken i tillägget. 👍
All kärlek till er som behöver bäst


Likes

Comments

Ja jösses ... Sitter på tåget på väg hem.
Satt igår och kollade på en film där det handlade om en kille från USA som skulle ta med sin kompis hem över sommaren. Dom skulle åka med familjen till ett sommarställe där grabbarna skulle arbeta och tjäna pengar på golfbanan som låg strax intill. Familjen bestod av far, mot och en lillasyster.
Då sonen i familjen skulle ut och träffa sina kompisar och hans sommartjej så hängde ju kompisen på. Men tyckte väl inte det va lila skoj som sonen som kände alla.
Efter några dagar?! så kom det iaf fram att kompisen va bög men han hade aldrig sagt detta till sonen tidigare och han i sin tur hade aldri fattat det.
Iaf så gick det bra och sonen tyckte ju att, visst du är ju samma person ändå.
Filmen fortsatte och det kommer då fram att pappan i familjen börjar bli svag för kompisen och inser att han är bög han med. Efter mkt om och men så säger ju frun att, jo det hade hon nog vetat innerst inne. Suck.

Alltså! Såhär bra fungerar det ju aldrig. Även om det borde väl vara så. Eller ja.. Jag vet inte vad jag ska tänka. Filmen va ju fin på sitt sätt även om dom inte kunde spela så bra mot varandra och den kändes konstigt. Det tog sig och det va precis som om det va en film som gjorts med bara ett budskap. Att alla är vem dom är och att man måste acceptera det så.

Och det håller jag ju naturligtvis med om. Men då ser jag ju bara hur det är själv. Man har svårt att bli godtagen på samma villor som alla hetero.
Att jag helt plötsligt rodnade häromdagen då jag fick en fråga om hur jag och frun träffades. Kunde bara svara lite fin att oj så här va det.
Tror inte att jag är VAN ATT FÅ EN SÅN FRÅGA. Låter ju hur konstigt som helst.... Men oftast så stannar folk upp när man sagt att man har en fru och inte fortsätter samtalet längre. Men en sån fråga får ju dom flesta och det va få jag reagerade på att folk särbehandlar mig utan att dom vet om det.
Nu har jag ju världens bästa ARB kamrater som visst känner mig för den jag är och kan fråga precis sånt. Men nu kom frågan av en som jag inte så ofta pratat med. Känns ju underbart att han frågade helt vanligt. Men att jag blev så förvånad att jag rodnade?! Vad hände lixom
Känns som om det är lite av en livskris. VEM ÄrJAG?
Trodde jag va trygg i mig själv och säker på vem jag va. Men tydligen inte

Allt detta tryckte filmen upp igår och jag va riktigt deprimerad. Suck suck och åter suck!

För några månader sen så dog en kära vän till mig. Det va min granne som jag växte upp med. Han lärde mig mkt som jag inte kunde få svar från mina föräldrar. Som dom inte kan förstå eftersom dom inte är undantrykta av personer i samhället. Konstigt att det ändå är Sverige vi bor i. Vilken jag väldigt mkt varit glad för speciellt nu när ryssen inte är klok. När USA tar bort rätten att gifta sig mm. Inte lika rättigheter mm.

Underbara Sverige! Vilken tur vi har som bor här med våra barn. Hur skulle jag annars ha levt? Det är en fråga som ofta återkommer nu när det varit mkt prat om utlandet mm

Hmmm. Får fortsätta tänka igen så jag får rätsida på livet igen.

Snacka om snurrig hjärna. ...


Likes

Comments

Att vara gay är ett val?
Jasså? När valde du få att vara straight?
Nähä, så du valde inte det? Ja ja. Men jag valde att bli gay? För man väljer ju gärna mera motgångar i livet. Det är tillräckligt hårt ändå.

Jag har blivit den jag är idag för jag har gått igenom allt jag har gjort. Och jag gillar den jag är och hade inte gjort det annorlunda om jag fått göra om det. Men livet är inte lätt. Och vem säger det... Vi ska alla gå igenom olika saker i livet som formar oss till dom vi ska bli.

Så även om jag inte valde att bli gay, så är det den JAG är och alltid kommer vara.
So get used to it mother!

Likes

Comments