Hej på er!

Idag tänkte jag ta upp om sexuella trakasserier! 

Tyvärr så är det många som har varit med om det för det finns så många idioter i värden som inte vet vad so är rätt eller fel.. Alla kan råka ut för sexuella trakasserier, det spelar ingen roll vilket kön du är! 

om det så att du har eller ut satt för detta så är det viktigt att göra något åt det, säg ifrån! för ingen har rätt till att göra så du mår dåligt.. 

själv får jag dagligen sms/bilder på snap att jag ska skicka bilder på mig till dom men jag säger jag tänker inget göra det! jag blockar alla på snap som håller på så.. Om du får det på snap eller på någon annan sociala medier så blocka dom så dom inte kan ha någon kontakt  med dig om det är så att du är ut och du blir sexuell trakasserad så säg ifrån och skrik om det är människor runt i från eller något för ingen får hålla på så!

ha en bra dag!! skriv vad du tycker om detta ämnet =)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Jag heter Alexandra och är 14 år fyller 15år i år!

Jag gillar att läsa om sexuella läggningar för att det är så mycket inom det ämnet och det tar typ aldrig slut.. men jag tycker det är synd att skolor pratar mest om hetro sexuella för det finns så många läggningar men visst det är inte många som brukar ta upp det för nästa alla i ungdomsvärden finns det bara ett läggning och det är hetro men tyvärr så finns det inte bara hetro det finns så många t.ex bisexuell,homosexuell,ambilsexuell,transexuell,pansexuell,och det finns så många men varför pratar vi inte mer om det? jag brukar ta upp det men olika folk vad dom tycker om det! men dom flesta svara "jag vet inte vad det finns för läggningar för utom hetro och homosexuell och bisexuell..."

Vad tycker du om detta ämnet kommentera! jag vill jätte gärna veta mer vad ni tycker

själv så är jag pansexuell..

jag kommer skriva om olika sexuella läggningar på min blogg så om ni vill veta mer så följ mig så du kan läsa mer =)

Likes

Comments