ja, det här med stil... jag tycker att det är supersvårt att hålla fast vid en stil. ibland kollar jag tillbaka på bilder från något år sedan och tänker "vad sjutton hade jag på mig????????" för mig själv. så varför inte göra en liten moodboard eller vad jag ska kalla det? slängde in alla möjliga saker som jag gillar; mat, hästar, inredning, rymden... tänkte att det var en bra grej att lägga ut som första inlägg haha.

min stil de senaste åren har varit lite... udda? 2012-2013-ish har jag för mig att jag gärna ville färga håret på ett väldigt speciellt sätt, med mönster och hela köret liksom haha! som tur var så gjorde jag inte det. det kan absolut se ballt ut på andra men tyvärr är jag inte en av dem haha. i skolan hade jag olika varje dag. en dag kunde jag ha på mig chinos och en randig tröja (hello there 2011 louis tomlinson) och den andra kunde jag ha på mig någon tröja i neon färger med en "plattkepa" med nitar. det gör ont i mitt hjärta bara när jag tänker på det hahah. (don't get me wrong, vissa ser helt otroligt galet snygga och coola ut i det, men som sagt är jag nog inte en av dem haha. ha på dig vad du vill och låt ingen kritisera dig för det!!!)

ahopp, det var väl det för den här gången antar jag haha. bilderna hittade jag på https://www.pinterest.se/ och vill du ha länk till någon av bilderna är det bara att kommentera så svarar jag gärna!


ha det regnigt bra.

Likes

Comments