Nu sidder jeg her 265 indlæg senere og har taget beslutningen om, at jeg ikke længere skal blogge. Ja, I læste helt rigtigt! Det har været en beslutning som har været undervejs i et stykke tid nu, og der ligger rigtig mange overvejelser bag. Jeg ved, at jeg faktisk har fået nogle trofaste læsere på dette år, og derfor synes jeg lige, at det er på sin plads at dele mine tanker og overvejelser med jer!

Jeg ved ikke om I kan huske det, men da jeg skrev mit allerførste indlæg, der skrev jeg også, at jeg drømmer om at blive journalist. Det er min allerstørste drøm, og det har det været siden 9. klasse. Nu står jeg så her og er blevet optaget på mit drømmestudie, nemlig journalistuddannelsen på DMJX. Jeg får nærmest helt tårer i øjnene af at sidde og skrive om det, fordi det simpelthen har gjort mig så lykkelig, og jeg er ikke engang startet endnu! Jeg startede bloggen i maj måned sidste år efter mit andet afslag på journalistuddannelsen, da jeg gerne ville vise, at jeg godt kunne præstere noget og selv tage initiativ. Jeg ville også gerne fortsætte med at skrive dagligt og holde mit grammatiske niveau højt, så jeg kunne stå endnu skarpere til optagelsesprøven i år. Efter det her år lykkedes det altså for mig at bestå prøven, og til samtalen var de vældig interesseret i min blog, og hvilket udbytte den har givet mig. I den situation var jeg VIRKELIG glad for, at jeg havde taget springet og våget mig ud i at blogge. Men mit formål med bloggen har hele tiden været klart for mig. Den skulle være en øvelse for mig. En øvelse der skulle udfordre mig i at ideudvikle og vedligeholde mine skriftlige færdigheder. Da jeg så fik beskeden om, at jeg var blevet optaget, så begyndte jeg altså at revurdere hele min situation i forhold til bloggen.

Jeg kender flere, der allerede læser på journalistuddannelsen, og mit indtryk er, at man har rigtig travlt, og det er uden tvivl et fuldtidsstudie. Da det altid har været mit drømmestudie, så vil jeg gå ind til det med 100% fokus, og det føler jeg ikke, at jeg kan med en blog ved siden af. Bloggen kræver en masse ideer hele tiden, og det tager også en masse tid at tage billeder og redigere. Det der med at blogge kræver lige lidt mere tid, end man tror, og derfor er det ikke længere realistisk for mig at skulle poste hele tiden. Jeg kunne også vælge at poste færre opslag, men hvem gider at følge med i en blog, der ikke bliver ordentligt opdateret? I hvert fald ikke mig! Hvis jeg ikke kan gøre det ordentligt, så vil jeg slet ikke gøre det. Sådan har jeg altid haft det, og sådan ser jeg også på denne situation. Udover at mit studie kommer til at fylde alt i min hverdag, så har jeg også i en længere periode følt mig lidt presset over at skulle poste hele tiden. Hvis jeg ikke fik postet minimum hveranden dag, så fik jeg rigtig dårlig samvittighed over det, og jeg ønsker ikke, at min hobby og interesse skal være en byrde på mine skulder. Det skal være noget jeg gør, når jeg har tid og overskud til det. Ellers bliver det noget værre slavearbejde, og det er hverken brugbart for mine læsere eller mig selv.

Jeg skal først starte på studiet til februar, men lige nu er jeg inde i en meget travl periode, hvor jeg har to jobs. Jeg har derfor valgt at tage beslutningen nu i stedet for at udskyde det til vinter.

Jeg har lært helt vildt meget af bloggen. Jeg har lært et hav af ting om mig selv, og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg hviler meget mere i mig selv nu, end jeg gjorde for et år siden. Jeg tør at være mig selv, og det er guld værd! Jeg vil takke jer alle rigtig meget for at have læst med. Det har varmet rigtig meget, at se alle dem der har haft lyst til at læse med i mit liv! Jeg er meget beæret!

Til sidst skal det dog lige nævnes, at jeg jo stadig elsker mode, og det er noget som jeg brænder rigtig meget for. Derfor kan jeg nok ikke helt lade være med at poste billeder på min Instagram der omhandler lidt modehalløj engang imellem! Så jeg håber selvfølgelig, at I vil blive ved med at følge med på min Instagram-profil @regitzeloekke.

Mange tak for jer. Det har været en fornøjelse!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så blev det en ny uge igen, og jeg har virkelig nydt den her weekend, hvor jeg har haft fri fra arbejde! Jeg har hygget med mine skønne kollegaer fra Magasin, og så har jeg været helt vildt effektiv og ryddet op i hele lejligheden og kælderrummet. Det føltes virkelig godt at få ryddet ud i tingene, da jeg virkelig havde mange ting, som jeg slet ikke brugte! Men alt den oprydning har givet mig en forfærdelig trang til at opdatere lejligheden med en masse lækre ting. Jeg er især blevet forelsket i den lille fine bakkebord fra Fritz Hansen. Det er simpelthen så cool og fint på samme tid, og så kunne jeg rigtig godt tænke mig at få nogle flere træmøbler ind i lejligheden.

Her har jeg lige udvalgt nogle af de ting, som jeg går og drømmer om lige nu, og måske I kan blive inspireret lidt af det. Det er virkelig fedt at opgradere lejligheden, men det kan også være en meget dyr fornøjelse, så jeg skal lige have udvalgt de ting, som jeg har allermest brug for!

Likes

Comments

Okay, nu kommer der altså lige et mere praktisk indlæg, men måske et af de mere nyttige og smarte af slagsen! I foråret købte jeg nemlig denne lille sag fra Philips, da min veninde Johanne og jeg var blevet godt trætte af vores strygejern og de evige krøller på tøjet! Min mor har en ret stor damper i hendes butik hjemme i Struer, som jeg har kunne bruge, når jeg har været hjemme, og jeg ved derfor hvor fantastisk nemt og effektivt det er at dampe sit tøj. Problemet var bare, at jeg ikke lige havde plads til en stor damper i min lille lejlighed. Men da Johanne og jeg begyndte at snakke om det og søge lidt rundt på nettet, så faldt vi pludselig over denne lille damper fra Philips! Den var lige, hvad vi begge havde ledt efter, og det tog ikke mange sekunder at klikke den hjem. Vi fandt den på Powers hjemmeside til kun 366 kr. Den er steget en lille smule i pris siden da, men den er stadig helt vildt billig hos Power i forhold til alle andre forhandlere.

Nu har jeg jo efterhånden brugt den ret meget, og jeg er simpelthen så begejstret, at jeg følte mig nødsaget til at dele det lille tip med jer. Man fylder bare lidt vand på den, og så er den klar på 45 sek eller mindre. Så holder man den bare helt tæt til tøjet og stryger, mens tøjet hænger på en bøjle. Det er meget nemmere at få rynkerne væk, når tøjet ikke ligger på et bord eller strygebræt. Udover det er den meget hurtigere end mit strygejern. Da den er så lille, så kan der ikke være mere end 60 ml. vand i, så det bliver rimelig hurtigt brugt. Den er til gengæld super nem at fylde på, så det er en mindre detalje efter min mening. Generelt vil jeg sige, at man kan dampe 1-2 stykker tøj pr. opfyldning, hvilket ofte er det man har brug for. Udover at dampe krøller væk, så kan den også dampe viskose længere, når det krymper i vask. Min grønne kjole fra Ganni krymper altid i vask, og jeg har nu flere gange haft held med at dampe den tilbage til sin oprindelige længde!

Jeg er helt vildt glad for min damper, og jeg havde endda taget den med i kufferten til Sydafrika, da den ikke fylder mere end en hårtørrer, og så skulle jeg ikke gå rundt i krøllet tøj dernede. Hvis det skulle have fanget jeres interesse, så kan I finde den lige her!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så kom vi til onsdag, og jeg i denne uge arbejder jeg kun hos Bestseller, så jeg har lige lidt mere fritid at gøre med! Da jeg var på vej hjem fra arbejde i går mødte jeg helt tilfældigvis Aburna, og hun tog lige med mig i Ganni og kiggede på en nederdel, som jeg har gået og savlet over i evigheder! Og jeg må nok indrømme, at jeg faldt i med begge ben, ups! Jeg glæder mig dog helt vildt meget til at vise jer den på! I morgen skal jeg til spilleaften hos min dejlige veninde Signe, og resten af studie-veninde-slænget. Jeg glæder mig SÅ meget til at være lidt sammen med dem igen! Det føles som en evig siden, at vi sidst var sammen allesammen, fordi vi alle har holdt ferie på forskellige tidspunkter. Det bliver så godt at blive genforenet!

Nu er det tid til at snakke lidt om flotte blazere, for jeg går nemlig også leder intenst efter den helt perfekte blazer, og det er altså ikke jordens nemmeste opgave! Jeg er blevet ret vild med kombinationen af en oversized blazer sammen med nogle enkle statement smykker, som I kan se på billederne her. Som sagt er det altså ikke helt nemt at finde den perfekte blazer, da jeg både vil have den lidt oversize, uden at man drukner i den, og samtidig vil jeg rigtig gerne have den i tern. Jeg har lige delt nogle ideer og muligheder med jer her, hvis I er ligeså vilde med kombinationen som jeg! Jeg synes bare, at det er super chic, elegant og cool på samme tid.

Likes

Comments

Så fik jeg mig endelig taget sammen til at lave et ordentligt indlæg omkring vores tur til Sydafrika! Vi havde en helt fantastisk tur, og jeg har glædet mig rigtig meget til at sætte mig ned og gennemleve det hele lidt igen igennem billederne! Jeg har bare arbejdet helt vildt, siden jeg kom hjem, så det er først nu, at jeg har fået tid til at kigge ordentligt på det. Men nu har jeg udvalgt nogle af de bedste billeder, og jeg tænkte derfor lige, at jeg ville fortælle jer lidt om, hvor vi var, og hvad vi lavede dernede!

Vi boede på en lille lodge som er ejet af en dansker, og derfor er det stort set også kun danskere der bor på grunden. i denne omgang var vi fire danske familier, og det var helt vildt hyggeligt at bo sammen på den måde, hvor vi både spiste alle måltider sammen og tog på små turer sammen hver dag! Der var en rigtig god sommerhus stemning, og det var enormt afslappende at bo ude midt i ingenting. Vi havde kun wifi i et par timer om dagen, og så var der bare helt vildt stille, hvilket gjorde alting meget mere afslappende. Vi kunne frit benytte jeepen og deres ATV'er, så vi kunne komme ud og kigge på dyr, hvilket klart var min yndlingsdel af ferien. Jeg har altid drømt om at komme til Afrika og se de smukke afrikanske dyr i deres rigtige omgivelser, og derfor tilbragte jeg også en del tid på ATV'en ude i bushen. Jeg løb også nogle morgenturer ude, og det var nogle ret fantastiske omgivelser at løbe rundt i. Det er lidt noget andet end at løbe rundt i Aarhus' gader!

Udover de aktiviteter, som vi selv stod for, så var vi også på flere turer med vores to guider, som fortalte os en masse omkring dyrerne, naturen og den afrikanske kultur. Det var helt vildt spændende, og jeg kan rigtig godt lide at komme hjem fra ferier og føle, at jeg har lært noget om kulturen! Vi havde bl.a. besøg af en lokal slangeekspert, som har fanget og undersøgt slanger i 34 år. Han lærte os alt om slangernes instinkter, adfærd og hvordan man skal stakle dem. Vi gik alle derfra med en ny forståelse for slanger, og det var virkelig fedt! Længere nede kan I se et billede af en af de slanger, som han havde med. Det var nogle virkelig unikke omgivelser at holde ferie i, og jeg kunne snildt have vænnet mig til at vågne op til udsigten udover vandhulet!

Vi boede på den lille lodge i 6 dage, hvorefter vi tog en fire timers køretur til Pilanesberg National Park sammen med et af de andre danske par. Her tilbragte vi to dage, og det var uden tvivl prikken over i'et på vores tur. Vi tog dertil for at se The Big Five, da de ikke var så nemme at se i vores område. I løbet af de to dage var vi på tre safariturer af tre timers varighed. Vi havde først en sen eftermiddagstur, derefter en tidlig morgentur kl 6 og til sidst en middagstur. Det var helt vildt fedt at komme ud i den vilde afrikanske natur og opleve dyrerne så tæt på. Vi var så heldige at se hele fire af The Big Five. Hvis I ikke er helt klar over, hvad The Big Five er, så er det de fem farligste dyr at jage i Afrika, og det er derfor også blevet de mest populære at se. Det er løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen. Vi så de fire første i Pilanesberg og bøflen så vi på en guidet tur i Limpopo, så vi var virkelig heldige! Vi var endda så heldige at både løven, næsehornet og elefanten gik lige forbi vores jeep! Det var virkelig unikt og ubeskriveligt at se dyrene så tæt på, og så endda i den smukke afrikanske natur.

Vi var altså i Sydafrika i 8 dage, og jeg kunne snildt have brugt en uge mere. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg skal til Afrika igen, og meget gerne et sted, hvor man kan komme ud og opleve naturen og dyrene. Det var en ret anderledes ferie, men det er ofte også de bedste! Herunder kan I se nogle af billederne fra Limpopo og Pilanesberg. Jeg håber, at I synes det var spændende at læse med, og så må I have en rigtig god mandag!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så er weekenden skudt i gang, og denne weekend står også på arbejde for mit vedkommende. Jeg arbejder alle ugens syv dage lige pt, så det er også derfor, at jeg ikke er helt så aktiv på bloggen. Det er rigtig fedt at få tjent nogle penge ind nu, hvor jeg har tiden til det, men jeg glæder mig også til at kunne slappe lidt af igen, når det er overstået. Jeg går dog og glæder mig rigtig meget til, at jeg skal i sommerhus med mine skønne studieveninder senere på måneden! Her er lige nogle af de ting, som jeg går og savler lidt over i tiden. Jeg så lige i dag, at Ganni er kommet ud med deres nye FW17 kollektion, og jeg faldt pladask for den fine blazer, som jeg bare må prøve snarest muligt!

Nu vil jeg smutte på arbejde i Magasin, og så må I alle have en rigtig god weekend!

Likes

Comments

Hejsa alle sammen! Nu er det præcis en måned siden, at jeg påbegyndte min nye livsstil som veganer, og jeg tænkte derfor, at det var et passende tidspunkt at give jer min første opdatering på, hvordan det er gået indtil videre! Til dem af jer som ikke fik læst med sidst, så så jeg altså en dokumentar på Netflix som hedder "What the health". Den omhandler alle de negative indvirkninger som kød og mejeriprodukter har på væres kroppe. Dokumentaren gav rigtig god mening for mig, og jeg var slet ikke i tvivl om, at det skulle prøves af! Udover de sundhedsmæssige aspekter, så har jeg også været motiveret til at gøre det for miljøet og dyrenes velfærd.

Der er altså flere grunde til, at jeg startede det her lille projekt, men jeg kan allerede mærke nu, at det ikke længere er et projekt på prøve, men derimod en livsstil som jeg allerede er blevet rigtig glad for, og jeg kan helt klart se mig selv leve sådan her. Det skal dog lige nævnes, at jeg jo har været i Afrika på ferie i en uges tid, og at det ikke var helt nemt, at være 100% vegansk dernede, da vi boede ude midt i ingenting, og jeg var lidt nødsaget til at spise, hvad der blev serveret, men det er også vigtigt, at man ikke er fanatisk, og at man ikke sætter alt for mange begrænsninger for sig selv. Jeg aftalte også med mig selv, at jeg ville kunne gøre undtagelser til jul og særlige lejligheder som fx ferie. Nu vil jeg lige give jer et indblik i nogle af de tydelige forskelle, som jeg har kunne mærke på mig selv, siden jeg startede for en måned siden.

Jeg har tabt mig 2,5 kilo. Det her er et af de tydeligste resultater af den veganske kost. Jeg har altid dyrket meget motion, men jeg har ikke altid kunne se resultaterne af det. Men det skal jeg lige love jer for, at jeg har kunnet se, siden jeg startede på den veganske kost. Jeg har helt naturligt haft mere fokus på grøntsager og frugt, da det er noget af det nemmeste og mest overskuelige at spise som veganer. En masse motion og en grøn kost har altså virkelig sparket gang i min forbrændning, og det føles virkelig godt! Jeg tror dog, at det er vigtigt, at man ikke ser på den veganske kost til en slankekur, men derimod som en livsstil. Det er det, som jeg har gjort, og på den måde tror jeg, at vægttabet kommer mere naturligt og permanent, da det er en helt ny livsstil.

Jeg yder bedre, når jeg træner. Jeg har løbet i mange år efterhånden, og jeg ved præcis, hvordan min krop føles, når jeg løber. Jeg kan derfor med sikkerhed sige, at jeg kan mærke en væsentlig forskel i min krop under træning efter, at jeg er startet på den veganske kost. Jeg er mere let i kroppen og jeg bliver ikke så hurtigt udmattet. Jeg har helt sikkert en følelse af fornyet energi. Det er helt vildt behageligt at gå rundt og have den følelse i kroppen, og det er nok den følelse der motiverer mig allermest til at blive ved.

Det her er lige nogle af de vigtigste betragtninger, som jeg har gjort mig, siden jeg ændrede min kost. I starten virkede det hele ret udoverskueligt, men jeg har fundet ud af, at der findes et hav af alternativer til alle vores mejeriprodukter, og man kan sågar få soya, som ligner hakket oksekød og kylling. Det er faktisk slet ikke så svært, som jeg havde forestillet mig, og det er heller ikke blevet dyrere for mig. Når man dropper det dyre kød og mejeriprodukter som fx skyr, så vil man hurtigt opdage, at det ikke er dyrere at købe sojamælk eller plantebaseret yoghurt. Jeg har allerede vænnet mig meget til den nye kost, og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg vil fortsætte sådan her.

Jeg vil nok komme med nogle flere opdateringer på det hele, når jeg har gjort det i længere tid. En måned er selvfølgelig ikke så længe, men jeg synes alligevel, at det er tankevækkende, at jeg allerede kan se og mærke så markante forskelle. Jeg håber, at I synes, at det var lidt spændende at høre om, og så må I endelig sige til, hvis I vil have mere af den her slags indlæg!

Likes

Comments

Endnu en travl uge på arbejde er begyndt, men selvfølgelig skal der lige være plads til lidt inspiration. Jeg er lidt tidlig på den i år, da jeg allerede er begyndt at kigge på efterårsstyles, men jeg er altså bare et kæmpe vinterbarn, så jeg kan slet ikke få nok af lækre striktrøjer, halstørklæder og støvler! Udover at jeg glæder mig rigtig meget til at efteråret tillader mig at gå i strik og støvler igen, så er jeg også kommet i et mode, hvor jeg er helt vild med det enkle og sofistikerede look. Jeg kan særligt godt lide kombinationen af de grove striktrøjer med nogle guld hoops i ørerne eller det rene snit, som man finder på en blazer og de klassiske bomuldstørklæder. Der er efterhånden så mange ting på min ønskeliste, at det er en lille smule uoverskueligt, haha!

Nu vil jeg drage på afsted på arbejde i Magasin, og så håber jeg, at I allerede er kommet godt igang med den nye uge!

Likes

Comments

I denne måned besluttede jeg mig for at forkæle mig selv med en lille Goodiebox, og det gjorde jeg faktisk fordi, at denne måneds Goodiebox indeholder ret mange produkter, som jeg lige stod og manglede! Jeg mangler bl.a. en shampoo, mascara og øjenbrynsliner, og alle disse tre produkter var med i boxen. Hvor heldig har man lige lov til at være? Derudover er der to produkter mere, som jeg bestemt også gerne vil prøve, nemlig en solcreme fra Ilse Jacobsen, nogle øjenmasker og en plejende neglebåndspen. Det kan være, at nogle af jer også står og mangler disse produkter, eller bare synes det er sjovt at prøve noget nyt, så derfor tænkte jeg lige, at jeg ville dele indholdet af denne måneds Goodiebox med jer!

Her kan I se alle de produkter som fulgte med i boxen, og jeg synes faktisk, at det er ret meget, jeg har fået for pengene! Jeg bed nemlig ret hurtigt mærke i, at der i denne måneds box er hele fem full size produkter, så det synes jeg er ret fedt, og det giver virkelig følelsen af "value for money". Der er altid et bestemt tema i Goodieboxen, og denne gang er temaet "Summer fling", hvilket jo er perfekt nu, hvor det er sommer! Der er både nogle produkter til at passe på huden i den varme sommersol, lidt makeup til de sene sommeraftener og nogle ekstra plejende produkter til dagen efter.

Nu vil jeg lige give jer en kort introduktion til hvert produkt, og det første produkt er selvfølgelig det, som jeg er allermest begejstret for at prøve. Det er nemlig en Vitality & Shine shampoo fra Naobay. Jeg står og mangler en ny shampoo, og det er et kæmpe plus for mig, at den hverken indeholder sulfater eller silicone, da sulfater udtørrer min hovedbund helt vildt, og silicone virker for mig unødvendig i en shampoo. Den indeholder nærende risprotein og fugtgivende aloe vera, og derudover er den også vegansk, hvilket jo er perfekt til mig, da jeg lige er blevet veganer! Den her shampoo og jeg er bare meant to be! Til sidst er det også lige værd at nævne, at den dufter virkelig skønt af citrusfrugter! Jeg tænker også, at jeg lige vil vende tilbage til jer med en anmeldelse af den.

Næste produkt på listen er en ansigtssolcreme SPF15 fra Ilse Jacobsen. Igennem de seneste år er jeg blevet meget bevidst om at beskytte min hud i solen, og min ansigtshud er nok den der kommer mest i fokus, da det er der, man typisk får de første rynker. Den indeholder tangekstrakt, som skulle gøre den ekstra plejende og fugtgivende. Derudover er den også vandfast. Der står også, at den skulle have en meget let konsistens, hvilket jeg også godt kan lide, så jeg glæder mig rigtig meget til at prøve den!

Så har vi en Nail care pen fra Weleda. Weleda er faktisk et mærke, som jeg selv kender rigtig godt fra min tid i Matas, Jeg har prøvet adskillige produkter fra Weleda, og da jeg så dette produkt, var jeg allerede ret sikker på, at det var godt! Det er simpelthen en smart lille pen, som man nemt kan tage med sig på farten i tasken. Den indeholder en plejende creme med olie fra granatæblekerner, naturlig voks og sheasmør, der beskytter og plejer neglene og neglebåndene. Jeg er især begejstret for, at der er sheasmør i, da jeg har gode erfaringer med sheasmør i min dagcreme og bodylotion! Jeg bliver helt sikkert gode venner med det her produkt!

Det næste på listen er et produkt, som jeg nok aldrig selv ville have købt, og det betyder faktisk, at jeg er endnu mere spændt på at prøve det nu! Det er en Dragon's blood eye mask fra Rodial. Jeg er virkelig dårlig til at få købt og brugt masker, så det er rigtig lækkert, at den var med i måneds box, så jeg lige får forkælet mig selv lidt ekstra. Den fugter huden, dulmer hævende øjne og modvirker mørke rander, hvilket skulle give et mere frisk udseende. Jeg er så spændt på, om jeg kan se en forskel!

Så har vi Instant brows fra Modelco, som er en øjenbrynsliner. Den har en lille børste i den ene ende, og den kan jeg ikke leve uden! De er så smarte, når man skal lave formen på brynene og udglatte farven. Den skulle have en blød konsistens, og derfor være rigtig nem at bruge. Jeg er næsten løbet tør for min browliner fra Mac, så den her tager jeg imod med kyshånd! Jeg synes altid, at det er ekstra spændende at prøve nyt makeup, da det er vigtigt for mig, at det ser naturligt ud. Det kan selvfølgelig være svært at ramme den rigtige farve til alle, men jeg synes umiddelbart at farven ser rigtig fin og naturlig ud! Men nu har jeg også brugt den samme øjenbrynsliner i 3,5 år, så det er vidst på tide, at jeg prøver noget nyt!

Det sidste produkt i boxen er en Wonderlash mascara fra Mesauda. Jeg har ikke hørt om det her brand før, men det er jo også lidt det sjove ved Goodiebox. De finder nemlig en masse forskellige produkter, som man hverken har set eller hørt om før. Det er en virkelig god måde, at prøve noget nyt og udvide sin beauty-horisont. Jeg blev SÅ glad, da jeg kiggede bag på dette produkt, for den indeholder hverken parfume, parabener eller silicone! Det er alt, hvad jeg ønsker mig i en mascara, og jeg kan slet ikke vente med at se resultatet, for hvis resultatet er ligeså godt som ingredienserne, så har jeg vidst fundet mig en ny yndlingsmascara! Der står at den giver ekstra volume, og børsten er en ret tynd plastisk børste, som bestemt ikke ser ud til at klumpe. Jeg er allerede alt for begejstret!

Udover disse seks produkter, så fulgte der også nogle små klistermærker med i boxen, hvilket var en ret fin detalje og ikke lige noget, som man havde forventet. Jeg er blevet meget positivt overrasket over den her måneds Goodiebox, og jeg kan helt sikkert se mig selv bestille den igen. Det er en god lille gave til sig selv, som man kan gå og glæde sig lidt til, og så er det jo en masse produkter, som man kan få glæde af! Jeg håber, at I synes det var spændende at læse med i min lille introduktion til juli Goodieboxen!

Likes

Comments

Shirt, Moström / Skirt, H&M / Sneakers, Adidas / Sunglasses, Celine

Jeg er godt igang med min første uge tilbage på arbejde, men mine tanker er stadig lidt i Sydafrika! Jeg kunne virkelig godt have brugt en uge mere, og jeg savner alt ved Afrika lige nu. Specielt den afrikanske stemning, som var meget afslappet og helt nede på jorden! Heldigvis kan jeg lige rejse lidt tilbage i tiden her på bloggen og vise jer et af mine outfits, som jeg havde på dernede. Jeg er ret vild med skjorten fra Modström, der i høj grad passer ind i den afrikanske stemning! Endnu engang kom min nye sorte denimnederdel til undsætning, da den simpelthen passer til alt.

Jeg er kommet godt igang hos Bestseller igen, og det er så dejligt at være tilbage for en stund! Jeg har savnet kollegaerne rigtig meget, og jeg ville også lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke havde savnet restauranten. Den næste halvanden måned har jeg altså to jobs, så der bliver rigtig meget at se til, og jeg har ikke én eneste fridag den næste måned! Til gengæld er det virkelig lækkert at kunne tjene lidt ekstra her i sommerferien! Dagen i dag står på arbejde hos Bestseller, og i aften skal jeg hygge med nogle af mine studieveninder, som jeg efterhånden ikke har set længe. Det bliver så dejligt at se dem igen!

Skjorte modtaget som gave.

Likes

Comments