VEKKIHAME SYKSYLLÄ

Tän asukokonaisuuden toteutttaminen on ollut mulla mielessä varmaan niin kauan, kuin mulla on ollut tämä hame. Eli jo jonkun aikaa! Ennen tätä syksyä mulla ei oo ollut vaan sopivaa villapaitaa tähän komboon, koska mun mielestä tämän hameen kaveriksi tarvitaan ehdottomasti vähän jämäkkä ja lyhyemmän mallinen villapaita. Mun villapaita mallistoa kun taas kuvaa paremmin sanat oversized ja loose fitted haha. Näistä Vagabondin nilkkureista* on muodostunut mulle ehdottomat lempparit, vaikka ekalla käyttökerralla onnistuin näilläkin kengillä saamaan rakkoja muutaman jalkoihin. Onneksi sen ekan kerran jälkeen, rakkoja ei ole ilmestynyt ja nämä on muotoutuneet just mun jalkoihin sopiviksi. Pohdin sitä, että mä en varmaan ikinä voisi ottaa Dr. Marteneita käyttöön, koska nehän on kuuluisat siitä että ne tekee hirveitä rakkoja ihan jokaiselle. Nämä nilkkurit on just täydellisen minimalistiset ja sirot käytettäväksi niin hameiden kuin myös housujenkin kanssa!

Oslossa aina välillä tuntuu tulevan niitä kuulaita syyspäiviä, jolloin vielä tarkenee vähän kevyemmällä vaatetuksella ja onneksi tälläisen hameen alle voi pukea vaikka polvenalle ylettyvät juoksutrikoot lämmittämään! Tämän kikan lisäksi oon tänä syksynä ottanut käyttöön lämpökerrastojen käyttämisen esimerkiksi villapaitojen alla. Jos villapaidassa on vähänkin korkeampi kaulus, voi sinne huoletta pukea alle vaikka hiihtokerraston lämmittämään! Urheiluun tarkoitetut lämpökerrastot on mitä parhaimpia villapaitojen alle, ne hengittää ja jos sattuu tulemaan kuuma niin ne ei ole niin kuumia päällä siinä tilanteessa, kuin perinteinen puuvillapaita. Paksun villapaidan alle pystyy helposti piilottamaan lämpökerrastoa, jolloin tarkenee ulkona vielä jopa ilman takkia tai kevyemmällä takilla. Mä teen myös joskus sitä, että paksumman pooloneuleen alle puen ohuen pooloneuleen lämmittämään.


Mikä on sun paras vinkki lämpimään pukeutumiseen näin syksyllä ja talvella?

#nouwoutfit #nouwinfluencer


*kengät: Vagabond (saatu)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JennaClaudia
JennaClaudia,
Hyvä idea, mäkin voisin hankkia jonkun ohuen välikerraston paidan mikä menisi talvella neuleen alla!! 😊
nouw.com/jennaclaudia
ReettaPelli
ReettaPelli,
hehe kiva kuulla että tää idea uppos!😄😄
nouw.com/reettapelli
JokiJohanna,
Toi kerrasto idea on niin hyvä, käytin ite aiemmin. Mä niin fiilaan käyttää syksyisin ja talvella maksimekkoja neulepaitojen kanssa, ihan kuin ne olisivat hameita ja aina jonkin sortin shortsiasiat alla tai kerrasto legginsit koska miksi pitäisi jäätyä 😃 https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/
secondhandlifejohanna.blogspot.fi/
ReettaPelli
ReettaPelli,
sepä! Meen nykyään aina lämpö ja käytännöllisyys edelle kun ennen halusin vaan näyttää hyvälle 😂 maximekkoa pitäisi testata ehdottomasti villapaidan kanssa!
nouw.com/reettapelli
Emilia Komulainen,
Oot kyllä aina niin upeana ja niin söpö asu!! <3
emiliaidamaria.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
ää kiitos 😘😘
nouw.com/reettapelli
LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Ihana idea! Mulla on taas sininen pitkä vekkihame ^^
nouw.com/ladolcemusica
ReettaPelli
ReettaPelli,
oioi oon vähän katsellut sinisiä vekkihameita kanssa, mutta ehkä yhdellä pärjää! 😂
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli