#VOITTAJAFIILIS

Tän päivän hyvä fiilis oli hetkessä pyyhitty pois kun saavuin töistä kotiin ja hain postit. Taisin koko viime viikon aikana hakea postit vain kerran, koska pelkäsin löytäväni sieltä valkoisen kuoren. Kuoren, jonka sisältä saattaisi löytyä pikavoitto.
Kun kuorta ei näkynyt, niin ehdin jo unohtamaan silmäkulmassani näkyneen välähdyksen Ruisrock viikolla. Kuulemma siinä Skanssin hoodeilla on todella usein pikavoittoja jakeleva pakettiauto, mutta näin maalaistyttönä en sitä tiennyt. 
Kiirehän mulla on olevinaan aina, se jos mikä on ärsyttävää, mutta harvoin olen kuitenkaan oikeasti myöhässä mistään. Tunnustan, kiire taisi olla tuolloinkin ja kun siinä aamuruuhkan meiningeissä mentiin eteenpäin niin en jotenkaan edes ajatellut koko nopeusmittaria.
Tänään se kiire sitten kostautui kuin sain elämäni ensimmäisen kirjeen poliisilta. Enkä todellakaan selvinnyt pelkällä kirjallisella huomautuksella, mikä musta olisi ollut kovin reilua näin ensikertalaisena. 
Enitenhän tässä ärsyttää se kun ei voi syyttää kuin itseään! 
Mutta vähän nyt lähdin miettimään, että jos olisin saanut vaikutteita tähän suureen rikkeeseni liiasta Orange Is The New Black -sarjan katsomisesta!? Oon neljännen kauden ilmestyttyä ollut todella vahvasti vankilamaailmassa kiinni ja kaikki muutkin kaudet oon tässä viime aikoina katsonut. Hmm, ehkä tosiaan en syytäkään voimakkaasta kaasujalasta itseäni vaan niitä huonoja vaikutteita. Heti tuntuu jotenkin paremmalle.
Koomisinta tässä koko jutussa oli jotenkin se, että snäpissä (reetta_e) toivottelin tänään kivaa päivää ja sit seuraavaksi löysinkin sen pikavoiton postilaatikosta. Mut joo, tää on niin mun elämää, että sieltä hyvästä fiiliksestä usein tiputaan suht nopeasti alas. Ja tässä kohtaa haluan vielä korostaa, että näitä sakkoja en mitenkään keräile. Tänään tullut oli ihan ensimmäinen ikinä ja saa kyllä luvan jäädä myös vikaksi.
Mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Onko jotain kivaa tai ei niin kivaa tapahtunut?
Kivoja päiviä kaikille ja mulla olisi tällä viikolla tiedossa teille peräti kaksi arvontaa, joten pysykäähän kuulolla!♥
xx Reetta


Tykkää-merkinnät

Kommentit

jenni,
Hieno asenne
Itse näkisin positiivisen palautteen sakkoa parempana vaihtoehtona, ajattele nyt jos poliisilta tulisi kiitoskirje kotiin aina kun ajat kamera-autoon sallittua nopeutta. Eikö kehut oikeaoppisesta liikennekäyttäytymisestä motivoisikin noudattamaan nopeusrajoituksia enemmän kuin sakkolappu

P.S. Ihana hiusväri. Näytit varmasti upealta poliisin kuvassa
www.blogger.com/profile/033657359692617380
Reetta Ekström,
Millaisiakohan ne kamera-auton räpsimät kuvat on!? Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä! 😃
www.blogger.com/profile/174198754531559159