VIIKONLOPPUNA SALOSSA: OUTFOX FESTIVAL

Postaus toteutettu yhteistyössä Outfox Festivalin kanssa.


Tää kesä on ollut mun ehdottomasti aktiivisin festarikesä ikinä. Kesän alussa en ollut suunnitellut oikein mitään spessua. Ajattelin vaan tekeväni hulluna töitä, jotta sitten olisi kiva lähteä lomailemaan Hanian auringon alle. Sitten mielenkiintoisia tapahtumia alkoi vaan ilmestymään kalenteriini ja samalla olenkin löytänyt sisäisen festari-intoilijani. 
Tälläkin hetkellä päässäni pyörii ympyrää erilaiset festariasut, koska tää mun festarikesä ei ole vielä päättynyt. Oon jotenkin ihan superinnoissani siitä, että kerrankin Salossa järjestetään jotain spessua. Ja tällä spessulla tarkoitan festaritulokas Outfox Festivalia, joka järjestetään Salon keskustassa 29.-30.7.2016. 
Aion osallistua festareille molempina päivinä, mutta ehdottomasti enemmän odotan Outfoxin lauantaita esiintyjien puolesta. Euroviisujen kautta tietoisuuteni bongahtanut Softengine on varmasti kova livenä ja heidän settiään odotankin kaikista eniten. Laitan tähän alle kuvan, josta pääsee kätevästi näkemään viikonlopun festarien ohjelman.


Blogin facebook sivuilla on käynnissä lippuarvonta Outfox Festivaleille. Aikaa osallistua on huomiseen iltaan asti ja pääset osallistumaan lippuarvontaan kätevästi tästä. Jos arpaonni ei suosi niin liput pääsee kätevästi kotiuttamaan tämän sivun kautta. Lippujen osto onnistuu myös Plazasta löytyvästä festaritoimistosta. 
Viikonlopun sääennuste tuntuu vaihtelevan jotain viisi kertaa päivässä, mutta tällä hetkellä luvataan aurinkoa ja toivon enemmän kuin täysillä, että aurinkoinen sää toteutuu. Mikään ei meinaan ole parempaa kuin festarit ja hyvä sää. Niin ja yksi tärkein juttu festareihin liittyen on hyvät kengät. Olen tämän oppinut kantapään kautta, sillä yksi Ruissi on tullut vietettyä jalat teipattuina kun kengät sattuivat niin paljon.
Miten on, kuuluuko teidän tulevan viikonlopun ohjelmaan Outfox Festivaleille suuntaaminen? Kuka esiintyjistä on se sun lemppari?
Toivottavasti nähdään viikonloppuna Outfoxissa, koska kesä ja festarit!♥
XX Reetta 


Kuvat: Anni Haataja, Outfox ja minä

Tykkää-merkinnät

Kommentit